Arat píše:Teď jsem si četla diskuzi tohoto vlákna ještě pozpátku...Proč bys tady nemohla psát? To je ok. Akorát se to tady nehodí pro řešení "svatých" témat. Pro to je vhodné inspiruj (Jana tam nemůže mazat a banovat) nebo poradna, kde se ale nedá zcela volně dýchat.
Honzam se stále mění. Jeho nynější - podle mne hodně fanatický - stav sem moc nepasuje. Dříve sem pasoval perfektně. Třeba se to zase změní...
ok...
Svaté téma, nebo téma pro začátečníky, to více pasuje na Janiné příspěvky, než na příspěvky Rézy, řekla bych....
Naopak, já ji obdivovala, že se s Honzamem pouští do diskuze, protože já jsem z toho vedle jak ta jedle..... a zdálo se, že si i rozumí, oni dva, vo co go... a to je moc cenné...
Arat píše:Ano, pamatuji....
Bylo to jen jednou, tehdy.....
A ostatně můj avatar - obrázek - na Poradně je mi hodně blízký....
To Oči hleděly do "jiných" očí...
Zkusím si vzpomenout, o čem to bylo... ten stav.....
Alaja píše:Arat píše:Ano, pamatuji....
Bylo to jen jednou, tehdy.....
A ostatně můj avatar - obrázek - na Poradně je mi hodně blízký....
To Oči hleděly do "jiných" očí...
Zkusím si vzpomenout, o čem to bylo... ten stav.....
Jestli se dobře pamatuji, tak jsem ti tenkrát na to napsala, že by jsi ten stav, kdy se to stalo, měla hledat a rozvíjet, aby se to mohlo opakovat....a okamžik prodlužovat...
Jinak ty oči...to je z jednoho videa....? .... https://www.youtube.com/watch?v=-c_R1lCzoIs
Arat píše:Já vím, že tě to tehdy zaujalo....
Jestli se dobře pamatuji, tak jsem ti tenkrát na to napsala, že by jsi ten stav, kdy se to stalo, měla hledat a rozvíjet, aby se to mohlo opakovat....a okamžik prodlužovat...
Arat píše:Jestli se dobře pamatuji, tak jsem ti tenkrát na to napsala, že by jsi ten stav, kdy se to stalo, měla hledat a rozvíjet, aby se to mohlo opakovat....a okamžik prodlužovat...
Víš, že já nejsem typem, který by cokoli rád praktikoval, spatřuji to naopak jako kontraproduktivní.... nikdy jsem ani nemeditovala, protože když jsem to kdysi jakože zkoušela, protože by se to mělo, že áno, připadala jsem si jako blb (podobně, jako když mám teď nosit náhubek)...
Ono to "musí" přijít samo..., jakoby vykrystalizovat samo ze vnitř, ne chtěním...
Když se vrátím zpátky ke vzpomínce spatření světla..... to je vlastně taková smrt....
No a komu by se vědomě do ní chtělo....
Prostor za prostorem
Když jsem poprvé nazřela do prostoru, jenž se skrývá neviditelně v tom prostoru ve kterém žijeme, zůstala jsem celá v údivu. Co to je, proč to je, k čemu to je..?
Otázky se mi míhaly hlavou, odpovědi přicházely pomalu a tápavě. Ty okamžiky nahlédnutí, trvávaly jen krátce a ne vždy, když jsem si to přála já. Přemýšlela jsem, proč tomu tak je. Zkoumala jsem vzpomínky, co ve mne tehdy bylo za stav, když se to stalo poprvé, na co jsem myslela, v jakém citovém rozpoložení jsem byla, kde byla přítomna má mysl, mé vnímání, má pozornost vůči okolí.....
Což o to, analýzu jsem měla celkem brzy hotovou. Ale s opětovným nastolením všeho, to bylo těžší. A tak jsem neustále pracovala sama uvnitř sebe. Jako na lékárnických vahách jsem odvažovala jednotlivé komponenty a hledala onu kýženou rovnováhu sama uvnitř sebe. Objevila jsem, že je možno regulovat své emoce - jak reostatem projíždět stupnice pocitů, citů, vášní - a sledovat, jak se stav mysli při tom mění
Objevila jsem, že je možno regulovat své emoce - jak reostatem projíždět stupnice pocitů, citů, vášní - a sledovat, jak se stav mysli při tom mění
Dobře. Nebudu Ti tu zasírat Tvůj posvátný avatarský háj.
vostalpetr píše:Dobře. Nebudu Ti tu zasírat Tvůj posvátný avatarský háj.
