A jak vidno, máš je pěkně seštudovaný.
Řídit se v životě intuicí znamená dělat to, co cítíme, že je správné, pak ten život zpravidla nemá chybu.
Zabřednout do pocitářských sraček znamená proměnit pocit, že něco není správné, v myšlenku "vím, co je špatně" a té se držet. Pak se směřuje k tomu, že všechno je špatně.
vostalpetr píše:Intuice nejsou tvý pocity,
vostalpetr píše:... tvý pocity,
salmo1cz píše:Ve skutečnosti jógy bhakti, karma, džňána nemají rozdíl, ale bohužel smysl západu naprosto uniká.
Nicméně intuice není nezbytně nutně provázena myšlenkou, že jsem tím, co ty pocity vlastní. Dokonce bych řekla, že v případě, že tady je ulpění na představě, že já jsem kupříkladu něco jiného, než Ty, tak se intuice ani náhodou nedostaví, protože intuice je spojení s celistvostí. V iluzi oddělenosti je tohle spojení logicky narušeno.
salmo1cz píše:Petr to tady napsal, duchovno je třetí strana mince.
Chvilku jsem uvažoval jak to znázornit.
Je to jako když máte špalík lipového dřeva a můžete vyřezat bystu.Ať vyřežete co vyřežete vždy to bude správně a dobře.Ať vyřežete Krista nebo Hitlera vždy to bude dobře, ale nebude to rezonovat.
Teprve ta třetí bysta bude rezonovat s tím co nazýváme univerzum, Bůh, UV ap.
Nejde o dosahování, chtění, nechtění, přání, ale o transformaci.
armin píše:salmo1cz píše:Petr to tady napsal, duchovno je třetí strana mince.
Chvilku jsem uvažoval jak to znázornit.
Je to jako když máte špalík lipového dřeva a můžete vyřezat bystu.Ať vyřežete co vyřežete vždy to bude správně a dobře.Ať vyřežete Krista nebo Hitlera vždy to bude dobře, ale nebude to rezonovat.
Teprve ta třetí bysta bude rezonovat s tím co nazýváme univerzum, Bůh, UV ap.
Nejde o dosahování, chtění, nechtění, přání, ale o transformaci.
Může cokoliv nerezonovat s tím, co nazýváme universum, Bůh, UV ap.?
Nejsou zdánlivé "disharmonie" vyšší úrovní harmonie?
salmo1cz píše: protože pro transformací je potřeba harmonie celku v našem případě tedy vědomí i těla.
armin píše:salmo1cz píše: protože pro transformací je potřeba harmonie celku v našem případě tedy vědomí i těla.
Transformace čeho v co?
Transformace čeho v co?
Chcete slyšet Krista nebo sv.Helenu?
vostalpetr píše:A jak vidno, máš je pěkně seštudovaný.
Dalo mně to pět minut práce to překopírovat z Poradny,
takže jsem to měl seštudýrovaný rychle...
vostalpetr píše:Chcete slyšet Krista nebo sv.Helenu?
Jak se můžeš tak hloupě ptát, jasně že :
https://www.youtube.com/watch?v=iAdWmRbmEqo
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 279 návštevníků