Covid

naše první fórum... :-)

Re: Covid

Příspěvekod Alaja » sob 06. lis 2021 17:46:40

Tak jsem před chvílí zhlédla krátké video....
Kdosi, co vidí auru u lidí, tam říkal, že se očkovaným na covid mění aura, je prý nyní velmi divná....a také že je cosi divného možno pozorovat v očích očkovaných ...
Hmm - hoax nebo pravda?

https://www.mall.tv/udalosti-ludka-stan ... 83SCSvcgCA

Od 5:40 ..asi....
Alaja

Příspěvekod Arat » sob 06. lis 2021 18:58:01

U Miroslava není třeba ani vidět oči a je to jasné :-)
Arat

Příspěvekod Arat » sob 06. lis 2021 19:05:05

:sun: :mavam:
Arat

Příspěvekod Alaja » sob 06. lis 2021 19:16:20

Pedrito píše:
Arat píše:U Miroslava není třeba ani vidět oči a je to jasné :-)

Já teď jdu na volský oči, a maj to jasné :hlad:

Já si v boudě uvařila pár vajec natvrdo, když už jsem tam topila a vařila číčám mišmaš.
Před chvílí jsem si je dala na pomáslovaných toustíkách.... :hlad:
Alaja

Příspěvekod salmo1cz » sob 06. lis 2021 19:19:24

No, něco o tom píše Ragauian.

https://www.ragauian.cz/ockvani-mrna-vk ... z-osmkrat/

Přečtu si to, ale osobně nevěřím, že něco kromě mě může ovlivnit mojí duši.Zase takový bohové fakt nejsme.Záměr tam může být, důchodová reforma tlačí hromadu mocných.
Já myslím, že Covid končí a tohle bude poslední Silvestr v rouškách.
Viveka khyati...Para Vairagya
salmo1cz

Příspěvekod Alaja » sob 06. lis 2021 19:26:19

salmo1cz píše:Já myslím, že Covid končí a tohle bude poslední Silvestr v rouškách.

Nevím, nevím...
Řekla bych, že mají v zásobě ještě další zmutované viry. Na orbitální stanici se toho za ty roky "zkoumalo" hodně...v beztížném stavu...a vracelo zpátky na zem....nelikvidovalo se to.... :nevim:

A dosud jsem se nikde na internetu nedozvěděla, co se s těmi "zkoumanými" vzorky mnoha virů a bakterií, prošlými beztížným stavem, dělo na zemi dál.... :nevim:
Alaja

Příspěvekod armin » sob 06. lis 2021 20:06:41

Alaja píše:
salmo1cz píše:Já myslím, že Covid končí a tohle bude poslední Silvestr v rouškách.

Nevím, nevím...
Řekla bych, že mají v zásobě ještě další zmutované viry. Na orbitální stanici se toho za ty roky "zkoumalo" hodně...v beztížném stavu...a vracelo zpátky na zem....nelikvidovalo se to.... :nevim:

A dosud jsem se nikde na internetu nedozvěděla, co se s těmi "zkoumanými" vzorky mnoha virů a bakterií, prošlými beztížným stavem, dělo na zemi dál.... :nevim:

Nerad to říkám, ale už jsi asi úplně ............
armin

Příspěvekod Alaja » sob 06. lis 2021 20:18:20

armin píše:Nerad to říkám, ale už jsi asi úplně ............

:mrgreen:

Jen to klidně napiš, že jsem úplně zblbla..... :ble:

Ono se totiž dá ukrást a zneužít úplně vše....

Ale ty holt máš doma nejspíš informace z oboru...mám dojem, že jsi někde něco na to téma psal. Ale třeba jsem si tě spletla s někým jiným... :nevim:
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 06. lis 2021 20:43:02

https://kosmonautix.cz/2015/04/v-utrobach-dragonu/

V útrobách Dragonu

....
Pojďme se ale podívat na ty nejzajímavější experimenty detailněji.

