Alaja píše:Vidím to tak, že někteří "osvícení" by si přáli překalibraci celé zeměkoule, po tom jejich hraní si na vlastním duchovním písečku.
Něco ve stylu.....závěr knihy Konec dětství....lidstvo, to "neduchovní", vymře a poslední jejich děti v zaujetí svých her nakonec rozeberou celou planetu do posledního atomu a ta prostě zmizí z vesmíru...a přeměněná mládež odletí ve svých svítících duchovních tělech kamsi ke středu galaxie...k ostatním podobným entitám ....
Jo...a Slunce se změní v supernovu....
Opravdu, někteří fakt zapomínají na to, že i oni byli "neduchovní", že se postupně vyvíjeli, tzv. brali ten duchovní rozum....
A že se tu rodí další duše, další děti, co si chtějí to "neduchovno" prožít na vlastní mysl a fyzické tělo.
Brát jim to, je jako zbourat základku, jen proto, že "já" jsem z ní vyrostl a přešel na střední...že jsem už dospělý a základku nepotřebuji....
Přitom...dosud...ta základka je víceméně živí a opečovává....
Něco jako když se buddhističtí mnichové kdesi v Asii, vydají na ranní odchůzku vesnicí, městem, s miskami v rukách, aby dostali od neduchovňáků nějakou tu rýži, zeleninu, ovoce....jídlo na celý jejich další den.....jo a peníze, na pokrytí nákladů na provoz ašrámu...