Politika je vážná věc, kurňa fix!

naše první fórum... :-)

Re: Politika je vážná věc, kurňa fix!

Příspěvekod Alaja » sob 09. dub 2022 0:40:30

salmo1cz píše::cool:
To se dá změnit za dopoledne.
Vyzval bych je ať přinesou ukázat jediný gram štěstí a prosperity který jím náckování přineslo.

Na netu na mne vykoukla dvě slova, která jsem ještě nikdy nečetla....adrenochrom a covfefe......a byla spojena s náckami....a nejen s nimi...
Alaja

Příspěvekod Trini » sob 09. dub 2022 8:08:41

https://www.krone.at/2677664
Deutschland gerät mit den Waffenlieferungen an Kiew offenbar an seine Grenzen. Laut Verteidigungsministerin Christine Lambrecht gibt es kaum noch Möglichkeiten, etwas aus dem aktuellen Bestand der Bundeswehr zu schicken, ohne dass damit die eigene Fähigkeit zur Landesverteidigung beeinträchtigt werde.

Německo už zřejmě nebude moci posílat na Ukrajinu zbraně, protože by jim už chyběly pro vlastní obranu.

Rakousko naslibovalo helmy a pak zjistilo, že jich tolik v zásobě nemá, a tak je muselo odebrat vlastním vojákům.

To mne fakt zajímalo, jestli EU v rámci posílání zbraní na Ukrajinu začne sama sebe odzbrojovat. Německo to zřejmě nechce, takže mu Zelenský začne zase nadávat. Nechají si to tentokrát líbit?
Trini

Příspěvekod salmo1cz » sob 09. dub 2022 9:42:45

Alaja píše:
Vyzval bych je ať přinesou ukázat jediný gram štěstí a prosperity který jím náckování přineslo.

Na netu na mne vykoukla dvě slova, která jsem ještě nikdy nečetla....adrenochrom a covfefe......a byla spojena s náckami....a nejen s nimi...

No ano i osvícení má svůj protiklad.U osvícení se jedná o změny fyzikálně chemické v oblasti pineální nebo z parapineální části.
Co to znamená jsem už psal, ale i zde bych celkem v klidu škrtnul 95% blábolů a fantasmagorií.
Viveka khyati...Para Vairagya
salmo1cz

Příspěvekod salmo1cz » sob 09. dub 2022 9:51:48

Ne toto opravdu není borová šiška.
https://www.istockphoto.com/photos/pine ... tican-city
Viveka khyati...Para Vairagya
salmo1cz

Příspěvekod Alfons » sob 09. dub 2022 11:21:58

Obrázek
Alfons

Příspěvekod armin » sob 09. dub 2022 13:00:09

Moskva odhalila ukrajinskou provokaci v chemičce. Má to chybku. Továrna neexistuje
Dnes 12:12 – Moskva
Daniel Drake, Novinky
Mluvčí ruského ministerstva obrany Igor Konašenkov ve středu uvedl, že ukrajinská rozvědka SBU připravuje provokaci v chemickém závodě Pervomajskyj u Charkova. Ten už je přitom několik let uzavřen a budovy jsou dávno zbourány. Na bizarní obvinění upozornil ruský server Insider.

Obrázek
armin

Příspěvekod Alfons » sob 09. dub 2022 14:58:08

V neděli bude Francie volit prezidenta. Držme Marine Le Pen palce!

Pokud nemáme Orbána, je lépe, když je u moci Fiala a jeho parta nekompetentních grázlů. Tak jako bylo dobře, že Hitlera atentátníci na konci války jako nekompetentního nezabili, neboť Německo dovedl k totální prohře. Následná denacifikace Německa byl ovšem proces, tak jako bude bolestivý proces prozření nekompetentní části voličů (tedy pokud nějaké Česko ještě bude).

Já se připravuju na pránu. Bez legrace :-). Fakt to funguje!
Alfons

Příspěvekod Arat » sob 09. dub 2022 15:10:06

Alfons píše:V neděli bude Francie volit prezidenta. Držme Marine Le Pen palce!