To je dobře, tak už sem klidně můžeš psát...
Což bys nakonec mohl i kdybys to tady zasrával těmi vůdci a rozením dětí, ale takhle je to lepší..
Tak napiš něco pěknýho, co třeba že "Vostál je Pravda, Cesta a Život a kdo jej bude následovat dostane kopanec do prdele"...
Trini píše:Réza píše:Já na inspiruj nechodím. A popravdě tady se mi dýchá volněji než na poradně.
To se vůbec nedivím.
Nemáš nějaký dřívější, starý nick na inspiruj? Tahle "svatá" - podle mne začátečnická - témata sem opravdu nepasují.Réza píše:Ale pokud i tu jsou pravidla, co se sem hodí a co ne, ok já s respektováním pravidel nemám problém.
Nejedná se o pravidla, ale o fairplay.Réza píše:Petr už mě vyháněla jednou. Lezu mu na nervy. Tak možná je čas na čas odejít.
Ale sama pro sebe jsem nevyzpytatelná, tak že nemůžu slíbit, že sem nebudu psát.
Proč bys tady nemohla psát? To je ok. Akorát se to tady nehodí pro řešení "svatých" témat. Pro to je vhodné inspiruj (Jana tam nemůže mazat a banovat) nebo poradna, kde se ale nedá zcela volně dýchat.
Honzam se stále mění. Jeho nynější - podle mne hodně fanatický - stav sem moc nepasuje. Dříve sem pasoval perfektně. Třeba se to zase změní...
armin píše:Trini píše:Réza píše:Já na inspiruj nechodím. A popravdě tady se mi dýchá volněji než na poradně.
To se vůbec nedivím.
Nemáš nějaký dřívější, starý nick na inspiruj? Tahle "svatá" - podle mne začátečnická - témata sem opravdu nepasují.Réza píše:Ale pokud i tu jsou pravidla, co se sem hodí a co ne, ok já s respektováním pravidel nemám problém.
Nejedná se o pravidla, ale o fairplay.Réza píše:Petr už mě vyháněla jednou. Lezu mu na nervy. Tak možná je čas na čas odejít.
Ale sama pro sebe jsem nevyzpytatelná, tak že nemůžu slíbit, že sem nebudu psát.
Proč bys tady nemohla psát? To je ok. Akorát se to tady nehodí pro řešení "svatých" témat. Pro to je vhodné inspiruj (Jana tam nemůže mazat a banovat) nebo poradna, kde se ale nedá zcela volně dýchat.
Nejsi ty tady teď samozvanou moderátorkou a cenzorkou?
Tady přece žádná pravidla neplatí - proto tady ani Petra nikdo nemaže, nebanuje a může si každý psát co na srdci to na jazyku.
Trini píše:Ahoj, Petře, mně osobně vyhovuje toto forum tak, jak je. Petr Vostál se tady může projevovat, jak chce, nebo? O to přece původně šlo, jestli jsem to dobře pochopila. Je to něco jako Hydepark na Jitřní zemi pro nepřizpůsobivé duchovním elitám. :lol: Prostě fajn. :D
vostalpetr píše:PRAVIDLA FORA :
Žádná nejsou...
Můžete psát (jakkoliv a cokoliv a o čem koliv)
mazat i banovat
a být mazáni a banováni
možná dokonce můžete smazat úplně všechno...
Tedy jak se banuje, to nevím, ale prý to jde,
což určitě slabší v kramflecích potěší,
až je zase začnou honit jejich "svatý pocity"
armin píše:Už jsi zapomněla?Trini píše:Ahoj, Petře, mně osobně vyhovuje toto forum tak, jak je. Petr Vostál se tady může projevovat, jak chce, nebo? O to přece původně šlo, jestli jsem to dobře pochopila. Je to něco jako Hydepark na Jitřní zemi pro nepřizpůsobivé duchovním elitám. :lol: Prostě fajn. :D
armin píše:vostalpetr píše:PRAVIDLA FORA :
Žádná nejsou...
Můžete psát (jakkoliv a cokoliv a o čem koliv)
mazat i banovat
a být mazáni a banováni
možná dokonce můžete smazat úplně všechno...
Tedy jak se banuje, to nevím, ale prý to jde,
což určitě slabší v kramflecích potěší,
až je zase začnou honit jejich "svatý pocity"
Uživatelé procházející toto fórum: Google [Bot] a 253 návštevníků