vostalpetr píše:To mně připomnělo poezii ze základky :
My jsme mladé pionýrky
máme zatím malé dírky
až budeme svazačky
budem píchat za kačky
a až budem ženy míru
budeme mít velkou díru
PS.
Zřejmě se mně tato básen volně asociovala do mé vizualizace kundy která neustále masturbuje lásku...
Jo, co se člověk v mládí naučí ve stáří jak najde, zřejmě to platí nejen o kouření ale i o poezii...
že umí mizet.
vostalpetr píše:To mně připomnělo poezii ze základky :
My jsme mladé pionýrky
máme zatím malé dírky
až budeme svazačky
budem píchat za kačky
a až budem ženy míru
budeme mít velkou díru
Alaja píše:Nějak nechápu radost masmédií nad tím, že křižník Moskva šel ke dnu. Vždyť jen Rusům usnadnili likvidaci velmi staré lodě, jejíž renovace by stála jistě víc než majland....byla to 40 let stará plechová kocábka. Na netu se tvrdí, že životnost křižníků je 25 let....
armin píše:Alaja píše:Nějak nechápu radost masmédií nad tím, že křižník Moskva šel ke dnu. Vždyť jen Rusům usnadnili likvidaci velmi staré lodě, jejíž renovace by stála jistě víc než majland....byla to 40 let stará plechová kocábka. Na netu se tvrdí, že životnost křižníků je 25 let....
No, soudruzi Rusáci si to ale interpretují jinak:
Potopení ruského křižníku Moskva v Černém moři ukrajinskými střelami odstartovalo třetí světovou válku. Během vysílání státní televize Rossija 1 to řekla divákům moderátorka Olga Skabejevová.
„Eskalovalo to v něco, co můžeme klidně popsat jako třetí světová válka, to je zřejmé. Teď už rozhodně bojujeme s infrastrukturou NATO, možná i s Aliancí jako takovou a musíme si to uvědomit,“ uvedla moderátorka ruské propagandistické televize.
Rusové si budou na Ukrajině střílet, bombardovat, raketami odstřelovat koho chtějí a kde chtějí a když se Ukrajina brání, tak to je eskalace konfliktu ("vojensko-technické" operace). Prostě se měli vzdát a žádný konflikt by nebyl. Takže za konflikt mohou Ukrajinci tím že se brání.
Takhle idiotsky nejspíš uvažuje Putin a tady třeba Trini i Alaja...
salmo1cz píše:I Rusové jsou ochotní pochopit že se po nich bude střílet.
Čistě teoreticky by tyhle Tvé vize ve mně mohly vyvolat vizi, že jsou vizí nadrženého úchyla,
armin píše:salmo1cz píše:I Rusové jsou ochotní pochopit že se po nich bude střílet.
To dovede pochopit každý, ale nezačíná kvůli tomu svému "pochopení" válku, jako Putin.
Pak se ta jeho fobie stane skutečností.
Kdo s čím zachází, tím také schází.
Byla tendence a šance před cca dvaceti lety, že se Rusko spojí se západem, ale nakonec tam zvítězily totalitářské, nacionalistické a xenofobní síly.
armin píše:Třeba Čína, také totalitní se vydala z hladomorů, kulturní revoluce jinou cestou. Nezbrojila, rozumně vyhodnotila, že na ni nikdo nechce útočit a věnovala se rozvoji ekonomiky, vzájemně výhodnému obchodu a dnes je nejsilnější ekonomikou světa.
Zato Rusko trpí stihomamem tak je dnes chudou a nejnebezpečnější zemí světa - vzhledem k největšímu jadernému arzenálu, kterým disponuje.
Byla tendence a šance před cca dvaceti lety, že se Rusko spojí se západem, ale nakonec tam zvítězily totalitářské, nacionalistické a xenofobní síly.
Uživatelé procházející toto fórum: armin a 10 návštevníků