vostalpetr píše:Lidé o tom mluví (kdo ví, co tam mají ), ale ten, kdo ho tam opravdu má, o tom nemluví. A přesto to každý kolem něho pozná.
Tak, tak...
Nelze to takhle zobecňovat. Je to individuální, někdo je introvertní a někdo extrovertní.
vostalpetr píše:Lidé o tom mluví (kdo ví, co tam mají ), ale ten, kdo ho tam opravdu má, o tom nemluví. A přesto to každý kolem něho pozná.
Tak, tak...
Trini píše:honzam píše:Trini píše:Řekla bych, že sis tam toho "d'abla" sám pokusně nasadil. A duchovně pyšný a namyšlený jsi nikdy nebyl.
Daroval (daroval za nic, nebyl to obchod) jsem mu z nepodmíněné lásky své srdce, aby se na něm mohl vyřádit a ten pokus se nějak neočekávaně vyvinul.
Ten pokus ještě není u konce...
honzam píše:vostalpetr píše:Lidé o tom mluví (kdo ví, co tam mají ), ale ten, kdo ho tam opravdu má, o tom nemluví. A přesto to každý kolem něho pozná.
Tak, tak...
Nelze to takhle zobecňovat. Je to individuální, někdo je introvertní a někdo extrovertní.
salmo1cz píše:No ano to je odevzdání se Bohu.Také komu jinému se odevzdávat.Vyprázdnění a naplnění srdce jde i bez vnorů a podobných atrakcí.
Když to manifestujete veřejně pak vás ale lidé budou nenávidět, protože to nechápou.To je taková jako daň, musíte si uvědomit, že tato milost Boží je určena vám a pouze vám.Je to vaše smlouva s Bohem.
honzam píše:salmo1cz píše:Rozumím tomu, že se chcete podělit, ale nedělejte to, nikdo jiný z vaší milosti nedostane ani čárku ba ani tečku, ani zrnko písku.Tak je to zařízené a je to tak dobře.
Je to marný. Vím to už dávno, že o té proměně nemám psát, a že to k ničemu není. Stejně se tím neřídím, protože je to silnější než já.
Jana píše:
Ano, jede si to svým životem. Klika je, že pokud to narazí na nenávist, tak je tady vůči ní absolutní imunita. Nějak to nemá šanci se mnou nic dělat, protože jak praví Bible:
nežiji už já, ale žije ve mně Kristus
Nejsem nic. Boží Láska je vším.
Klika je, že pokud to narazí na nenávist, tak je tady vůči ní absolutní imunita
vostalpetr píše:V tom to nevězí,
copak někdo mluví o tom že má třeba dvě ruce ?
Nikdo, páč to není nic zvláštního...
Představa že osvícení je něco zvláštního (všelijaké ty vděky a krásna) ukazují že jen ego blbne z toho co nemá...
honzam píše:Jana píše:
Ano, jede si to svým životem. Klika je, že pokud to narazí na nenávist, tak je tady vůči ní absolutní imunita. Nějak to nemá šanci se mnou nic dělat, protože jak praví Bible:
Potvrzuji, že s tou Láskou to vůbec nic nedělá a tryská dál. Není to jako pocit zamilovanosti k někomu. Je to živý milující Kristus.
Představa že osvícení je něco zvláštního (všelijaké ty vděky a krásna) ukazují že jen ego blbne z toho co nemá...
vostalpetr píše:honzam píše:Jana píše:
Potvrzuji, že s tou Láskou to vůbec nic nedělá a tryská dál. Není to jako pocit zamilovanosti k někomu. Je to živý milující Kristus.
To nemusíš potvrzovat, u ztotožnění to přesně takto funguje...
vostalpetr píše:Klika je, že pokud to narazí na nenávist, tak je tady vůči ní absolutní imunita
Pokud to narazí na nenávist tak to pak není žádná klika, ale hovno...
vostalpetr píše:honzam píše:Jana píše:
Jak se liší to, že někdo říká, že má dvě ruce, od toho, kdy tady píšeš o tom, co poznáváš jako skutečnost?
Nebo o čem tady vlastně vůbec píšeš?
Jana píše:vostalpetr píše:Klika je, že pokud to narazí na nenávist, tak je tady vůči ní absolutní imunita
Pokud to narazí na nenávist tak to pak není žádná klika, ale hovno...
Nojo, no, co s tím naděláš? Odkud ta nenávist přichází, tam se vrací a zůstává. Je to každého věc, jestli miluje, nebo nenávidí.
honzam píše:vostalpetr píše:V tom to nevězí,
Kdyby ostatní měli jen jednu ruku a říkali, že dvě ruce jsou nesmysl, tak je přirozené svou zkušenost sdílet.
Já chápu, že Ti to vadí, ale nic to nezmění. Rozumíš?
honzam píše:vostalpetr píše:honzam píše:Jana píše:
Já chápu, že Ti to vadí, ale nic to nezmění. Rozumíš?
ztotožnuji se...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 20 návštevníků