Trini píše:Jana hodně kupčila. Vždyt' taky to, co píše. se točí jen kolem její osoby.
Vzpomínám si, že někde psala, jak si vyprosila od Boha peníze pro druhé. Ale pak je použila pro sebe...
No tohle byla hodně zajímavá zkušenost, jak funguje: "Přej a bude Ti přáno."
Jedno období bylo takové, že Bůh plnil každé mé přání. Tak jsem si tenkrát přála udělat pro lidi to nejlepší, co by bylo možné pro ně udělat. Zkoumala jsem, co většina lidí chce, a většinou chtěli se mít materiálně líp, mít víc peněz. Tehdy začínaly mobily a nikdo se v těch tarifech, které se nabízely, nevyznal. Tak se podařilo sestrojit kalkulátor, který vypočítal podle průměru provolaných minut a poslaných SMS ideální tarif a lidé tak mohli tehdy ušetřit měsíčně docela slušné peníze. Měla jsem tehdy s tím kalkulátorem své stránky a objevil ho deník
http://www.idnes.cz, který si ho pronajal na své stránky.
Peníze také chodily později například i za stránky s odkazy na hravé výukové programy, které jsem udělala zadarmo pro děti, využívala je vysoká škola pro svůj program dotovaný EU.
Ve skutečnosti jsem později zjistila, že Bůh plní všechna má přání dřív, než si je mohu přát, takže ta šance kupčit s něčím dokonale zmizela.