Jana píše:Moje mysl je prázdná, není v ní nic, nic neřeší,
a jestli zrovna věříš, že něco řeší, tak jsou jen představy ve Tvé mysli, Péťo.
Jana píše:Moje mysl je prázdná, není v ní nic, nic neřeší,
Trini píše:Jana píše:Moje mysl je prázdná, není v ní nic, nic neřeší,
To je jen představa ve tvé mysli, Jani, že je tvoje mysl prázdná.
Trini píše:Moje mysl je už radši v klidu a v tichu.
Může tu být představa, že nějaká mysl prázdná je a jiná prázdná není. S poznáním skutečnosti, čím ta mysl je, čím jsou představy, vize, myšlenky, je prázdná pořád, vždy a za všech okolností. Není v ní nic skutečného.
Že je pravda to, co si myslím o sobě, o druhých, proč kdo co nemůže být láskou, a pro tyhle myšlenky pak uzavírat srdce.
Pelvan píše:https://player.odycdn.com/api/v4/streams/free/Fullmich/bd206188e9d387622bcb07267f8edf6cba85d602/5a4012
Doporučuji shlédnout všem lidem na celé planetě Zemi, milí přátelé!
armin píše:Nazdar Alfons
Dlouho jsem od tebe nic nečetl.
Zajímalo by mne, co řekneš na tohle
Alfons píše:To nemá smysl, vyměňovat si názory.
armin píše:A co bude potom?
Alfons píše:armin píše:A co bude potom?
Potom nastane dearminizace, podobně jako denacifikace v Německu. Což bude trvat léta.
Předtím by měl proběhnout jakýsi Norimberský proces, tj. Fiala, Prymula, Koudelka a jiní zrádci skončí v klepetech. Což pochopitelně dobrovolně nepůjde, čili žádná sametová revoluce nebude.
Alfons píše:Jinak ukrajinská protiofenziva je zcela v režii CIA (s ukrajinskými pěšáky), proto je taky poměrně úspěšná, CIA ruského medvěda do ukrajinské pasti úspěšně vlákala, nejsou to žádná béčka.
Čili ne že CIA smáčkne jaderný knoflík první, ona ruského medvěda píchne klacíkem do oka.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 191 návštevníků