honzam píše:Armin vystřídal vostalpetra a zůstaly mi duchovní učitelky, co mě občas v noci navštěvují.
Takže armin už je passé...co se dá dělat....
honzam píše:Armin vystřídal vostalpetra a zůstaly mi duchovní učitelky, co mě občas v noci navštěvují.
Alaja píše:honzam píše:Armin vystřídal vostalpetra a zůstaly mi duchovní učitelky, co mě občas v noci navštěvují.
honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Armin vystřídal vostalpetra a zůstaly mi duchovní učitelky, co mě občas v noci navštěvují.
... Trini by měla zkusit přestat vidět v arminovi zrůdu plnou zrůdností, za které bude náležitě drsně potrestán. Pomohlo by to především jí samotné.
Trini píše:honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Armin vystřídal vostalpetra a zůstaly mi duchovní učitelky, co mě občas v noci navštěvují.
... Trini by měla zkusit přestat vidět v arminovi zrůdu plnou zrůdností, za které bude náležitě drsně potrestán. Pomohlo by to především jí samotné.
Vždyt' jsem to věděla, že budeš dál prudit. Když s tím přestaneš, tak ti to pomůže.
Trini píše:honzam píše:Omlouvám se, že jsem necitlivě psal o vašem váženém učiteli a dal tak průchod negativní energii, ale kouření doopravdy škodí zdraví. Dál už prudit nebudu.
Ale kuřáci chytnou covid méně často než nekuřáci. Nedávno to někde vysvětlovali proč. Ale nečetla jsem to, když nekouřím. :
Trini píše:Trini píše:honzam píše:Alaja píše:honzam píše:Armin vystřídal vostalpetra a zůstaly mi duchovní učitelky, co mě občas v noci navštěvují.
Vždyt' jsem to věděla, že budeš dál prudit. Když s tím přestaneš, tak ti to pomůže.
P.S. Máš pořád zrůdu a zrůdnosti v mysli, já ne.
honzam píše:Trini píše:Trini píše:honzam píše:
P.S. Máš pořád zrůdu a zrůdnosti v mysli, já ne.
To je dobře, tak teď už můžeš armina brát jako milého, chápavého a pomáhajícího člověka.
Zrůda jsem já.
armin píše:Pro pravdu (o sobě) se člověk nejvíce zlobí
Trini píše:armin píše:Pro pravdu (o sobě) se člověk nejvíce zlobí
Ty se zlobíš pro pravdu o sobě?
armin píše:Trini píše:armin píše:Pro pravdu (o sobě) se člověk nejvíce zlobí
Ty se zlobíš pro pravdu o sobě?
Já se na rozdíl od tebe nezlobím.
armin píše:A jak je to s těmi reinkarnacemi, jak ty to vidíš?
Je to blbost, jak píše Petr?
armin píše:Já nejsem zrůda.
Nicméně to neznamená, že mne tak nemůže někdo vidět.
Pro pravdu (o sobě) se člověk nejvíce zlobí a hledá si obranu svých iluzí o sobě všemi prostředky.
A pravda se člověka nejvíce dotýká ne tím, že ti někdo píše, že jsi debil, jako to dělá primitivně Vostál, ale správně mířenými otázkami, dotýkajícími se jádra pudla, které ti ukazují - mohou pomoci pochopit, že se mýlíš. Je na tom něco špatně? Je to "zrůdné"?
Já se na rozdíl od tebe nezlobím. Ani na tebe, ani na Vostála ani na nikoho jiného, protože mne pravda zajímá, miluji ji ať je jaká je, protože to je pravda - realita, skutečnost. Je to jediná cesta z nevědomosti.
Já nejsem zrůda.
Trini píše:Tohle forum není o radách, ale o přátelské komunikaci, které ty nejsi schopen.
vostalpetr píše:
Jak to víš ty hnupe, že nejsi zrůda? Jo je fakt, že žádná zrůda se rozhodně jako zrůda nikdy a nikde neviděla,
takže tvé neustálé vodmítání všeho co je o tobě řečeno považuješ za omyly druhý....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 245 návštevníků