Politika je vážná věc, kurňa fix!

naše první fórum... :-)

Re: Politika je vážná věc, kurňa fix!

Příspěvekod vostalpetr » pát 22. dub 2022 22:22:06

Úřad vlády rozjel novou iniciativu boje proti dezinformacím, kde mimo jiné vyzývá, aby občané sledovali a sdíleli jen důvěryhodné zdroje, jako například vládní organizace nebo veřejnoprávní média, a vyvracet lži by prý měli i například při diskusi s tetičkou nebo s kamarádem.

Do takovejhle sraček to nedotáhli ani komouši,

no voni komouši byli jen takovej slabší odvar katolických dobrosráčů...
vostalpetr

Příspěvekod armin » sob 23. dub 2022 8:01:44

Na palubě panuje dobrá nálada....

Poté, co Moskva ohlásila úspěšný test mezikontinentální střely Sarmat, odvysílala státní televize Rossija 1 pořad rozebírající možnosti nové zbraně.
V televizním studiu přitom panovala veselá nálada – známé moderátorské manželské duo Olga Skabejevová a Jevgenij Popov v pořadu 60 minut spolu s hosty propuklo v záchvat smíchu při ujišťování přizvaného experta, že jediná střela přezdívaná „Satan 2“ by mohla vymazat z mapy bezmála devítimilionový New York na východním pobřeží USA.
„Pokud bude 7,5 megatuny dopraveno na území našeho takzvaného partnera, pak objekty, jako je New York, to je fajn město, přestanou existovat. Díky jediné raketě,“ prohlásil ve studiu penzionovaný ruský generál Jevgenij Bužinskij za všeobecného veselí.

:bumpc:
armin

Příspěvekod salmo1cz » sob 23. dub 2022 10:38:01

Jsou to blázní co stojí proti sobě a každý si hledí jenom své subjektivní pravdy.Tohle nemůže dopadnout dobře a dříve či později dojde k velké konfrontaci.
Viveka khyati...Para Vairagya
salmo1cz

Příspěvekod Alfons » sob 23. dub 2022 11:17:27

armin píše:Na palubě panuje dobrá nálada....

Poté, co Moskva ohlásila úspěšný test mezikontinentální střely Sarmat, odvysílala státní televize Rossija 1 pořad rozebírající možnosti nové zbraně.
V televizním studiu přitom panovala veselá nálada – známé moderátorské manželské duo Olga Skabejevová a Jevgenij Popov v pořadu 60 minut spolu s hosty propuklo v záchvat smíchu při ujišťování přizvaného experta, že jediná střela přezdívaná „Satan 2“ by mohla vymazat z mapy bezmála devítimilionový New York na východním pobřeží USA.
„Pokud bude 7,5 megatuny dopraveno na území našeho takzvaného partnera, pak objekty, jako je New York, to je fajn město, přestanou existovat. Díky jediné raketě,“ prohlásil ve studiu penzionovaný ruský generál Jevgenij Bužinskij za všeobecného veselí.

:bumpc:

Jj, smáli jste se v duchu, vy přezíraví blbečci, když Putin škemral o prodloužení Nixonovy odzbrojovací smlouvy?

Klíčovým momentem byl podle Putina rok 2002, kdy Spojené státy odstoupily od dohody ABM (Anti-Ballistic Missile Treaty) z roku 1972 omezující systémy antibalistických raket použitých proti raketovým jaderným zbraním.

Tajně doufáš, že vás tě teď zachrání americká prdel, z které ti nečouhají ani uši, ty fialovej trotle?

Když to jen trochu půjde, velmoci místo sebe obětují své satelity. Co když pro výstrahu před New Yorkem vystřelí Putin na Prahu. A pak počká, vyzve k jednání. Co pak asi USA udělá když ví, že Rusové mají "mrtvou ruku".
Alfons

Příspěvekod Alaja » sob 23. dub 2022 11:27:35

JJ, možné to je.
Kdysi jsem někde četla proroctví od nějaké vědmy, Sibyly či Libuše, že se jednou svede ta poslední bitva mezi dobrými a zlými silami kdesi v Čechách, snad v té Praze....
Nebo že by to bylo v některém z poselství z Tibetu? Už fakt nevím....bylo to hodně dávno, co jsem to četla, to jsem si ještě citáty z knížek do notýsku nezapisovala....

