Je to rozměr prostoru.
vostalpetr píše:Živé bytosti na téhle planetě jsou jako jedna rodina a jsou si vzájemně příbuzní. Například se šimpanzem máš spoustu společných genů a jste vlastně bratři spojení společnými předky.
Já jsem Vědomí a ne žádnej blbej šimpanz...
...
Já nejsem žádná pitomá Jana, já jsem Vědomí...
No super. To bylo furt keců jak si ego a jakmile jeden přistoupí na tu hru a taky nasdílí něci ze svého krásného ega/osobnosti/individuality.
Tak na jednou Vědomí!
Prima
vostalpetr píše:Živé bytosti na téhle planetě jsou jako jedna rodina a jsou si vzájemně příbuzní. Například se šimpanzem máš spoustu společných genů a jste vlastně bratři spojení společnými předky.
Já jsem Vědomí a ne žádnej blbej šimpanz...
A to co každého jednoho v projevu odlišuje od druhého, to fakt spojovat není zapotřebí,
protože jsme spojeni pouze jako Vědomí ale jako projev jsme od sebe rozdílní,
nemám zájem podílet se na hloupém kolektivním spojování jednotlivců v tlupu vopic...
Já nejsem žádná pitomá Jana, já jsem Vědomí...
Jenom by mě zajímalo, jestli vlny na moři vidíš taky jako od sebe oddělené, nebo spojené?
vostalpetr píše:
kam asi tak by se ty vlny mohly vzdouvat někam z moře pryč ?
Nemůže jít o vlny, ale může jít o proudy v moři, které jsou různě mohutné a proudí různými směry a navzájem do sebe vrážejí a kříží se
a ne nějaký blbý vlny......
Réza píše:honzam píše:VŠECHNO JE JEDNÍM
Amen.
os mi udělal radost, ano, to, co se jeví jako oddělená a izolovaná vlna, je jen projev vlnění. Mám radost, žes tu iluzi oddělenosti vln prohlédl.
vostalpetr píše:
Zatímco v případě meditace tvý ego dle tvé zkušenosti klesá na úroven zvířete,
asi jsi schopen se uvolnit jen na úroven svých zvířeckých pudů které tě vcelku dobře ovládají i při bdělém stavu...
Já na rozdíl od tebe nejsem egem. Ty taky ne, ale zatím se s ním nejspíš tvrdě identifikuješ. Prostě chce to se uvolnit a pustit se toho ztotožnění s egem které je jen souborem sebestředných vasan.
To je nejspíš tvoje zkušenost s tou meditací.
Že ty se ve mně tak vyznáš
vostalpetr píše:Že ty se ve mně tak vyznáš
To víš že jo, mě totiž nejvíce zajímá jakže to maj ti druzí abych se mohl na nich poučit...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 120 návštevníků