armin píše:Signifikantní je, že ty si z tisíců renomovaných vědců vybereš dva jednoho senilního druhého zneuznaného, kteří říkají opak toho, co ti ostatní.
Prostě potřebuješ něco co by potvrzovalo tvoje pocity, že je něco špatně, že jsou za vším nějaké špatné záměry, špatní lidé atd.
Co to meleš. Jaké tisíce renomovaných vědců. Nedokážeš jmenovat byť jen jednoho (i nerenomovaného) z nich, žádného totiž neznáš, nepátral jsi po nich. Jen bezmyšlenkovitě hlásáš co ti mainstream podstrčil.
Montagnier a Malone patří v tomto vědním oboru ke světové špičce, nejenže mají vědu jako své zaměstnání, ale jsou za nimi i četné vědecké práce, publikované ve vědeckých časopisech, které prošly vědeckou oponenturou. Ale to nejsou jenom oni dva, viz třeba Geert Vanden Bossche, u nás např. Turánek.
Mě to stačí, po dalších významných jménech jsem už nepátral, jejich odborné argumenty jsou pro mne přesvědčivé a dostatečné.
Oproti tomu např. Prymula, nebo Dražan, ač u nás v době vakcinační mediálně protlačovaní, nejsou žádní vědci. Jsou to lékaři, jeden je politik, druhý má ordinaci v Jindřichově Hradci. Prymula založil (spolu s dalšími asi třemi jedinci)
Českou vakcinologickou společnost. Ač má honosný název a tváří se jak bůhvíco, ani nemá právní subjektivitu, plní funkci PR agentury.
Ale nemyslím že má smysl ti tohle psát, ze zkušenosti vím, že protiargumenty ignoruješ, nezabýváš se jimi. Putin je fuj a vakcíny jsou ňam, máš to jednoduché. A kdo to nepřijímá je pod vlivem konspiračních teorií a straší mu na majáku.
Být užitečným masovým idiotem, to tě z toho množství zmařených lidských životů nevyviňuje. Neměl jsi to dopustit, nechat ho ze sebe udělat, což už teď s tebou.