:nevim:
Alaja

Příspěvekod Alfons » sob 23. dub 2022 11:55:09

S touto možností dopředu kalkulují i nám nadřazené bytosti, tedy alespoň dle tvrzení mimozemšťana Ra:

9.18 Tazatel: Je nyní na naší planetě nějaká určitá rasa lidí, která sem byla inkarnována z druhé úrovně?

Ra: Já jsem Ra. Na vaší sféře nejsou v současné době komplexy vědomí druhé úrovně. Nicméně jsou zde dvě rasy, které používají podobu druhé úrovně. První tvoří entity z planetární sféry, kterou nazýváte Maldek. Tyto entity odpracovávají své komplexy porozumění skrze sérii toho, co byste nazvali karmickou restitucí. Žijí uvnitř pasáží vašeho hlubšího podzemí a jsou vám známi jako „bigfoot“ (sněžný muž).
Druhé rase je nabízeno obydlí této úrovně strážci, kteří si přejí dávat komplexům mysli/těla/ducha těch, kteří jsou této úrovně, v určité době adekvátně připravené fyzické nosiče, jak byste nazvali tyto chemické komplexy, v případě, že by byla, jak byste to nazvali, nukleární válka.

9.19 Tazatel: Nerozuměl jsem, pro co tyto nosiče nebo bytosti byly, které by byly vhodné v případě nukleární války.

Ra: Já jsem Ra. Jsou to bytosti, které existují jako instinktivní (pudové) bytosti druhé úrovně a jsou drženy jako rezerva ve formě, kterou byste nazvali genovou bankou pro případ, že by byly tyto komplexy těl potřeba. Tyto komplexy těl jsou velice schopné odolat vážné radiaci, což by komplexy těl, jež nyní obýváte, nemohly.

9.20 Tazatel: Kde se tyto komplexy těl nacházejí?

Ra: Já jsem Ra. Tyto komplexy těl druhé rasy přebývají v neobydleném hlubokém lese. Je jich mnoho na různých místech na povrchu vaší planety.

9.21 Tazatel: Jsou to tvorové typu „bigfoot“ (sněžný muž)?

Ra: Já jsem Ra. To je správně, ačkoli bychom je nenazvali sněžnými muži, protože jsou vzácní a jsou velmi schopní uniknout odhalení. První rasa je méně schopná si být vědoma blízkosti jiných komplexů mysli/těla/ducha, ale tyto bytosti jsou velice schopné utéct díky svým technologickým porozuměním [z dob] před svými zdejšími inkarnacemi. Tyto entity se zářícíma očima jsou ty, které jsou vašim lidem nejznámější.

:-)
Alfons

Příspěvekod Pedrito » sob 23. dub 2022 13:47:19

Já ti dám, ja ti dám...
Pedrito

Příspěvekod Pedrito » sob 23. dub 2022 13:55:03

Alfons! Mě zajímá, kdo jsi. Alfons, napiš báseň!
Pedrito

Příspěvekod Trini » sob 23. dub 2022 15:50:10

https://www.parlamentnilisty.cz/arena/m ... era-699933

„Takhle to snad naposledy napsali Němci.“ Výzva k udávání zničena u Xavera

„Tady se každý bojí Ruska. Ale někteří lidé se chovají jako Rusko,“ ukázal prezident České stomatologické komory Roman Šmucler směrem ke skupině lidí, která své názorové oponenty označuje za „dezinformátory“ a chce je umlčet. V rozhovoru pro XTV podotkl, že jsme to už mohli vidět například během covidové epidemie. Nyní však došlo k přitvrzení v podobě vyzývání od vlády k „nahlašování“ spoluobčanů. „Já jsem tomu nevěřil… Tohle je parodie,“ nechápe Šmucler. K tématu dezinformací vynesl nepříjemnou spojitost s StB.

