armin píše:První spor nové italské vlády: odmítla loď s migranty a poslala ji Francii
Chyba, měli je poslat na druhou stranu přes Bospor a Dardanely do Černého moře a tam u pobřeží Rusi by je přijala veliká Rus do své náruče.
Na západě se akorát zkazí a stanou se z nich teplouši, transversité, narkomani, fašisté, deep state loutky, otroci a kdoví co ještě. Že jo Alfons.
30. září 2022 byl
Pablo T. propuštěn francouzským soudem z vězení po skončení několika trestů, ke kterým byl odsouzen, zejména za znásilnění a sexuální napadení. Aniž by byl vyhoštěn z francouzského území, protože ho ani konžské ani angolské úřady neuznávají jako svého státního příslušníka.
25. října zasahovala policie v Rennes na žádost souseda, který když uslyšel křik mladé ženy, vyšel ven a spatřil Pabla T. se staženými kalhotami a sousedku přitlačenou ke zdi.
Tenhle obrázek ti asi nic neříká:
Ale ani nemůže, nedokážeš svobodně myslet. Pokud přemýšlíš, tak jen v intencích a ve směru svého emočního naprogramování. Jsi zhypnotizovaná loutka, v podstatě zombie (však tu souzníš už jen s Pedritem, který věří, že bez vakcíny si nemůže koupit boty).
Dopadl jsi tak po zásluze. Já jsem byl zhypnotizovaný také, zíral jsem na ty padající NY dvojičky celou noc. Ale pak jsem na četl i jiné názory (které bys z toho důvodu zcenzuroval) a vymanil se z toho, byť příjemné to nebylo. Břetislav Kafka popisuje pokus, kdy zhypnotizoval 4 lidi s tím, že musejí někoho zavraždit nožem/dřevem, které měli v ruce. U někoho to nebyl problém, jiný zakoušel vnitřní boj a nakonec to dřevo odhodil s tím, že je to dřevo. Kde bys byl ty není těžké uhodnout (viz tvá nenávist k Rusům, s kterou lze pak programátorsky pracovat).