armin píše:Připomíná mi to jak v mé práci jsme měli výpočetní středisko, sál, operátory a zázemí.
To bylo na tom Václaváku?
armin píše:Připomíná mi to jak v mé práci jsme měli výpočetní středisko, sál, operátory a zázemí.
Důvod banu: "o Janě si myslím že je kráva, vo Miroslavovi že je idiot a o Lídě že je vymaštěná kráva", no a o tobě, Petře se dá zase myslet, že jsi hlupák, nepoučitelný hlupák
Alaja píše:armin píše:Připomíná mi to jak v mé práci jsme měli výpočetní středisko, sál, operátory a zázemí.
armin píše:Alaja píše:armin píše:Připomíná mi to jak v mé práci jsme měli výpočetní středisko, sál, operátory a zázemí.
Ne, to bylo ve Vysočanech, v Komerční bance.
armin píše:Doufám, že se mýlím, ale obávám se, že je to tak, jak píšu....
honzam píše:Myslím si, že nad tím moc přemýšlíš a v podstatě je to jednoduché jako facka. Tak prosté a výmluvné, jak to vostalpetr napíše.
honzam píše:Nebo jen neúspěšně spekulovat.
armin píše:honzam píše:Nebo jen neúspěšně spekulovat.
To je také možné, proto jak se říká dvakrát měř a jednou řež.
A jak ty to vidíš? S tou potřebou Vostála se vyjadřovat vulgárně, útočně a sprostě?
armin píše:honzam píše:Nebo jen neúspěšně spekulovat.
To je také možné, proto jak se říká dvakrát měř a jednou řež.
A jak ty to vidíš? S tou potřebou Vostála se vyjadřovat vulgárně, útočně a sprostě?
Alaja píše:
Moje domněnka stále platí - že je Petr vulgární jen proto, že ho ty odlišné názory(často i mylné) jednoduše štvou - i když je vlastně v klidu a vnitřně se nerozčiluje.
Je to něco jako tvoje, armine, to slušňácké popichování ženských na netu....
armin píše:Ale Vostál hold jinak nemůže
armin píše:Popichování ženských - to je jeden ze způsobů navazování kontaktu, vztahu - společensky akceptovatelný.
armin píše:I z Hitlera některé fanynky blahem učurávaly, když v limuzíně kolem nich projížděl...
Alaja píše:armin píše:Ale Vostál hold jinak nemůže
Jo? Kdo vidí a umí číst, tak pochopil, že Petr je vulgární jen na někoho. Takže je otázka, proč jen na někoho? Co spojuje ty lidi, na které on je vulgární?
armin píše:No přece ty, kteří oživují jeho duchovňáckej mindrák. Bojuje pak sám se sebou. Aby se mohl odreagovat, tak si o druhých vymýšlí nesmysly kterým sám věří, a nad nimi se rozčiluje. Jana se třeba nijak zvlášť nezměnila, ale vztah Vostála k Janě o 180 stupňů. Čím to asi je?
honzam píše:armin píše:No přece ty, kteří oživují jeho duchovňáckej mindrák. Bojuje pak sám se sebou. Aby se mohl odreagovat, tak si o druhých vymýšlí nesmysly kterým sám věří, a nad nimi se rozčiluje. Jana se třeba nijak zvlášť nezměnila, ale vztah Vostála k Janě o 180 stupňů. Čím to asi je?
Tohle je demagogie,
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 26 návštevníků