vostalpetr píše:Petra píše že je odbanovaná a že tě zase smázne
a že neví kdo ji vodbanoval,
já to taky nevím, musel bych se podívat,
ale je to dobrý, nemá v plánu tě zabanovat,
jen tě smázne...
vostalpetr píše:Doprdele,
vono je půl druhý,
a venku,
venku napadnul sníh,
co to je sakra za globální voteplování ???
rostě všechno bude o hodně větší, silnější, mokřejší, sušejší...než na co jsme dosud byli zvyklí....asi...
Koukla jsem se...zabanoval i odbanoval ji armin....
Alaja píše:vostalpetr píše:prostě všechno bude o hodně větší, silnější, mokřejší, sušejší...než na co jsme dosud byli zvyklí....asi...
Takovej sem byl také zamlada...
Třeba se naše planeta vrací do svého mládí.....
Trini píše:Nebo umírá, jak tvrdí Chobot. Nedávno jsem vzpomínala, že mně nikdy nevadily skleněné láhve na mlíko a na ostatní nápoje. Naopak mi připadaly hrůzné ty plastikové pytlíky na mlíko a jak smrděly. Nejdříve začali místo skla dávat zálohované plastícké flašky a pak jednorázové. Zřejmě na tom velmi vydělávaly a vydělávají. Obsah je stejně čím dál tím dražší. A ted' jsou tím plastikem zasviněny oceány a prý za to můžeme my.
Alaja píše:vostalpetr píše:Koukla jsem se...zabanoval i odbanoval ji armin....
No jo, asi si potřeboval pokecat....
Když na tý poradně má s tím povídáním problémy, málokdo se s ním tam baví....
A ted' jsou tím plastikem zasviněny oceány a prý za to můžeme my.
Alaja píše:Trini píše:Nebo umírá, jak tvrdí Chobot. Nedávno jsem vzpomínala, že mně nikdy nevadily skleněné láhve na mlíko a na ostatní nápoje. Naopak mi připadaly hrůzné ty plastikové pytlíky na mlíko a jak smrděly. Nejdříve začali místo skla dávat zálohované plastícké flašky a pak jednorázové. Zřejmě na tom velmi vydělávaly a vydělávají. Obsah je stejně čím dál tím dražší. A ted' jsou tím plastikem zasviněny oceány a prý za to můžeme my.
Jak se tak koukám na videa z Asie a pod., tak vidím, že čím chudší lidé, tím víc spotřebuje těch igelitek, pet lahví a podobně... po jednorázovém použití to pak zahodí.....do potoků a řek se to dostane větrem, lijákem....a nebo to tam nahrnou z břehu sami ti lidé....
O povídáni mu nejde, ale o št'ouchání.
vostalpetr píše:A ted' jsou tím plastikem zasviněny oceány a prý za to můžeme my.
Zrovna dneska jsem četl, že to moře vyplavilo někde na pláž...
A co ty kačenky, ještě furt plují po moři nebo už je moře rozpustilo?
Trini píše:Já myslela, že je naopak sbírají a za peníze odevzdájí a z toho žijou. Ale možná se to změnilo a už nikdo plastické flašky neskupuje. Čína dřív odebírala za penize plastický odpad ze Zapádu, ale ted' už prý nechce.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 214 návštevníků