Pedrito píše:Pedrito píše:Nevím čím to je, ale oddsílaj se špatně zprávy.. v té předešlé už nevím, co jsem mluvil
Ale bylo to velmi důležité
A co od toho čekáš? Vesele ti můžu říct, nech to letět stranou. Jinak tě to sejme.
To se mi kdysi stávávalo také...tak jsem si pokaždé musela říct, že si to ten nahoře nepřeje, abych to bývala byla napsala tak, takže jsem to zkoušela napsat jinak....a pro sichr jsem si to podržela v Kopíruj....haby se mi to zase neztratilo....
Alaja píše:hele, doktoři oznámili, že prezidentovi je poněkud lépěji....
Pedrito píše:On to přežije, má v prdeli jen játra, a ty se daj vyměnit.. Dle m ě čekaj na dárce. Takže múžete udělat dobrý skutek a oživit prezidenta. Máte li jatra hodná prezidenta.
Pedrito píše:On to přežije, má v prdeli jen játra, a ty se daj vyměnit.. Dle m ě čekaj na dárce. Takže múžete udělat dobrý skutek a oživit prezidenta. Máte li jatra hodná prezidenta.
Jak je to mozný, že mi leze po okně beruska?
A co s ní?:Kdo to ví?
Pedrito píše:Podle mě mimoni na našinec serou. Rád bych si s některým pokecal, ale nic.
Pedrito píše:Pedrito píše:Jak je to mozný, že mi leze po okně beruska?
A co s ní?:Kdo to ví?
tak co s ní
vostalpetr píše:Já ?
Já bych nikdy berušku do popelnice násilím necpal,
leda tak Miroslava,
ale jen pro jeho dobro hlavou dolů, aby se mu už konečně prokrvily mozkový závity...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 267 návštevníků