vostalpetr píše:Díky, ale já myslel že máš adresu na Oslíka a ne na Pavlíka...
Živé slovo Mesiáše píše:Radost je stejný utrpením jako žal.
Živé slovo Mesiáše píše:A já říkám, nestavte si schody do nebe s utrpení jiných. Neboť tvůj zisk je jen výdaj ostatních. Tvé štěstí bohatství je pomíjivé a závislé na těch trpících lidech. Copak by toho matka s velkým srdcem využívala ke své slávě? Kde by bylo tvá radost a bohatství bez těch lidí?
Arat píše:Na fotkách je oslík
Pod jakým jménem je na FB? nenašla jsem ho...
Alaja píše:Arat píše:Na fotkách je oslík
Fakt je to oslík? No od té doby, co jsou tam ty fotky, uplynulo už moc let, asi nyní vypadá jinak...
Netuším, pod jakým jménem by mohl být na FB, jestli tam opravdu ale je....nevím jak se jmenuje....
Arat píše:Alaja píše:Arat píše:Na fotkách je oslík
Fakt je to oslík? No od té doby, co jsou tam ty fotky, uplynulo už moc let, asi nyní vypadá jinak...
Netuším, pod jakým jménem by mohl být na FB, jestli tam opravdu ale je....nevím jak se jmenuje....
Ano, je.
Psala jsi: Neumřel, na FB dosud je.. poslední změnu udělal před 2 roky...měnil fotku .... , tak jsem myslela, žes ho na FB našla...
Tip : Jak vyzrát nad peklem.
Vožralej borec chytá ryby, najednou ťuk! Vytáhne zlatou rybku a ta začne lamentovat : "Pusť mě, pusť! Když mě pustíš, splním Ti jakékoliv přání!" On na chvíli kalným zrakem čumí a pak povídá "neser" a hodí ji zpátky. No a za tři dny, to milou rybičku roztrhlo...
Stačí překonat tu nevyšší horu ze všech... vlastní chtění...
Arat píše:Ještě jsme zapomněli na Sašu Hendruka
To je nástupců
No a samozřejmě Miroslav, který to o sobě kdesi napsal, že mu to měli Tomášovi říct.
Trini píše:Arat píše:Ještě jsme zapomněli na Sašu Hendruka
To je nástupců
No a samozřejmě Miroslav, který to o sobě kdesi napsal, že mu to měli Tomášovi říct.
Ale jako manželskému páru, ne jen jemu, Taro. Jestli to je vůbec pravda. Svědci zřejmě žádní nejsou.
To je nástupců
Arat píše:Trini píše:Arat píše:Ještě jsme zapomněli na Sašu Hendruka
To je nástupců
Ale jako manželskému páru, ne jen jemu, Taro. Jestli to je vůbec pravda. Svědci zřejmě žádní nejsou.
Miroslav nejezdil k Tomášům jako manželský pár,
Trini píše:Arat píše:Trini píše:Arat píše:Ještě jsme zapomněli na Sašu Hendruka
To je nástupců
Miroslav nejezdil k Tomášům jako manželský pár,
Armin/Miroslav psal, že to nástupnictví jako pár navrhla M. Tomášová při poslední návštěvě u Tomášů, kde byl s manželkou. Svou manželku prý poznal v Jílovém. Takže bych se divila, kdyby Tomášovi nenavštěvovali společně.
Trini píše:
Když se šel pochlubit se svým stavem do Jílového, tak M. Tomášová reagovala - Proč zrovna ty? ...Ted' už můžeš i zabíjet...(Podle mne ho moc ráda neměla. )
Armin/Miroslav psal, že to nástupnictví jako pár navrhla M. Tomášová při poslední návštěvě u Tomášů, kde byl s manželkou. Svou manželku prý poznal v Jílovém. Takže bych se divila, kdyby Tomášovi nenavštěvovali společně.
Alaja píše:Takže jáčko je v pořádku...díky za info....
A co oslík, ten je také OK? No - mám takový dojem, že jsi se s ním také znala....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 42 návštevníků