Paradoxy píše:
Máš v tom guláš. Uvědomění je v čase a prostoru, vědomí jenom je.
Trini píše:Paradoxy píše:
Máš v tom guláš. Uvědomění je v čase a prostoru, vědomí jenom je.
Přesně tak. Uvědomění znamená, že je někdo/něco, co si něco uvědomuje. To je dualita. To si pod to můžeš dát, že to něco si uvědomuje sat čit anandu - a myslet si, jak je to svaté, a přitom je to naprostý nesmysl.
Ten překlad "uvědomění" je naprosto nesmyslný. Ale vyhovuje to Janiným představám si neustále uvědomovat blaženost - o nic jiného jí nikdy nešlo a nejde. Chce pořád lízat med a nechápe, že to s probuzením nemá nic společného. Chtěla by to svoje lízání medu povýšit na probuzení a nesnese, když jí druzí řeknou, že je to nesmysl.
Je to tak, jak píšeš, tedy obráceně: Vědomí je a uvědomění je ve Vědomí jako jeho reflexe, závislá na objektech, které si uvědomuje - a to znamená dualitu.
A ty svoje nesmysly musí pořád dokola psát, protože jinak by jí to její lízání medu přestalo fungovat.
At si líže med jak chce, a tak dlouho, dokud jí to funguje - ale že do toho svého lízání medu zatahuje slova realizovaných a dovoluje si troufale tvrdit/rozhodovat, že vysvětlují její lízání medu jako probuzení, to už je bud opravdová nestydatost - nebo prostě jen obrovská hloupost a namyšlenost. Potvrzuje tím můj prvotní dojem, co jsem z ní na Jitřní zemi měla - co je to za přihlouplou ženskou?
Paradoxy píše:Hele Petře Vostále, už se ti nedivím, že Janu posíláš do prdele. Ono je to nejlepší, protože cokoliv jí člověk i v dobrém napíše, dokáže zmanipulovat a přetočit.
Trini píše:Paradoxy píše:Hele Petře Vostále, už se ti nedivím, že Janu posíláš do prdele. Ono je to nejlepší, protože cokoliv jí člověk i v dobrém napíše, dokáže zmanipulovat a přetočit.
To dělala vždy a ted si vzala na pomoc dokonce AI, protože doufá, že ta to skloubí dohromady lépe než ona.
Paradoxy píše:
Péťo tvůj první dojem tě nezklamal. Je to na jednu stranu smutný, ale na druhou stranu si za to může sama.
Paradoxy píše:Seberealizace- večír mi to slovo proběhlo hlavou a musela jsem se křenit. Jak může člověk sám sebe realizovat, když už vlastně je? Vždyť tím pádem není co realizovat
Jana píše:Přiznej se, že Ty na osvobození od utrpení, trvalé štěstí pravého Já, věčnou nekonečnou blaženost nevěříš. Neboj, nikoho nenutím, aby věřil na to, že bez připoutanosti k iluzi oddělenosti, je tohle, co je, dokonalé, Boží.
vostalpetr píše:Jana....
Ta si furt něco uvědomuje
Ponejvíce vizualizace svých představ vyctenin z internetu
A vůbec netuší že uvědomění má pouze ego
"Je jen málo těch, kterým požehnala božská matka.."
Paradoxy píše:Seberealizace- večír mi to slovo proběhlo hlavou a musela jsem se křenit. Jak může člověk sám sebe realizovat, když už vlastně je? Vždyť tím pádem není co realizovat
Pedrito píše:Paradoxy píše:Seberealizace- večír mi to slovo proběhlo hlavou a musela jsem se křenit. Jak může člověk sám sebe realizovat, když už vlastně je? Vždyť tím pádem není co realizovat
Je velice jednoduchá - selská logika, nevočůratelná intelektuálními entrkličkami zduchovnatělími.
Brahma, co ta duchovní "prapodstata", nebo klidně jen "podstata" (to "pra" prostě říká, že je tu od jaktěživa)
se realizuje (uskutečňuje) svou manifestací (projevem). Universum, ať už to dělá jak dělá (a i to jde zavnímat)
je její realizací... A ta vnímající bytost, živé bytosti, jsou nedílnou součástí této realizace, manifestace.
Ale dostali svobodnou vůli... A tak začíná jejich (náš) lidský příběh, dobrodružství...
To co tohle vše všelijak vnímá, uvědomuje si, je jáčko, jež se v nás stalo osobní,
jo, jeho čirá pozornost byla ztracena, v potřebách těl, ve vědních oborech, v naučenostech,
co v té manifestaci jsou k mání, v pocitech, představách, myšlenkách...
A já chce zpět, někdy, za určitých konstalací, chce najít ztracenou perlu, poklad nevyslovený...
To už je vlastně realizace v realizaci
Já jde domů... "Velký návrat" a větší třesk než ten, co rozvlnil hvězdy v prostoru...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 22 návštevníků