Pedrito píše:Arat píše:U Miroslava není třeba ani vidět oči a je to jasné
Já teď jdu na volský oči, a maj to jasné
salmo1cz píše:Já myslím, že Covid končí a tohle bude poslední Silvestr v rouškách.
Alaja píše:salmo1cz píše:Já myslím, že Covid končí a tohle bude poslední Silvestr v rouškách.
Nevím, nevím...
Řekla bych, že mají v zásobě ještě další zmutované viry. Na orbitální stanici se toho za ty roky "zkoumalo" hodně...v beztížném stavu...a vracelo zpátky na zem....nelikvidovalo se to....
A dosud jsem se nikde na internetu nedozvěděla, co se s těmi "zkoumanými" vzorky mnoha virů a bakterií, prošlými beztížným stavem, dělo na zemi dál....
armin píše:Nerad to říkám, ale už jsi asi úplně ............
https://kosmonautix.cz/2015/04/v-utrobach-dragonu/
V útrobách Dragonu
....
Pojďme se ale podívat na ty nejzajímavější experimenty detailněji.
Center for the Advancement of Science in Space-Protein Crystal Growth-3 (CASIS PCG-3) – Výzkum krystalizace monoklonálních protilátek lidského obranného systému pro boj s nemocemi a patogeny. Krystalizace těchto bílkovin v mikrogravitaci produkuje větší, dokonalejší vzorky, které jsou cenné pro detailní farmaceutické studie.
....
Pedrito píše:Alaja píše:armin píše:Nerad to říkám, ale už jsi asi úplně ............
Jen to klidně napiš, že jsem úplně zblbla.....
Ono se totiž dá ukrást a zneužít úplně vše....
Ale ty holt máš doma nejspíš informace z oboru...mám dojem, že jsi někde něco na to téma psal. Ale třeba jsem si tě spletla s někým jiným...
Polina je holt naše Alaja, je na ufouny a polyformní bytosti. Já viděl jen jednu kouli, jako mladistvý. Pak jsem jednou na fatře viděl rozzuřenou medvědici. A vlka špeha. Páč jsem blbec sešel ze stezky a chtěl si užít divočinu...
Pedrito píše:Já jsem nic neviděl
Proč se mě vyhýbají, vždyť já bych byl na ně hodnej, uvařil bych jim, vypral...
Alaja píše:Pedrito píše:Já jsem nic neviděl
Občas něco dělám a ani nevím proč. Asi jsem...dělána...
Prostě jsem od konce února 2015 věnovala všechen svůj volný čas oněm dvěma kamerám.....jen tak, z ničeho nic jsem byla jakoby připoutána k monitoru PC.......
A asi abych neztratila chuť takto vysedávat, tak ti mimoni se začali ukazovat celkem brzo. Nejzajímavější video jsem natočila během prvních 14 dnů. To, když před stanicí si hrála bílá koule s bílým válcem na honěnou a schovávanou v mimoprostoru....a opětné vynořování se z něho o kus dál....
Pedrito píše:Tak cos safra natočila? Hmm, asi po tobě šli, žes byla čupr ženská... Tak leda bych si koupil paruku, rtěnku, a dal řetízek na ruku.
Pedrito píše:Alaja píše:Pedrito píše:Já jsem nic neviděl
Občas něco dělám a ani nevím proč. Asi jsem...dělána...
Prostě jsem od konce února 2015 věnovala všechen svůj volný čas oněm dvěma kamerám.....jen tak, z ničeho nic jsem byla jakoby připoutána k monitoru PC.......
A asi abych neztratila chuť takto vysedávat, tak ti mimoni se začali ukazovat celkem brzo. Nejzajímavější video jsem natočila během prvních 14 dnů. To, když před stanicí si hrála bílá koule s bílým válcem na honěnou a schovávanou v mimoprostoru....a opětné vynořování se z něho o kus dál....
Prostě je příště pošli za mnou, a jestli maj volnou ženskou, ať mi ji pošlou. Bylo by pěkný s ní chodit třeba po marsu...
Pedrito píše:Prostě je příště pošli za mnou, a jestli maj volnou ženskou, ať mi ji pošlou. Bylo by pěkný s ní chodit třeba po marsu...
Alaja píše:salmo1cz píše:Já myslím, že Covid končí a tohle bude poslední Silvestr v rouškách.
Nevím, nevím...
Řekla bych, že mají v zásobě ještě další zmutované viry. Na orbitální stanici se toho za ty roky "zkoumalo" hodně...v beztížném stavu...a vracelo zpátky na zem....nelikvidovalo se to....
A dosud jsem se nikde na internetu nedozvěděla, co se s těmi "zkoumanými" vzorky mnoha virů a bakterií, prošlými beztížným stavem, dělo na zemi dál....
Pedrito píše:Ty máš na ně dalekohled?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 42 návštevníků