armin píše:Alfons píše:armin píše:já jsem si Rusáků vůbec nevšímal - až teď když napadli Ukrajinu.
No to je právě to, že jsi si Rusáků vůbec nevšímal. Když je Ukrajinec zabíjel. Když odmítl Minské dohody. Když tam Američan strhnul legální vládu a vyráběl biologické zbraně. Měl jsi zůstat u toho nevšímání, nebyla by to tvoje věc. Ale ono je to v tvé povaze, na pokyn pána (jednou toho, podruhé onoho) štěkat zas na druhého pána. Tak teď budeš kvičet.
Já žádného pána neposlouchám,
Ty jsi sám součástí prolhané protiruské propagandy.
Vždyt to z USA přišlo, že se snaží měnit v zemích režimy, které jim nevyhovují. Lidé na Ukrajině neměli zájem vstoupit do NATA, většina volila spíš proruského prezidenta Janukoviče. Tak s tím USA muselo něco udělat - zorganizovaly maidan a demokraticky zvolený prezident byl násilně svržen. Ukrajinci za to zaplatili ztrátou Krymu, kde USA chtělo mít svoji flotilu, aby ovládlo Černé moře, a nakonec válkou s Ruskem.
A ty biologiské laboratoře pod kontrolou USA tam byly a jsou. Vždyt USA přiznalo, že popdporuje i biologické laboratoře v Číně. Mají ve všem prsty. A samozřejmě by stejným způsobem chtěly rozhodit i Rusko.
Ty to ve skutečnosti všechno víš, ale připadá ti vyhodné všechno překroutit a přelhat v ¨zájmu¨ Západu. Na protiruskou propagandu naletí akorát lidé, kteří nenávidí Rusko a pravda je nezajímá.