Alaja píše:Mě kdysi tvrdili, že když někdo chce nějakou vyšší funkci v podniku (v jakémkoli), tak musí holt vstoupit do strany....tak jsem raději žádnou vyšší funkci nechtěla...
Ty si hold nebyla odbojář.
To mne, zarytého antikomunistu přesvědčil šéf katedry, abych vstoupil do vznikajícího SSM, které vzniklo z Leninského svazu mladých. A v době čistek spolurozhodovalo kterého profesora vyhodit a které ho ne (z politických důvodů) Tak bylo třeba tyhle lenince naředit normálními lidmi, aby jejich záměry Většinově přehlasovali.
armin píše:Nejlepší jsou ti vopičáci, co furt všechno kritizují a sami dělají prd.
Alaja píše:armin píše:Nejlepší jsou ti vopičáci, co furt všechno kritizují a sami dělají prd.
No já 17.11.1989 a i další dny byla v práci a ne na václaváku. A dost mne rozčililo, když kolega přišel na noční směnu přímo z václaváku ožralý jak prase...nohy ho snad přinesly samy, bez jeho vědomí...
Šéf směny ho poslal šupito presto domů a jelikož neměl náhradu, tak to odkroutil místo něho...
Takže dobře vím, že se na václaváku jen cinkalo klíči a chlastal alkohol bez omezení ....
armin píše:Nejlepší jsou ti vopičáci, co furt všechno kritizují a sami dělají prd.
Důvod banu: je to Idiot...
P.S. Tím vopičákem jsem myslel Vostála.
vostalpetr píše:Vopičák a idiot jsi ty,
vostalpetr píše:A podobně jako ty vopice, mravenci a ovce jsou na tom i ti "věřící",
jsou jen voblblí nějakou kolektivní karmou,
což jim nakonec na nějakou tu pocitovou extázi vlastně postačí...
armin píše:vostalpetr píše:Vopičák a idiot jsi ty,
Já ne, já ne, to ty, to ty
vostalpetr píše:
Nikoliv, já jsem mistr, ale ty jsi hovno, páč jsi se rozhodl že budeš hovno...
Jinak bys byl mistr....
Karma není nic voblbujícího.
Karma je přírodní zákon.
vostalpetr píše:Nikoliv ty sračko,
bleješ tady akoráte stejný mrdka jak ta Jana,
páč nejsi už dávno schopen být mistrem, jsi jen čísi žáček,
ubožák co líže cizí prdele...
armin píše:vostalpetr píše:Nikoliv ty sračko,
bleješ tady akoráte stejný mrdka jak ta Jana,
páč nejsi už dávno schopen být mistrem, jsi jen čísi žáček,
ubožák co líže cizí prdele...
Už delší dobu pozoruji, že tvoje rozlišovací schopnosti a správný odhad na lidi se limitně blíží nule.
Že bys už žil většinou jen ve svých temných a sebestředných fantaziích o sobě a o druhých lidech?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 222 návštevníků