Pokud nemáme Orbána, je lépe, když je u moci Fiala a jeho parta nekompetentních grázlů. Tak jako bylo dobře, že Hitlera atentátníci na konci války jako nekompetentního nezabili, neboť Německo dovedl k totální prohře. Následná denacifikace Německa byl ovšem proces, tak jako bude bolestivý proces prozření nekompetentní části voličů (tedy pokud nějaké Česko ještě bude).

To já raději umřu.

Jak nám psal syn, že jestli jsme se zajímali, kde u nás jsou kryty. Se zbláznil. Že bych někde přežívala v krytu. :cumim:

https://www.youtube.com/watch?v=hfi-5lLdJ5A

:-)
Arat

Příspěvekod Alfons » sob 09. dub 2022 15:24:53

Arat píše:

To já raději umřu.

Jak nám psal syn, že jestli jsme se zajímali, kde u nás jsou kryty. Se zbláznil. Že bych někde přežívala v krytu. :cumim:

https://www.youtube.com/watch?v=hfi-5lLdJ5A

Však není to krása, vidět záři atomu? A pak se probudit doma? :-)

Tyhle podmínky jsme si sami naplánovali před inkarnací. Abychom je prožili. Tak je prožívejme. Můžeme u toho kňourat. Můžeme se u toho smát.

Umírat hlady je naprd. Prána fakt existuje a je jako jídlo.
Alfons

Příspěvekod Alaja » sob 09. dub 2022 15:32:50

Putin osvobodil 35 000 vězněných dětí na Ukrajině

8.4.2022

Ruský prezident Vladimir Putin v sobotu (2.4.) řekl Donaldu J. Trumpovi, že jeho speciální vojenská operace na Ukrajině osvobodila 35 000 dětí z otroctví v místě, které nazval „východoevropským centrem pro celosvětový prodej zejména malých dětí“, uvedl zdroj z Mar-a-Lago, který byl zasvěcen do rozhovorů mezi dvěma nejmocnějšími vůdci světa.

Pokud byla Putinova slova upřímná, původním cílem jeho vstupu na Ukrajinu bylo zlikvidovat laboratoře na výrobu biologických zbraní financované USA, západní Evropou a Izraelem. Když však ruské speciální jednotky (spetznas) náhodou narazili na pedofilní tábor na střední Ukrajině a dozvěděli se, že na území Ukrajiny jsou stovky takových zařízení, zasadil se Putin o nový důvod: rozhodl se zničit všechny „špinavce a šmejdy“ a zničit všechny pekelné kruhy obchodníků s dětmi, které zamořují „bezbožnou zemi“.

V sobotu Putin Trumpovi prozradil, že přibližně 35 000 dětí, většinou ruských, bylo osvobozeno ze sexuálního otroctví poté, co jeho jednotky identifikovaly a skrytě se zaměřily na 150 obchodníků s lidmi.

„Tato osvobození byla většinou provedena ruskými spetznas. Putin Trumpovi řekl, že tábory nemůže svévolně bombardovat, protože nemá možnost zjistit, zda jsou děti uvnitř, nebo zda na fungování stále dohlížejí obchodníci s dětmi. Na mnoha místech obchodníci s dětmi kvůli válce uprchli a nechali děti na místě osamocené,“ uvedl náš zdroj.

Ne všechna doupata obchodníků s lidmi však byla ukryta v odlehlých, nepřístupných oblastech ukrajinského venkova.

Podle Putina našly speciální jednotky rozsáhlý syndikát obchodníků s dětmi v kancelářské budově vzdálené jen dva bloky od budovy vlády, hlavního sídla Volodymyra Zelenského v centru Kyjeva. Spetznas pronikl do objektu, zabil 8 obchodníků s lidmi a spatřil skutečně hrůznou scénu: Pětašedesát dětí bylo zavřeno v těsných klecích.

