Pedrito píše:Trini píše:Všechno se děje samovolně, spontánně.
A zdánlivě. Ve skutečnosti se nic neděje.
Záleží kde je kdo pozorností. To ta staví kulisy tohoto světa. Proto je to všehochuť.
Ač nejsou stavby těl rozdílné, a v otázce sebepoznání nesejde jestli je kdo žena nebo muž, jsou zde rozdílná prostředí růstu.. a tak i kultur a chápání. Prosté vědomí je na tomhle nezávislé a nevnímá hranice, ty vnímá až egem vyšlechtěné vědomí - mysl. A tam se ta pozornost tříští. To je daň svobody.
OK,
tak si dosaď za Vědomí v pohybu UV v pohybu.
Tomáš nic takového o Vědomí v pohybu neříkal ani nepsal.
To píšeš ty.
A tak se ti v tom "Vědomí v pohybu" zkouším vymáchat čumák, jak se to dělá s koťaty nebo štěňaty, aby se naučily chodit čůrat tam, kam je to pro ně vyhrazené.
Když přejdeme na pojem UV místo "Vědomí v pohybu", tak jaký je v tom rozdíl?
Jak je to podle tebe s tou karmou?
Ta je projevem UV nebo je to něco jiného, co je mimo UV?
Jak je to podle tebe s tou karmou?
K tomu, že se ve skutečnosti nic neděje by mne zajímalo. Myšlenky se také ve skutečnosti nedějí?
vostalpetr píše:
Ty chceš mně vymáchat čumák ???¨
A jak to chceš udělat ???
armin píše:vostalpetr píše:
Já ti nechci máchat čumák v tom, co píšeš.
To přichází spontánně bez cíle a zisku.
Zkrátka když píšeš a trváš si na nějakém konceptu a dokonce seš tak blbej, že opravuješ druhé k obrazu toho svého zmateného konceptu,
tak zkrátka prozřetelnost ti sešle takového "idiota" jako jsem já.
A ten ti nedá pokoj a nedá pokoj, dokud neprohlédneš.
Zřejmě je to díky tvým dřívějším zásluhám, jinak by si tě nakonec (snad kromě Trini) nikdo ani nevšiml, podobně jako hovna u cesty.
Zkrátka když píšeš a trváš si na nějakém konceptu a dokonce seš tak blbej, že opravuješ druhé k obrazu toho svého zmateného konceptu,
Duchovní cesta je to jediný opravdu "vážný". Opravdu.
Protože na ničem jiném nezálež
miroslav píše:
Jsem rád a vděčný vědě i státu, že jsem se já i moji blízcí mohli nechat naočkovat a dokonce nás to nic nestálo
Nesmyslné, ba přímo zločinné, je upřednostňovat jednu skupinu před druhou, nařizovat, podmiňovat něco očkováním atd. To je zločinné. To je podle mě trestný čin. A toto přesně se děje nejen u nás a přesně toto mi neskutečně vadí.
Ať si každý dělá podle svého nejlepšího vědomí a svědomí vůči sám sobě, svému tělu, svému světu, ale ať proboha nechá stejnou možnost výběru na každém.
Myslím, že to není tak těžce pochopitelné.
Ať se každý nechá opíchat x vakcínami včetně svých dětí ve víře, že.... ale ať proboha to není vnucováno jako to top řešení pro všechny další, kteří to celé cítí a vnímají jinak.... a také chtějí žít podle svého nejlepšího vědomí a svědomí....
Neděje se tak, soudným zrakem vidíš, jak jsou upřednostňováni očkovaní proti neočkovaným, jak je protěžováno očkování různými nabízenými úlevami, odměnami.
Není to v pořádku. Není to dobře.
Alaja píše:armin píše:vostalpetr píše:
A ten ti nedá pokoj a nedá pokoj, dokud neprohlédneš.
Zřejmě je to díky tvým dřívějším zásluhám, jinak by si tě nakonec (snad kromě Trini) nikdo ani nevšiml, podobně jako hovna u cesty.
A proč na tom svém tak trváš a chceš mermomocí vymáchávat cizí čumáčky?
Hele, zapomněl jsi na mne....to ti neodpustím!!
vostalpetr píše:Tebe nikdo neposlal,
vostalpetr píše:to jenom já jsem tak hodnej že se bavím s každým čurákem a s každou píčou,
armin píše:vostalpetr píše:to jenom já jsem tak hodnej že se bavím s každým čurákem a s každou píčou,
A co takhle s každou rukou nebo nohou, to se nebavíš?
Někteří lidé si povídají třeba se svým psem, tak to je docela pochopitelné, ale s čurákem nebo s píčou...
O tom jsem ještě neslyšel a ani na netu nic podobného neviděl.
Alaja píše:
Když k sousedům přijede nějaká návštěva, tak mají dvorek ihned plný volů....
Do ticha okolí se nese z toho dvorku v jednom kuse nahlas ...vole, vole, vole....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 174 návštevníků