Alfons píše:
Ale Rusové mají největší zásoby nerostných surovin na světě. To sou svině, viď, armine...
To není kvůli surovinám. To je proto, že teď útočí, zabíjejí a ničí domovy na Ukrajině.
Alfons píše:
Ale Rusové mají největší zásoby nerostných surovin na světě. To sou svině, viď, armine...
armin píše:Alfons píše:
To není kvůli surovinám. To je proto, že teď útočí, zabíjejí a ničí domovy na Ukrajině.
Alfons píše:armin píše:Alfons píše:
Ale no tak armine, tenhle tvůj farizejský kontext jsme přeci probírali xkrát, tak si nehraj, softwarový architekte, na pitomého.
Nebo máš obavu, že by tě někdo mohl kontrolovat? Kdo to tu čte, jen tak bez kontextu, namátkou?
A co Izrael v Šestidenní válce? Měl taky počkat, až na něj zaútočí? To ne, viď...
Ty mi přijdeš armine, takovej jako svazáckej vyčuránek. Takovej jako slušňáckej.
armin píše:Vono chudáček Rusko se bálo, že na něj Ukrajina zaútočí? Jaderná mocnost, která napřed zabrala Krym a pak separatistické oblasti Ukrajiny pod záminkou národnostního útlaku?
Proč by Ukrajina měla útočit a ohrožovat Rusko? Maximálně by mohla chtít dobýt zpět území zabraná Ruskem.
Alfons píše:
Důležité je, co si myslí Rusové.
armin píše:Alfons píše:
To určitě. Hlavně pro Putina a jeho režim.
Alfons píše:armin píše:Alfons píše:
Hlavně pro tebe, váš režim, pro Fialu a jeho bandu.
Protože Amíci budou až poslední na řadě, jakožto nerozhodný výsledek (konec USA i Ruska).
armin píše:Alfons píše:armin píše:Alfons píše:
Hlavně pro tebe, váš režim, pro Fialu a jeho bandu.
Protože Amíci budou až poslední na řadě, jakožto nerozhodný výsledek (konec USA i Ruska).
Já to vidím spíš tak, že teď, když je Rusko plně vytížené válčením na Ukrajině, tak se některé satelity Ruska začnou bouřit proti nadvládě a diktátům Ruska, protože Rusové nemají teď kapacitu tam zasáhnout a jak říká Trini, "udělat tam pořádek", jako se ho snaží teď dělat na Ukrajině. Například Kazachstán a Gruzie si začíná docela troufat a příklady táhnou. Lavrov to, co se děje v Gruzii, nazval druhým Majdanem.
Sláva Ukrajině!
Alfons píše:
Putin mnohokrát jednat chtěl a já jsem si dobře vyzkoušel, jaké je jednání s tebou armine. Tak je mi jasné, že to muselo takhle dopadnout. S tebou se prostě jednat nedá. Ty jsi magor. Že se nevyjadřuješ tak hrubě jako Novotný, na tom nic nemění.
Během setkání nynější šéf Kremlu podle Clintona odmítl slib prezidenta Borise Jelcina, který se zavázal respektovat ukrajinské hranice výměnou za to, že se Kyjev vzdá svého jaderného arzenálu ze sovětské éry.
vostalpetr píše:Během setkání nynější šéf Kremlu podle Clintona odmítl slib prezidenta Borise Jelcina, který se zavázal respektovat ukrajinské hranice výměnou za to, že se Kyjev vzdá svého jaderného arzenálu ze sovětské éry.
Jediný co je na tom zvláštní je to, že to Putinovi trvalo tak dloho,
když i američané porušili slib že postkomunistické země nevstoupí do NATO...
vostalpetr píše:No vidíš jak to blbě píšou, když se nejednalo vo nějakej slib ale smlouvu,
no a jak vidíš, rusové tu smlouvu dodržují,
že zajištují bezpečnost ruského obyvatelstva na ukrajině, tedy ukrajinců ruské národnosti...
Však on se nějakej ten zvací dopis najde, v 68 se talky našel i když se musel napsat až dodatečně..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 16 návštevníků