Center for the Advancement of Science in Space-Protein Crystal Growth-3 (CASIS PCG-3) – Výzkum krystalizace monoklonálních protilátek lidského obranného systému pro boj s nemocemi a patogeny. Krystalizace těchto bílkovin v mikrogravitaci produkuje větší, dokonalejší vzorky, které jsou cenné pro detailní farmaceutické studie.
....

:nevim:
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 06. lis 2021 20:49:14

Pedrito píše:
Alaja píše:
armin píše:Nerad to říkám, ale už jsi asi úplně ............

:mrgreen:

Jen to klidně napiš, že jsem úplně zblbla..... :ble:

Ono se totiž dá ukrást a zneužít úplně vše....

Ale ty holt máš doma nejspíš informace z oboru...mám dojem, že jsi někde něco na to téma psal. Ale třeba jsem si tě spletla s někým jiným... :nevim:

Polina je holt naše Alaja, je na ufouny a polyformní bytosti. Já viděl jen jednu kouli, jako mladistvý. Pak jsem jednou na fatře viděl rozzuřenou medvědici. A vlka špeha. Páč jsem blbec sešel ze stezky a chtěl si užít divočinu...

Viděla jsem v letech 2015 - 2020 na webkamerách z ISS různé mimoušské lodě poblíž orbitální stanice, některé jsem si natočila na videa.... :kafe:
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 06. lis 2021 21:00:57

Pedrito píše:Já jsem nic neviděl

Proč se mě vyhýbají, vždyť já bych byl na ně hodnej, uvařil bych jim, vypral...

Občas něco dělám a ani nevím proč. Asi jsem...dělána... :mrgreen: :mrgreen:

Prostě jsem od konce února 2015 věnovala všechen svůj volný čas oněm dvěma kamerám.....jen tak, z ničeho nic jsem byla jakoby připoutána k monitoru PC.......
A asi abych neztratila chuť takto vysedávat, tak ti mimoni se začali ukazovat celkem brzo. Nejzajímavější video jsem natočila během prvních 14 dnů. To, když před stanicí si hrála bílá koule s bílým válcem na honěnou a schovávanou v mimoprostoru....a opětné vynořování se z něho o kus dál....
Alaja

Příspěvekod Arat » sob 06. lis 2021 21:46:52

Alaja píše:

Prostě jsem od konce února 2015 věnovala všechen svůj volný čas oněm dvěma kamerám.....jen tak, z ničeho nic jsem byla jakoby připoutána k monitoru PC.......
A asi abych neztratila chuť takto vysedávat, tak ti mimoni se začali ukazovat celkem brzo. Nejzajímavější video jsem natočila během prvních 14 dnů. To, když před stanicí si hrála bílá koule s bílým válcem na honěnou a schovávanou v mimoprostoru....a opětné vynořování se z něho o kus dál....

Esli to nebude tím, že kdo s čím zachází, tím také schází... myšleno v dobrém, jakože čemu věnuješ pozornost, k čemu vnitřně tíhneš, jako já např. k poezii?, tau, jednotě,..?, tak to se ti prostě otevírá a dává odpovědi, čemu dáváš pozornost, to žije... a zhmotňuje se....
Arat

Příspěvekod Alaja » sob 06. lis 2021 21:59:12

Pedrito píše:Tak cos safra natočila? Hmm, asi po tobě šli, žes byla čupr ženská... Tak leda bych si koupil paruku, rtěnku, a dal řetízek na ruku.

Měla jsem takový dojem, že tam lítali hlavně za Samantou...byla tam tenkrát na ročním pobytu.. nebo jen půlročním - už nevím .... :mrgreen:

Při jednom incidentu došlo i k podivné vibraci celé stanice, asi se někdo dobýval do té plechovky zvané ISS...ale naštěstí velmi rychle přiletěla odkudsi letka dalších a toho, kdo tou stanicí třásl poslala šupem domů...
Pak přiletěli dva, asi z té letky, kroužili kolem stanice jak dva obláčky z páry a obhlíželi si ji....a pokud to šlo, schovávali se před záběrem kamery, která je sledovala. Jednou jim to nevyšlo...odhalili se o vteřinku dřív.... :mrgreen:
Alaja

Příspěvekod Arat » sob 06. lis 2021 22:01:19

Pedrito píše:
Alaja píše:

Prostě je příště pošli za mnou, a jestli maj volnou ženskou, ať mi ji pošlou. Bylo by pěkný s ní chodit třeba po marsu...