„Tohle, prezidente Trumpe, je důvod, proč bojujeme. Že by o tom pes Zelenskyj nevěděl, je nemožné. Měl to přímo pod nosem. Po celé Ukrajině nacházíme ruské děti, ukrajinské děti, děti z Evropy a ano, další ze Spojených států. Ti zlí lidé, kteří za tím stojí – ti musí být rozdrceni, vyhlazeni. Ukrajina je velká a tito špinavci měli desítky let na to, aby páchali hrůzy,“ řekl Putin Trumpovi.

Putin navíc uvedl, že Spetznas vyzvedl zaprášenou účetní knihu ze skladu v přístavu Mariupol. Obchodníci s dětmi budovu přeměnili na překladiště, odkud byly děti převáženy na Ukrajinu a z Ukrajiny. V knize byla podle Putina uvedena vymyšlená jména, data, pohlaví a věk dětí, které obchodníci s lidmi vyvezli ze země. Nejstarší datum v knize bylo 2. března 2005.

„Je to neuvěřitelné, naprosto neuvěřitelné, jak dlouho se to děje,“ řekl prý Trump Putinovi. „To, co děláte, je úžasné, opravdu mimořádné, ale svět tomu prostě nevěří.“

Putin prohlásil, že je mu jedno, co si o něm svět myslí, neboť jeho mise je ctnostná a čestná, a slíbil, že pro dosažení obtížného a nezbytného cíle projede celou východní Evropu, bude-li to nutné.

„Tito zločinci zde působí zlo od roku 1991, příliš dlouho. Teď to skončí,“ řekl Putin.

Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 09. dub 2022 15:45:09

salmo1cz píše:
Alaja píše:

No ano i osvícení má svůj protiklad.U osvícení se jedná o změny fyzikálně chemické v oblasti pineální nebo z parapineální části.
Co to znamená jsem už psal, ale i zde bych celkem v klidu škrtnul 95% blábolů a fantasmagorií.

Je to fakt ještě horší, než jak jsem si myslela před měsícem....
Alaja

Příspěvekod Alfons » sob 09. dub 2022 16:10:03

Tomáš Marný z Tadesco je krapet mimo realitu, mi přijde. Možná uvízl mezi paralelními světy, jak o tom někde hovoří Cayce.

35000 je cca celkový počet dětí v nějakém našem krajském městě... kde by na ně věznitelé vzali prostory, ubytování, hygienu, jídlo, šaty... a utajili to dodnes.

Putin nezvedá telefon od dob invaze ani Pentagonu (který si na to stěžuje). Kdyby ho zvedal Trumpovi, to by mu Demokrati dali...
Alfons

Příspěvekod Alaja » sob 09. dub 2022 16:23:16

jj, píše se všechno možné....

Už jsem uvedla třeba že Kristus proklel Ukrajinu....jeden z mnoha a mnoha důvodů je i ten, že náckové kradou děti rodičům.....velmi často...
Viděla jsem fotku něčeho, co překladač přeložil jako "želva"...a že jich je na ukra fakt hodně....těch želv a želviček.....(mučírny a mučírničky) ...
Psalo se o likvidaci "fabriky" na kokain....
Slyšela jsem mnohá vyprávění o mučení, týrání, znásilňování a zabíjení náckami....stačilo se jen blbě zatvářit....
Pedofilie...rozšířená hlavně mezi "elitami".....
...
...
...
a další, další, další....

Ten puzzlový portrét Ukra, co se začíná rýsovat, je opravdu odpudivý....
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 09. dub 2022 16:45:25

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/brz ... y-pravnik/

Brzy přijdou velká odhalení politických elit o obchodu s dětmi, uvedl americký právník

14. 2. 2022

Americký právník Lin Wood se v minulosti rozhodl poodkrýt světu údajné tajemství s obchodem s dětmi pro elitní kruhy a nyní vydal aktualizované informace. (Foto: Shutterstock)

V příštích 10 až 14 dnech obdržíte šokující informace o mnoha našich vládních představitelích a bohatých elitách.

Obchodování s dětmi a pedofilie jsou celosvětovou pandemií.

https://www.ac24.cz/zpravy-ze-sveta/dej ... -lin-wood/

Děje se to, tunely pod Washingtonem jsou vyčištěné, uvedl Lin Wood

19. 5. 2021

Americký právník Lin Wood se rozhodl poodkrýt světu údajné tajemství s obchodem s dětmi pro elitní kruhy a v níže uvedeném videu rozvedl, že: (Foto: Facebook)

Trump se chystá zabít giganta s obchodováním s dětmi
Po explozích v tunelech ve Washingtonu, jsou nyní konečně čisté
Pravda vyjde najevo! Známý herec potvrdil teorii, že elity sbírají adrenalin z krve mučených dětí

Pravda o zneužívaní a obchodování s dětmi. Trump šel tvrdě po nich

:kafe:
Alaja

Příspěvekod Alfons » sob 09. dub 2022 19:22:12

Jiří Macek, o posunu v ODS, kterou s Klausem před 30ti léty zakládal:

„Našli jste si místo nové, v zadku von der Leyenové.“

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... dku-698642

Alfons

Příspěvekod armin » sob 09. dub 2022 19:31:55

No, mne těší v hloubi duše skutečnost, že láska a pravda nakonec zvítězí nad lží a nenávistí.
Tak totiž melou ty Boží mlýny.
Pomalu, ale jistě...
armin

Příspěvekod Alaja » sob 09. dub 2022 20:11:56

Alaja píše:jj, píše se všechno možné....

Už jsem uvedla třeba že Kristus proklel Ukrajinu....jeden z mnoha a mnoha důvodů je i ten, že náckové kradou děti rodičům.....velmi často...
Viděla jsem fotku něčeho, co překladač přeložil jako "želva"...a že jich je na ukra fakt hodně....těch želv a želviček.....(mučírny a mučírničky) ...
Slyšela jsem mnohá vyprávění o mučení, týrání, znásilňování a zabíjení náckami....stačilo se jen blbě zatvářit....
...
...
...

A to se zatím v souvislosti s Ukra nezmiňuji o těch hladových zubatých příšerách z jiné části vesmíru....i když se už souvislosti leckde začínají pomalu také drát do popředí pozornosti...že prý už nějaký čas spolupracují s náckami....

Alaja

Příspěvekod armin » sob 09. dub 2022 20:23:50

Zajímavé je sledovat ten tvůj vývoj. Inteligence ti evidentně nechybí, ale jak vidno, inteligence není zdaleka vše.
A co je to, co tu inteligenci vede - slušně řečeno - k tomu jak to teď ten nebo onen vidí.
To je dobrá otázka - co je za tím ať takovým nebo onakým. Není to evidentně inteligence, ta je jen nástrojem...
Že by víra? A co je víra?
A co je pro ego víra? No asi to nejdůležitější, na prvním místě víra ega v samo sebe a potažmo v jeho různá "přesvědčení".
Jak to vidíš ty?
armin

Příspěvekod armin » sob 09. dub 2022 20:25:49

Alaja píše:
Alaja píše:jj, píše se všechno možné....

...
...
...

A to se zatím v souvislosti s Ukra nezmiňuji o těch hladových zubatých příšerách z jiné části vesmíru....i když se už souvislosti leckde začínají pomalu také drát do popředí pozornosti...že prý už nějaký čas spolupracují s náckami....

Ta jsi opravdu legrační, co ty si všechno dokážeš vyfantazírovat.
Doufám, že nechodíš k volbám.
Nebo chodíš?
armin

Příspěvekod Alaja » sob 09. dub 2022 20:27:59

https://www.fonetech.cz/unosy-mimozemst ... d=16067155

Únosy mimozemšťany, pokusy na lidech a teleportace: vláda USA zveřejnila tajné dokumenty o UFO
Alaja

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný