armin píše:Jak tě tak už dlouho pozoruju, zřejmě máš evidentně nějaký zádrhel v tý dvojce a trojce.
Proto mne zajímá jak to máš se ženami a případnými dětmi?
Alfons píše:Pokud označuješ onoho norského porotce posměšně za to (zřejmě protože vypadá zženštile).
armin píše:Alfons píše:Pokud označuješ onoho norského porotce posměšně za to (zřejmě protože vypadá zženštile).
Já jsem ho nijak neoznačoval, jen jsem se tě ptal jestli je to žena nebo muž - ta se v tom evidentně vyznáš.
Alfons píše:
Pokud ti vadí zženštilý vzhled mladíka (a z tvého výraziva patrné je opovržení), nemůžeš upřímně napsat takovouto reakci.
Alfons píše:Tohle je něco pro armina:
https://t.me/ponomarb1/22840
Alfons píše:Covid se stal pandemií očkovaných, píše Washington Post.
58 procent úmrtí na koronavirus v srpnu tvořili lidé, kteří byli očkováni.
Co na to to tvoje "trochu bouřícímu se svědomí", armine.
Aha, to bys nějaké musel mít.
Alfons píše:Jestliže covid už není pandemií neočkovaných, a populace se sestává z očkovaných a neočkovaných, koho pak to tedy asi ta pandemie je....
Alfons píše:Jestliže covid už není pandemií neočkovaných, a populace se sestává z očkovaných a neočkovaných, koho pak to tedy asi ta pandemie je....
Ty poslouchej Jano, tak mě tak hypoteticky napadá, nepostihuje ta vakcína, i třeba nějaké orgány, v hlavě...?
Tak u armina je to jasný, tam není co postihovat.
A když se vyjádřím o specifičnosti ženské logiky tak mi zas dáte po držce... tak já už mlčim radši.
armin píše:Už není pandemií jen neočkovaných.
armin píše:většina ohrožených jedinců je očkovaná, takže logicky jich umírá celkově větší procento než neočkovaných
Jana píše:Alfons píše:Jestliže covid už není pandemií neočkovaných, a populace se sestává z očkovaných a neočkovaných, koho pak to tedy asi ta pandemie je....
Ty poslouchej Jano, tak mě tak hypoteticky napadá, nepostihuje ta vakcína, i třeba nějaké orgány, v hlavě...?
Tak u armina je to jasný, tam není co postihovat.
A když se vyjádřím o specifičnosti ženské logiky tak mi zas dáte po držce... tak já už mlčim radši.
Alfons, nechci Ti srážet nijak sebevědomí, ale jestli v tuhle chvíli má v USA alespoň jednu dávku očkování 80,6% obyvatel, tak pokud by vakcína neměla vůbec žádnou účinnost, tak by logicky muselo být zhruba 80 % úmrtí u očkovaných, ne? To dá rozum. Jestli je jen 58 % úmrtí u očkovaných, tak z toho vyplývá, že vakcína přeci jen nějakou účinnost ještě asi má.
Alfons píše:Řeč byla o tom, zda platí logická ekvivalence "covid už není pandemií neočkovaných" ~ "covid se stal pandemií očkovaných".
Aktuální statistika říká, že 58% očkovaných nejenže covid chytlo, ale i na něj zemřelo.
Alfons píše:Podle WHO musí mít vakcína min. 50% účinnost, aby byla schválena.
Uživatelé procházející toto fórum: Pedrito, vostalpetr a 11 návštevníků