Pedrito píše:Jarka píše:Tak možná čas přejít na pránu....
Teď, když jsem si koupil pánev na bramboráčky??![]()
Tak pokud je nová, můžeš ji vrátit..

Pedrito píše:Jarka píše:Tak možná čas přejít na pránu....
Teď, když jsem si koupil pánev na bramboráčky??![]()
Pedrito píše:Všeho moc škodí. Jediný co člověk musí, je chodit furt na záchod.
Neb vše co spapá a vypije, musí ven. Tělu to je jasné, průjem a zácpa ho naučily...
Tak jako mnoho jiných kážu vodu a piju víno...
armin píše:Pedrito píše:Všeho moc škodí. Jediný co člověk musí, je chodit furt na záchod.
Neb vše co spapá a vypije, musí ven. Tělu to je jasné, průjem a zácpa ho naučily...
Jak kdo musí.
Třeba rokeři, ti když jdou srát, tak si ani nesundávaj kalhoty. Takoví jsou to frajeři.
Pedrito píše:No, nevím jak pokročila pošta, nějaké chlazené obálky...
leda v zimně a před odesláním zmrazit
Jarka píše:https://youtu.be/7wDPMOVRzxE?feature=shared
Jarka píše:Pedrito píše:No, nevím jak pokročila pošta, nějaké chlazené obálky...
leda v zimně a před odesláním zmrazit
To neřeš, taky mám pánev a brambory... udělám si je sama...
Jarka píše:V tomto případě ale není zbytí, kdybych měla čekat do zimy na ty bramboráky, umřela bych zřejmě hladem...na práně mi to ještě moc nejde....
carnegie toho napáchal vskutku hodně... kdyby toho nebylo, svět by dnes vypadal o hodně jinak. všichni bychom věřili úplně jiným věcem a těm, kterým dnes věříme, bychom nemohli věřit, to kdybychom věděli, proč vlastně vznikly. někdy mám za to, že kdyby se opravdu masově lidi dozvěděli, co všechno z naší kultury a každodenních "potřeb" je dědictvím carnegiho a rockefellera, nemohlo by nastat nic jiného než totální revoluce. a to označujeme hitlera za toho nejhoršího z nejhorších ;)
watta
Poděkoval: 124
Poděkováno: 291-krát v 200 příspěvcích
Atd.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 návštevníků