Nevím jak ty, ale já jsem žádné pitomosti mistrů nepřevzal ani se ničím nesebevoblbuju.
Přijde mi že spíš ty jsi nějak sebevoblblej že to takto vidíš a potřebuješ pořád řešit.
Fakt jo? Ale já nic nečtu ani nestuduju, a většinu toho, co jsem se léta páně naučil, jsem už zapoměl.
Pedrito píše:Já se s nikým dohadovat nemusím, mým Mistrem je teď Trini
Srovnávat Janu a Miroslava je jako srovnávat muže a ženu. A jejich minulost, kterou žádný člověk nemá stejnou. To je prostě srovnavání povrchu. Hledání struktuty sněhových vloček. Žádná vločka s těch biliónů, co padaj, není stejná. To není poetika, to je skutečnost.
což je taky disciplína, a nerozlišit kde je upřímnost a čistá touha po tom Být..
vostalpetr píše:řeším to proto, protože to sebevoblbnutí je základem k těm tvým negativním emocím který zase ty furt naháníš,
zřejmě si u nich představuješ, že padaj z nebe a tudíž nemaj nějakou výchozí podstatu či příčinu v oblbování dětí a dospělých...
vostalpetr píše:Jasně ty nic nemáš, to bude nejspíš tím že máš nasráno v hlavně duchovní hovna vod Tomášů...
Fakt to jsou dobroseři, co si neviděj na špičku nosu?
vostalpetr píše:Nevím proč se mě na to ptáš, vysvětluju to tady roky a pitomce už vopravdu posílám do prdele i s těmi jejich berličkami které si zákonitě a zcela nevědomně vytvořili..
armin píše:vostalpetr píše:Nevím proč se mě na to ptáš, vysvětluju to tady roky a pitomce už vopravdu posílám do prdele i s těmi jejich berličkami které si zákonitě a zcela nevědomně vytvořili..
A proč to nefunguje?
No to je jednoduché.
No protože ten pitomec jsi ty i když si tak evidentně nepřipadáš.
A tak nikdo snad kromě Trini a Alaji tě nechce následovat.
Kdo jiný by chtěl být pitomcem, kterého ty tu léta předvádíš?
Chápeš to?
P.S.
Třeba se ještě někdo najde.
Naděje umírá poslední.
armin píše:vostalpetr píše:Nevím proč se mě na to ptáš, vysvětluju to tady roky a pitomce už vopravdu posílám do prdele i s těmi jejich berličkami které si zákonitě a zcela nevědomně vytvořili..
A proč to nefunguje?
No to je jednoduché.
A tak nikdo snad kromě Trini a Alaji tě nechce následovat.
Kdo jiný by chtěl být pitomcem, kterého ty tu léta předvádíš?
Chápeš to?
P.S.
Třeba se ještě někdo najde.
Naděje umírá poslední.
Alaja píše:Koukám, Armine,
že .....hlavu už nepoužíváš....
armin píše:Alaja píše:Koukám, Armine,
že .....hlavu už nepoužíváš....
Proč myslíš? Máš odpověď za Vostála?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 251 návštevníků