Šmucler v pořadu „Podtrženo, sečteno“ na XTV.cz v debatě s moderátorem Lubošem Xaverem Veselým okomentoval i francouzské politické šarvátky před druhým kolem tamních prezidentských voleb, jehož se bude účastnit současný francouzský prezident Emmanuel Macron a jeho protikandidátka Marine Le Penová, která se s ním utkala již při předešlých volbách. Během jedné z debat Macron do Le Penové šel i s tvrzením o její snaze o závislost na Putinovi.

„Kupodivu dnes zrovna vyšla v rámci Evropské unie čísla o inflaci a Francie je na tom skoro nejlépe. Takže je to taková sekundární věc – ve Francii; ty důsledky války jsou tam jedny z nejmenších. Zcela logicky, protože je daleko od Ruska. Kdyby se řešilo, jestli Macron skutečně splnil to, co před pěti lety sliboval, kdyby se řešilo, jak jsou lidé spokojení s ekonomickou situací, tak by v prvním kole byla proti Macronovi drtivá většina lidí,“ mínil známý stomatolog.

Rozhodující podle něj mají být hlasy komunistického kandidáta Jeana-Luca Mélenchona.

K případu z jedné z pražských základních škol, kde během výuky v minulém týdnu učitelka českého jazyka žákům osmé třídy vykládala o dění na Ukrajině zprávy, jež se podobají propagandě ruských státních médií a tvrdila například, že byli Rusové v doněcké a luhanské oblasti „likvidováni jenom proto, že to byli Rusové“ a že se v Kyjevě „nic neděje“, padlo od Šmuclera vyjádření ke článku novinářky Apoleny Rychlíkové, tvrdící, že nejde o ojedinělý případ.

„Náchylnost učitelů k dezinformacím není ojedinělá. Namístě je prevence i důraz na důležitost profese,“ zněl titulek článku novinářky.

„Apolena Rychlíková je aktivistka. Mne spíš děsí, jak ti aktivisté přecházejí na ten slovník ‚dezinformace‘. Já ze začátku upozorňoval, že je to termín StB a že vlastně je to taková snaha zašlapat protivníky. A přišlo mi to takové nebezpečné, děsivé,“ podotkl Šmucler.

K tématu „dezinformací“ připojil vzpomínku na covidové období. Česká televize by podle něj měla nyní jako logo používat hlavu profesora Flegra, který během epidemie častokrát šířil chmurné předpovědi dosahující až téměř apokalyptických rozměrů, jež se ovšem ve valné většině ani zčásti nevyplnily a například po příchodu omikronu nedošlo na kolaps státu, který Flegr předvídal.

Podle Šmuclera se dnes hodně, často i vzdělaných, lidí napojilo na zdroj opravdových dezinformací, k čemuž je podle jeho pozorování přivedla nevyváženost ČT a ČRo.

U dezinformací debata zůstala a Šmucler okomentoval vládní výzvu k „nahlašování“ spoluobčanů. „Nahlásit dezinformace není práskačství. Možná ti není příjemné někoho ‚nahlašovat‘, uvědom si ale, že lži ve veřejném prostoru jsou nebezpečné. Na dezinformace upozorni standardním způsobem na dané sociální síti, trestné činy neváhej nahlásit Policii ČR,“ vyzývá vláda občany k bdělosti.

„Já tomu nemohu uvěřit. Myslel jsem si, že je to nějaká legrace. Tak jsem si najel na ten web. Tam je opravdu logo Úřadu vlády, ačkoli nemohu potvrdit, je-li falešné, protože stále doufám, že je to fake… Náš stát se zesměšňuje. Dostává se do roviny parodie,“ nechápe prezident České stomatologické komory. V Česku už podle něj vznikl na hledání dezinformací celý „průmysl“.

„Tohle je vláda, kterou si zvolili novináři. Mainstreamová média si přála, aby byl Petr Fiala premiérem,“ dodal též s tím, že se podle jeho názoru současný kabinet nesetkává s příliš tvrdou kritikou ze strany médií.

Nyní však situace dle Šmuclera došla do bodu, který stěží nepřitahuje vzpomínky na komunistickou totalitu a v některých ohledech vláda komunistický aparát i předběhla. „Tohle snad ani komunisti nikdy nedali do novin… Takhle to snad naposledy napsali Němci,“ poznamenal.

