Trini píše:Pedrito píše:Můj pocit je, že ty moc žehráš na ty, kterí se vymykaj tvé zkušenosti. Neříkám že na to nemáš nárok, a že ti co do tebe šijou, na to nemaj nárok. A nevím kde přesně je zakopanej pes. Přišlo mi, že jsi v projevu moc přísnej. Možná ani ne vyzněním, ale zaměřením, co ta slova nesou...
Něco si myslí, je o tom přesvědčený, ale to neznamená, že je to pravda. Nejvíc se zabývá tím, jak to podle něj mají ostatní blbě. Chlubí se, že dokáže lidi, kteří za ním přijdou, tak vytočit, že ho chtějí mlátit. To je podle me hloupost a ubohost.
Ale možná jsem moc náročná.
Jsem zřejmě zhýčkaná všemi těmi rozhovory, co vedli Ramana, Nisargadatta, E. Tomáš, nebo jak se chovali ti dva probuzení ve svých forech. Prostě proti nim vnímám armina jako nadutého, neduchovního provokatéra a primitiva.
P.S. Třeba sleze z toho svého podestu, na který se staví, a nabídne ti, kam je ochoten pro tebe přijet autem nebo odkud to zvládneš svojí koloběžkou, pokud s ní můžeš do vlaku, nebo navrhne setkání někde, kam bys mohl snadno dojet. Potom bys nám mohl poreferovat, jaký je v přímem styku. Jestli horší nebo lepší.
Nikdo ho odtud osobně nezná. Myslela jsem, že se zná osobně aspon s Luckem, který chodil za Tomášovýmí. Taky ne. Lída ho asi viděla, ale nemluvila s ním.
Ale myslím si, že se s tebou ani s někým jiným odtud setkat nechce. Asi jeden z hlavních důvodů bude, že chce hned od začátku stanovit svůj status - on je ten moudrý duchovní poradce, za kterým chodi duchovně hledající (např. ty) na poradu, hledat u něho moudro. Ale třeba je to to, co ty chceš.
A pak se tam holt musíš nějak doplahočit sám a v pokoře.