Já myslela, že jsi šťastný s tou hustovlasou (sorry, to jsem si zapamatovala) ženštinou... už s ní nejsi?
Arat

Příspěvekod Alaja » sob 06. lis 2021 22:04:32

Pedrito píše:Prostě je příště pošli za mnou, a jestli maj volnou ženskou, ať mi ji pošlou. Bylo by pěkný s ní chodit třeba po marsu...

Mám takový dojem, že je už zakázané sledovat je webkamerami na ISS. Asi před 2 lety, nebo kdy, na ISS dorazila jedna americká zasloužilá astronautka...a od té doby nastal šlus...žádní mimoni na kamerách.... :nevim:
Alaja

Příspěvekod salmo1cz » ned 07. lis 2021 14:43:55

Alaja píše:

Nevím, nevím...

No na Iss se zkoumá dobře 20 let, proto tam funguje mezinárodní spolupráce a ČR resp.Evropska agentura tam realizuje spousty projektů.
Ten Covid krásné ukazuje jak funguje kyvadlo života, pokud kyvadlo dlouhodobě vychylujeme, tak je otázka času kdy přijde bába s koštětem a sejme v laboratoři nějakou kádinku a je hotovo.
Hromada náhod nám ulehčuje život (penicilin) a hromada náhod nám život stěžuje.
Funguje to naprosto bezvadně a popravdě to ani jinak fungovat nemůže.Kdyby to bylo jinak, tak nás tedy ještě prohání nějakej druhohorní ptakoještěr.
Ti co mají život jako iluze, tak ti to vidí ještě daleko jednodušší. :jedu:
salmo1cz

Příspěvekod honzam » ned 07. lis 2021 15:40:12

Výpočet účinnosti vakcín podle https://ockovani.opendatalab.cz/statistiky

31. 10. 2021

ochrana před nakažením ... účinnost 80,2% (proočkovanost pro věk 12+ ... 65,2%)
ochrana před hospitalizací ... účinnost 80,5% (proočkovanost pro průměrný věk 67,32 ... 80,3%)
ochrana před JIP ... účinnost 81,8% (proočkovanost pro průměrný věk 63,91 ... 77,9%)

7. 11. 2021

ochrana před nakažením ... účinnost 75,6% (proočkovanost pro věk 12+ ... 65,7%)
ochrana před hospitalizací ... účinnost 80,9% (proočkovanost pro průměrný věk 67,85 ... 81,0%)
ochrana před JIP ... účinnost 85,5% (proočkovanost pro průměrný věk 64,54 ... 78,7%)
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod salmo1cz » ned 07. lis 2021 16:56:42

Směroplatná statistika říká, že virová nálož v populaci je stejná jako na vrcholu pandemie jaro 21 a v nemocnicích je Covid vytíženost 10%.
Podobně počítal i Avicenna(Ibn Síná).
salmo1cz

Příspěvekod Alaja » ned 07. lis 2021 17:47:42

Pedrito píše:Ty máš na ně dalekohled? :foto:

Mám. Když jsem se na ně kdysi v Praze dívala skrz triedr (10x zvětšení), tak to ještě snesli. Ale když jsem si pak instalovala ten hvězdářský dalekohled (50x zvětšení), tak si sbalili fidlátka a fofrem odskákali kamsi nad Ruzyni...prostě se schovali za roh paneláku..... asi umějí číst myšlenky.... :mrgreen:
Alaja

Příspěvekod Alaja » ned 07. lis 2021 18:46:59

Tak jsem se chvilku prohrabávala 6 - 4 let starými odkazy na ISS a UFO.......a konstatuji, že jich velká spousta z jůtúčka prostě zmizela...
I časosběrné záznamy z kamer z ISS z té doby jsou zcela fuč....hmmm..... :nevim:

Tak aspoň něco...

https://www.youtube.com/watch?v=iwcK25dQBvQ#t=26
Alaja

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný