vostalpetr píše: Vědomí může poklesnout na úroven hlubokého sebevoblnutí do ještě nižšších sfér než jsou ty sféry zvířecích pudů...
Souhlas.
vostalpetr píše: Vědomí může poklesnout na úroven hlubokého sebevoblnutí do ještě nižšších sfér než jsou ty sféry zvířecích pudů...
armin píše:vostalpetr píše: Vědomí může poklesnout na úroven hlubokého sebevoblnutí do ještě nižšších sfér než jsou ty sféry zvířecích pudů...
Souhlas.
Tedy ještě polopatičtěji řečeno: SČA sladkého hlubokého spánku beze snů není nijak narušena snem, pokud je jasné, že se Tě nijak nedotýká prožívání snové postavy. Tvou snovou postavu může žrát lev a Tvá existence od SČA není nijak oddělena, protože je jasné, že se TI NIC NEDĚJE.
Jana píše:
Tedy ještě polopatičtěji řečeno: SČA sladkého hlubokého spánku beze snů není nijak narušena snem, pokud je jasné, že se Tě nijak nedotýká prožívání snové postavy. Tvou snovou postavu může žrát lev a Tvá existence od SČA není nijak oddělena, protože je jasné, že se TI NIC NEDĚJE.
Z pohledu mudrce se nic neděje.
vostalpetr píše:žádná pitomá budoucnost neexistuje, existuje pouze přítomnost,
proto tvrzení že
Pravda zvítězí je prostě HOVNO !!!
vostalpetr píše:Z pohledu mudrce se nic neděje.
No jo. akoráte že Mahariši zapomněl vysvětlit kdeže se v tom jeho podobenství o plátnu Vědomí vzala ta promítačka co tam promítá ten film,
ta totiž nemůže být někde mimo "plátno" Vědomí, ale zcela nutně musí být také Vědomím...
Takovéto polovičaté příměry pak matou mnohé...
vostalpetr píše:Já vím,
pravda je prostě závislá jen na pravdoserech....
vostalpetr píše:Z pohledu mudrce se nic neděje.
No jo. akoráte že Mahariši zapomněl vysvětlit kdeže se v tom jeho podobenství o plátnu Vědomí vzala ta promítačka co tam promítá ten film,
ta totiž nemůže být někde mimo "plátno" Vědomí, ale zcela nutně musí být také Vědomím...
Takovéto polovičaté příměry pak matou mnohé...
To řekl Nisargadatta.
Ramana říkal, že všechno je Self.
vostalpetr píše:To řekl Nisargadatta.
Podle mne Ramana...
armin píše:vostalpetr píše:To řekl Nisargadatta.
Podle mne Ramana...
Co podle tebe Ramana, je naprosto nesrovnatelné s tím, co Ramana....
Za tebou, za tvým "teoriemi" a nafoukaností tvého krásného ega a jeho posuzování je tak akorát prd a tak trochu Trini a Alaja.
Takže co je podle tebe... je důležité tak akorát pro tebe a možná tak trochu i pro tu Trini a Aláju.
Alaja píše:Jana tě za to bude milovat......
Co podle tebe Ramana, je naprosto nesrovnatelné s tím, co Ramana....
Ty to máš nějak jinak?
armin píše:Alaja píše:Jana tě za to bude milovat......
Myslíš, že je taková povětrná holka?
Na rozdíl od mnoha jiných si myslím, že Jana miluje svého manžela, stejně jako já miluji svoji manželku.
Hold jsme oba asi tak trochu "staromódní"
Ty to máš nějak jinak?
vostalpetr píše:Co podle tebe Ramana, je naprosto nesrovnatelné s tím, co Ramana....
Jistě vopičko,
kdo má hovno tak má aspon toho nesrovnatelnýho Ramanu...
armin píše:vostalpetr píše:Co podle tebe Ramana, je naprosto nesrovnatelné s tím, co Ramana....
Jistě vopičko,
kdo má hovno tak má aspon toho nesrovnatelnýho Ramanu...
Co se ti to teda vlastně líbilo a to jednom filmu - který ukazoval podíl vopice na polidštění člověka?
Kde se v tobě bere ten odpor k vopicím??
Já to vidím, ale na to musíš přijít sám. Není jiné cesty.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 250 návštevníků