Trini

Příspěvekod Pedrito » sob 23. dub 2022 15:58:51

Někdo něco napsal. Bylas tam? Víš absolutně přesně, jak to bylo? Nevíš, pokud jsi tam nebyla. Tak proč to uveřejňuješ?
Pedrito

Příspěvekod Trini » sob 23. dub 2022 16:08:36

Pedrito píše:Někdo něco napsal. Bylas tam? Víš absolutně přesně, jak to bylo? Nevíš, pokud jsi tam nebyla. Tak proč to uveřejňuješ?

Do toho ti nic není.
Trini

Příspěvekod Alfons » sob 23. dub 2022 17:18:11

Pedrito píše:Alfons! Mě zajímá, kdo jsi. Alfons, napiš báseň!

Panejo on už je tu zase!

Ten korporátní vůl

beru do ruky hůl
Alfons

Příspěvekod Pedrito » sob 23. dub 2022 17:39:27

Alfons píše:

Panejo on už je tu zase!

Ten korporátní vůl

beru do ruky hůl

Oujé... Já jsem tě měl rád, moc lidí jako ty nejsou..a ty furt budeš boxovat... Chtěl jsem napsat: nechápu ... ale chápu
Pedrito

Příspěvekod Pedrito » sob 23. dub 2022 17:44:40

Ty to vše chápeš, Alfons?
Pedrito

Příspěvekod Alfons » sob 23. dub 2022 18:15:20

Pedrito píše:
Alfons píše:

Panejo on už je tu zase!

Ten korporátní vůl

beru do ruky hůl

Oujé... Já jsem tě měl rád, moc lidí jako ty nejsou..a ty furt budeš boxovat... Chtěl jsem napsat: nechápu ... ale chápu

To víš žejo, vy dva kolaboranti.

"To jenom pár českých šovinistů si myslí, že zvrátí chod dějin. Ale vůdce to s námi myslí dobře." https://www.youtube.com/watch?v=wfEJD9jxlac
Alfons

Příspěvekod Pedrito » sob 23. dub 2022 18:41:49

Alfons píše:
Pedrito píše:
Alfons píše:

Panejo on už je tu zase!

Ten korporátní vůl

beru do ruky hůl

"To jenom pár českých šovinistů si myslí, že zvrátí chod dějin. Ale vůdce to s námi myslí dobře." https://www.youtube.com/watch?v=wfEJD9jxlac

Zatim jsi pro mě vzor pičuse.
Pedrito

Příspěvekod Alfons » sob 23. dub 2022 19:02:17

Pedrito píše:
Alfons píše:
Pedrito píše:
Alfons píše:

Panejo on už je tu zase!

Ten korporátní vůl

beru do ruky hůl

Zatim jsi pro mě vzor pičuse.

Nahlaš to Fialovi. "Nahlásit dezinformace není práskačství."

Svůj k svému.
Alfons

Příspěvekod Alaja » sob 23. dub 2022 20:28:17

Je to stejně divné, jak se někteří lidé zničehonic změní, jakoby je někdo vyměnil za někoho jiného....

A ve virtuálním prostředí, kde není vidět toho na druhém konci u klávesnice, to pak vypadá, jako by jejich nick převzal do svých rukou kdosi zcela jiný....

Už tři ...vlastně čtyři....se tady takto divně proměnili..... :nevim:
Alaja

Příspěvekod armin » sob 23. dub 2022 20:41:50

Alaja píše:Je to stejně divné, jak se někteří lidé zničehonic změní, jakoby je někdo vyměnil za někoho jiného....

A ve virtuálním prostředí, kde není vidět toho na druhém konci u klávesnice, to pak vypadá, jako by jejich nick převzal do svých rukou kdosi zcela jiný....

Já bych řekl, že krizová situace vede k tomu, že se lidé vybarví - ne změní. A to je dobré k poznání toho druhého.
Jak se například moudře říká: "V nouzi poznáš přítele".
armin

Příspěvekod Pedrito » ned 24. dub 2022 6:09:47

Alaja píše:Je to stejně divné, jak se někteří lidé zničehonic změní, jakoby je někdo vyměnil za někoho jiného....

Změna je život. Kdo se nemění, ten si na tom zakládá, a je mrtvý....
Pedrito

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný