Duchovní probuzení

naše první fórum... :-)

Re: Duchovní probuzení

Příspěvekod Alaja » čtv 07. říj 2021 11:50:37

No jo, s tím heslem ti neporadím....máš si to psát do notýsku :nevim:
Já už mám dva notýsky...
V jednom mám to heslo a ve druhém mám zase napsaný kde mám schovaný ten první notýsek... :mrgreen:
Alaja

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. říj 2021 12:52:29

Díky, ale já myslel že máš adresu na Oslíka a ne na Pavlíka...
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » čtv 07. říj 2021 13:50:39

vostalpetr píše:Díky, ale já myslel že máš adresu na Oslíka a ne na Pavlíka...

Tak to bylo nedorozumění...o oslíkovi vůbec nic nevím.....dosud jsem mu nevěnovala žádnou pozornost... :mrgreen: Třeba ho zná Tara...

Na netu je oslík tajuplnější než armin... :mrgreen: :mrgreen:

Ale třeba zjistíš, koho má na fotkách...

http://www.oslikuv.net/skola/akce.htm

Ten bez vlasů mi kohosi připomíná....božíčku, nepsal on kdysi chvíli na mozaice, jako jeden z vackových přívrženců ?... podoba je tu úžasná....i když dohola ostříhaní chlapi jsou si dost podobní....?

:mrgreen:
Alaja

Příspěvekod Arat » čtv 07. říj 2021 14:02:46

Na fotkách je oslík :-)

Pod jakým jménem je na FB? nenašla jsem ho...
Arat

Příspěvekod honzam » čtv 07. říj 2021 16:06:56

Alaja píše::-)

http://www.oslikuv.net/mesias/od049.htm

Živé slovo Mesiáše

Živé slovo Mesiáše píše:Radost je stejný utrpením jako žal.

Živé slovo Mesiáše píše:A já říkám, nestavte si schody do nebe s utrpení jiných. Neboť tvůj zisk je jen výdaj ostatních. Tvé štěstí bohatství je pomíjivé a závislé na těch trpících lidech. Copak by toho matka s velkým srdcem využívala ke své slávě? Kde by bylo tvá radost a bohatství bez těch lidí?

:poklona:
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Arat » čtv 07. říj 2021 18:05:23

Ještě jsme zapomněli na Sašu Hendruka :-)
To je nástupců :-)
No a samozřejmě Miroslav, který to o sobě kdesi napsal, že mu to měli Tomášovi říct.
Arat

Příspěvekod Alaja » čtv 07. říj 2021 18:12:30

Arat píše:Na fotkách je oslík :-)

Fakt je to oslík? No od té doby, co jsou tam ty fotky, uplynulo už moc let, asi nyní vypadá jinak...

Netuším, pod jakým jménem by mohl být na FB, jestli tam opravdu ale je....nevím jak se jmenuje....

:medith:
Alaja

Příspěvekod Arat » čtv 07. říj 2021 18:41:20

Alaja píše:

Fakt je to oslík? No od té doby, co jsou tam ty fotky, uplynulo už moc let, asi nyní vypadá jinak...

Netuším, pod jakým jménem by mohl být na FB, jestli tam opravdu ale je....nevím jak se jmenuje....

Ano, je.

Psala jsi: Neumřel, na FB dosud je.. poslední změnu udělal před 2 roky...měnil fotku .... :-), tak jsem myslela, žes ho na FB našla... :-)
Arat

Příspěvekod Alaja » čtv 07. říj 2021 18:59:20

Arat píše:
Alaja píše:

Ano, je.

Psala jsi: Neumřel, na FB dosud je.. poslední změnu udělal před 2 roky...měnil fotku .... :-), tak jsem myslela, žes ho na FB našla... :-)

No, já jsem si myslela, že hledáte Petra Pavlíka.....ten na FB je....
Alaja

Příspěvekod Alaja » čtv 07. říj 2021 20:15:59

Tak já teda nevím......ale něco mi to silně připomíná.... :nevim:

http://www.oslikuv.net/skola/cl039.htm

Petr - Jirka ....???? ....... :nevim:
Alaja

Příspěvekod vostalpetr » čtv 07. říj 2021 21:54:18

Je to trošku psychedelický ale závěr je strhující :

Tip : Jak vyzrát nad peklem.

Vožralej borec chytá ryby, najednou ťuk! Vytáhne zlatou rybku a ta začne lamentovat : "Pusť mě, pusť! Když mě pustíš, splním Ti jakékoliv přání!" On na chvíli kalným zrakem čumí a pak povídá "neser" a hodí ji zpátky. No a za tři dny, to milou rybičku roztrhlo...

Stačí překonat tu nevyšší horu ze všech... vlastní chtění...

:veget:
vostalpetr

Příspěvekod Trini » pát 08. říj 2021 18:38:40

Arat píše:Ještě jsme zapomněli na Sašu Hendruka :-)
No a samozřejmě Miroslav, který to o sobě kdesi napsal, že mu to měli Tomášovi říct.

Ale jako manželskému páru, ne jen jemu, Taro. :mrk: Jestli to je vůbec pravda. Svědci zřejmě žádní nejsou.
Trini

Příspěvekod Arat » pát 08. říj 2021 23:00:41

Trini píše:

Ale jako manželskému páru, ne jen jemu, Taro. :mrk: Jestli to je vůbec pravda. Svědci zřejmě žádní nejsou.

Miroslav nejezdil k Tomášům jako manželský pár, nebo s manželkou, alespoň tak jsem vyrozuměla. Jezdil tam sám za sebe. A tam se setkal tehdy s tou ženou, neznámou, díky které mu bylo umožněno prožít sjednocení...
Ta poznámka, jestli tedy vůbec padla, o nástupnictví, podle mě patřila jen a pouze Miroslavovi, nebo jak se vlastně jmenuje :-)
Moc to zatím nevypadá, pravda....
Arat

Příspěvekod vostalpetr » pát 08. říj 2021 23:08:32

No a ještě Mariči, žejo...

Tu bych viděl, že to ze všech těch troubů asi dotáhla nejdál...

:lodka:
vostalpetr

Příspěvekod Trini » sob 09. říj 2021 8:17:31

Arat píše:
Trini píše:

Miroslav nejezdil k Tomášům jako manželský pár,

Armin/Miroslav psal, že to nástupnictví jako pár navrhla M. Tomášová při poslední návštěvě u Tomášů, kde byl s manželkou. Svou manželku prý poznal v Jílovém. Takže bych se divila, kdyby Tomášovi nenavštěvovali společně.
Trini

Příspěvekod Trini » sob 09. říj 2021 8:35:50

Trini píše:
Arat píše:
Trini píše:

Miroslav nejezdil k Tomášům jako manželský pár,

Armin/Miroslav psal, že to nástupnictví jako pár navrhla M. Tomášová při poslední návštěvě u Tomášů, kde byl s manželkou. Svou manželku prý poznal v Jílovém. Takže bych se divila, kdyby Tomášovi nenavštěvovali společně.

P.S. Pokud si pamatuji, tak psal, že začal jezdit do Jílového od roku 1968 - to mu bylo 18. Později se poprvé oženil. Jestli první ženu přišel ukázat Tomášovým, to nevím. Ale prý spolu meditovali. Potom zřejmě kolem 40 let se rozhodl vyměnit manželku - a vyfoukl ostatním klukům (podle vlastních slov) v Jílovém o 17 let mladší dívku - podle Tomášových nadějnou duchovnačku - to jí muselo být asi 23 let. To už jsme v roce 1990.

Mimo jiné někde psal, že za Tomášovými moc často nejezdil.

Tu čarodějnici/léčitelku, co ho u Tomášových po meditaci objala a řekla děkuji, potom hledal. Ale zřejmě nenašel. Nebo mu ji vyfoukl někdo jiný. :nevim:

Když se šel pochlubit se svým stavem do Jílového, tak M. Tomášová reagovala - Proč zrovna ty? ...Ted' už můžeš i zabíjet...(Podle mne ho moc ráda neměla. :mrk: )
Trini

Příspěvekod Trini » sob 09. říj 2021 8:43:02

Trini píše:
Když se šel pochlubit se svým stavem do Jílového, tak M. Tomášová reagovala - Proč zrovna ty? ...Ted' už můžeš i zabíjet...(Podle mne ho moc ráda neměla. :mrk: )

Ani se jí moc nedivím. Sám žádnou knihu napsat nedokázal a jí její druhou nepochválil. :mrk:
Trini

Příspěvekod Arat » sob 09. říj 2021 10:41:44

Nástupnictví se nedá navrhovat. Buď je, nebo není. Což se samozřejmě nejlépe ukáže v "činech", v konání.
Myslím, že ta poznámka o nástupnictví nějak zněla, ale už si to nepamatuji a směřovala jen k Miroslavovi.
Míla moc nadšená nebyla, když se Miroslav zaláskoval do jiné a rozváděl se. Ale sami s Eduardem to měli podobně...

Co se týká těch "činů" Miroslava, nic moc a zdá se mi, že v poslední době ještě méně, než kdy dříve zavane čerstvý vítr... :-)

Možná by mohl obnovit rozhovory s Jáčkem, kdysi si psali a jejich rozhovory jsou zveřejněné na stránkách Nikde Nikoho http://nikdenikdo.blogspot.com/
Pro mne ale příliš hlavové, já "potřebuji" příběh...

Už uběhl nějaký ten pátek, oba se někde posunuli, možná by jim to pomohlo oběma :-)
Minulý týden jsem mluvila s Jáčkem, je v dobré formě a náladě, nevím už proč zmínil i Miroslava...
Miroslave, má pořád stejnou emailovou adresu, kdybys chtěl poklábosit :-)
Arat

Příspěvekod Alaja » sob 09. říj 2021 11:05:40

Takže jáčko je v pořádku...díky za info.... :kyti:

A co oslík, ten je také OK? No - mám takový dojem, že jsi se s ním také znala.... :nevim:
Alaja

Příspěvekod Arat » sob 09. říj 2021 11:33:31

Alaja píše:Takže jáčko je v pořádku...díky za info.... :kyti:

A co oslík, ten je také OK? No - mám takový dojem, že jsi se s ním také znala.... :nevim:

Znala, stejně jako jáčko.

Tehdy, když byl oslík hodně činný, myslím v publikování :-), si dali jáčko s oslíkem sraz na nějakém nádraží, že se sejdou... :-), tehdy to jáčko komentoval - že se ukáže, kdo z nich dvou bude mistrem v české kotlině...., tehdy oslík na sraz nedorazil, jáčka tzv. vypekl... :-)

O oslíkovi už dlouho nic nevím, přestal publikovat, přestal se ozývat. Naposledy, jak jsem s ním mluvila, žil s nějakou ženou, nevím,jestli byl i ženatý a tuším měl i malé dítě, ale to už je hodně let.
Pochází tady od nás, ze sousední vesnice, možná tu i jezdí, jestli tam má rodiče, ale nejsme v kontaktu...
Arat

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný