armin píše:Alaja píše:Co máš proti egu?
Já proti egu nic nemám. Nemám nic proti čemukoliv. Já jsem pro. Všechno je přece Vědomí v pohybu.
armin píše:Ego je dobrá věc, ale ještě lepší bez něj
Alaja píše:Statická, bez pohybu, je leda ta okolní tma, ve které naše svítící Vědomí pluje....
Alaja píše:armin píše:Alaja píše:Co máš proti egu?
Já proti egu nic nemám. Nemám nic proti čemukoliv. Já jsem pro. Všechno je přece Vědomí v pohybu.
No, všechno, na co je vidět....je to to v pohybu.Psala jsem už za ta léta na diskusních forech, že to duchovní světlo ze samadhi není statické, ale dynamické, Ono totiž pulzuje.
Jak světlo savikalpy, tak světlo nirvikalpy.... To jsi si toho ještě nevšiml?
Statická, bez pohybu, je leda ta okolní tma, ve které naše svítící Vědomí pluje....
Trini píše:Alaja píše:Statická, bez pohybu, je leda ta okolní tma, ve které naše svítící Vědomí pluje....
Až si tě jednou vtáhne, poznáš, že je to jinak.
Alaja píše:armin píše:Ego je dobrá věc, ale ještě lepší bez něj
Ha, ha, ha...
Alaja píše:Trini píše:Alaja píše:Statická, bez pohybu, je leda ta okolní tma, ve které naše svítící Vědomí pluje....
Až si tě jednou vtáhne, poznáš, že je to jinak.
No, zatím si mne vtáhlo jen to světlo nirvikalpy, aby mi ukázalo tu tmu kolem něho....
Trini píše:Ta tma je Temný Zdroj - Zdroj všeho projeveného. Je živý.
Trini píše:Ta tma je Temný Zdroj - Zdroj všeho projeveného. Je živý.
Alaja píše:Trini píše:Ta tma je Temný Zdroj - Zdroj všeho projeveného. Je živý.
Asi to ověřování nechám na něm - až usoudí, že to vědět a zažít potřebuji, tak mi to předvede sám, ten Temný zdroj....
Trini píše:Alaja píše:armin píše:Ego je dobrá věc, ale ještě lepší bez něj
Ha, ha, ha...
Bez malého já (ega) bychom si tady nepopovídali. Blbé je, když se na něj nabalí tolik svinstva, jako to má armin. Pořád za námi chodí, ale my mu ho nemůžeme pročistit, to musí udělat sám.
armin píše:
Když už se chystáš odejít, tak by bylo dobré si uvědomit,
Trini píše:armin píše:
Uvědomuj si, co chceš, až s tím svým svinstvem budeš odcházet. O mne se nestarej.
armin píše:Trini píše:armin píše:
Uvědomuj si, co chceš, až s tím svým svinstvem budeš odcházet. O mne se nestarej.
Ve mně žádné svinstvo není,
armin píše:Ve mně žádné svinstvo není, tak si ho ani nepromítám na druhé.
V podstatě bych normálně neřekl, že v člověku je nějaké svinstvo.
Když to ale říká ten druhý o mně, tak je nejspíš v něm, v jeho mysli a proto ho vidí v druhých.
Podobně Petr vidí v druhých idioty, pablby, fekálie a podobné obrazy
Trini píše:Mimochodem:
Ta ezoterická pomůcka o promítání si do druhých se vždy týká toho, kdo se jí zabývá. Obvykle ji ale jen používá proti druhým, protože mu chybí sebereflexe.
Žádný duchovně pokročilý se touto ezoterickou pomůckou nezabývá.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 264 návštevníků