Trini píše:Asi sem ted' budu mastit, co všechno řekl Nisargadatta. Protože to Eva nemá ráda.
Arat píše:Mi to nevadí, co mi vadí víc je, když se zaštiťuješ druhými, abys podpořila svůj názor, to mi docela vadí
Arat píše:On nemá rád ty autority
Arat píše:Trini píše:Asi sem ted' budu mastit, co všechno řekl Nisargadatta. Protože to Eva nemá ráda.
Aby tě tam někde nezačal posílat Petr
On nemá rád ty autority a citace
Trini píše:Arat píše:On nemá rád ty autority
Já také žádné autority nemám, v tom jsme si podobní. Ale mám ráda lidi, jako byl např. Ježíš, Ramana, Nisargadatta nebo Tomášovi. Jestli to jsou pro tebe autority, tak je to tvůj problém, můj ne.
Armin se Tomášovými často vytahuje. Kdyby Tomášovi schvalovali to, co tady provádí, tak by to nebyli lidé, za které je pokládám. To bych se v nich hodně spletla. Pro tebe je to jakési zaštit'ování, což vůbec nechápu.
Jo, kdybych předvrhovala Tomášovi jako autority tobě, Janě apod., tak by to bylo něco jiného. Ale pro mne nejsou autoritami.
Pro tebe je autorita asi Krišnamurti. Ten mne nikdy moc nezaujal, nepatří mezi ty, co mám ráda. Zrovna tak Mooji nebo Papaji. Zato mám ráda Šri Juktešvara, učitele Joganandy.
Prostě někteří lidé jsou mi blízcí. Jestli je jiní považují za autority nebo ne, je mi jedno.
Petr ji nikam posílat nebude. To je přece jeho fanynka
Kdyby Tomášovi schvalovali to, co tady provádí, tak by to nebyli lidé, za které je pokládám.
Trini píše::mrk:
Jako manipulaci to tady prezentuješ, protože jde o armina. Armin nezřídka používá Tomášovi k podpoření toho, co sděluje, ale to ti vůbec nevadí. Chceš ho holt jako fanynka chránit. Na tom není nic špatného, akorát ta úroven, jak to děláš, za moc nestojí.
A nic si z toho nedělej, mně je také nesympatické, co píšeš, protože si pořád vedeš svou, aniž bys reagovala na moje vysvětlení. Arminovi budu Tomášovi předhazovat tak dlouho, dokud se za ně bude schovávat. S tím nic nenaděláš.
vostalpetr píše:Kdyby Tomášovi schvalovali to, co tady provádí, tak by to nebyli lidé, za které je pokládám.
To nevím,
ale asi k nim jezdili mindráci s pocitama, tak je učili to vyvolávání neg. emocí a placení pětikačky za každou neg. emoci,
soudím dle Mrdoslava a Lídy, kteří se furt motaj dokola jen tady kolem toho...
Trini píše: Arminovi budu Tomášovi předhazovat tak dlouho, dokud se za ně bude schovávat. S tím nic nenaděláš.
Arat píše:Trini píše::mrk:
Jako manipulaci to tady prezentuješ, protože jde o armina. Armin nezřídka používá Tomášovi k podpoření toho, co sděluje, ale to ti vůbec nevadí. Chceš ho holt jako fanynka chránit. Na tom není nic špatného, akorát ta úroven, jak to děláš, za moc nestojí.
A nic si z toho nedělej, mně je také nesympatické, co píšeš, protože si pořád vedeš svou, aniž bys reagovala na moje vysvětlení. Arminovi budu Tomášovi předhazovat tak dlouho, dokud se za ně bude schovávat. S tím nic nenaděláš.
Totéž bych mohla napsat já tobě - si pořád vedeš svou a nevnímáš, co píšu.
Trini píše:Tlačíš to pořád dál. Když se dál bude armin chovat jako magor, tak mu Tomášovi budu předhazovat. A ty se nad tím budeš vzrušovat jako ted'. No a co? Když tě to baví...
Trini píše: Když tě to baví...
Arat píše: díky čemu Honzam a Réza odešli...
armin píše:vostalpetr píše:Kdyby Tomášovi schvalovali to, co tady provádí, tak by to nebyli lidé, za které je pokládám.
To nevím,
ale asi k nim jezdili mindráci s pocitama, tak je učili to vyvolávání neg. emocí a placení pětikačky za každou neg. emoci,
soudím dle Mrdoslava a Lídy, kteří se furt motaj dokola jen tady kolem toho...
Já v tobě vyvolávám negativní emoce?
Kolem čeho se podle tebe s Lídou dokola motáme?
Ty si to taky myslíš? Nebo ještě jsi nepostoupila tak "daleko"?
Trini píše:Arat píše: díky čemu Honzam a Réza odešli...
Když tě to tak bolí, tak se s nimi bav na inspiruj a poradně.
Já je za odešlé nepovažuji. Když se jim bude chtít, tak tady zase budou psát. Nikdo je nebanoval a nic jim nemazal. No problem.
Přece ten tvůj Vostál pořád doporučuje aby lidi dělali to, co je baví.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 207 návštevníků