Pedrito píše:Nemá snad každý v sobě Boha?
Klaní se Bůh sám sobě?
Pedrito píše:Bůh se klaní svému projevu. A projev se klaní Bohu. Páč mezi nimi je Šakti. To ona je ten důvod i smysl. Sám Bůh před ní klečí. Všechna božstva před ní klečí. Hanuman i Gabriel. Buddha i Ježíš.. a my nepokleknem?
Pedrito píše:Pedrito píše:Alaja píše:Pedrito píše:Já to mám rád, pokloním se předkýmkoliv, až k zemi.
A na toho, co je za tebou....vystrčíš zadek....
Ty jsi teda nátura, furt vidíš v pozadí čerta..
Nemá snad každý v sobě Boha?
Alaja píše:Pedrito píše:Alaja píše:Pedrito píše:Jsi prostě zanevřela na chlapy... Jen nevím jestli z věrnosti, nebo tě někdo někdy "vyučil"...
Vyučilo mne....Světlo.....respektive, samo od sebe mi poskytlo jisté utajované informace, aniž bych ho o cokoli takového žádala....
Nepříjde mi to jako důvod vypustit chlapy. K tomu jsi musela mít zavažnější dúvod. Například ten, že budeš nadosmrti věrná.
Pak bych před tebou smekl až k zemi.
Nesnáším poklonkování...fuj....
honzam píše:Pedrito píše:Pedrito píše:Alaja píše:Pedrito píše:Já to mám rád, pokloním se předkýmkoliv, až k zemi.
A na toho, co je za tebou....vystrčíš zadek....
Ty jsi teda nátura, furt vidíš v pozadí čerta..
Nemá snad každý v sobě Boha?
Kdybys byl Bůh, přál by sis, aby se Ti klaněli a klekali před Tebou?
Pedrito píše:Trini píše:Pedrito píše:Myslíš že já jsem někdo, kdo se poddá nějakému vlivu?
Nevím, jestli se poddáváš jiným vlivům než arminovým. Každopádně je zajímavé, že vůbec nepřemýšlíš, proč se s tebou nechce setkat.
A kdo ti řek, že se se mnou nechce setkat?
Pedrito píše:Trini píše:Pedrito píše:Trini píše:Pedrito píše:Myslíš že já jsem někdo, kdo se poddá nějakému vlivu?
Nevím, jestli se poddáváš jiným vlivům než arminovým. Každopádně je zajímavé, že vůbec nepřemýšlíš, proč se s tebou nechce setkat.
A kdo ti řek, že se se mnou nechce setkat?
To si fakt nepamatuješ tu debatu, co jste spolu vedli, když jsi za ním chtěl jet?
Však pamatuju. Vidíš na tom něco podezřelého?
Před omikronem ochrání čtvrtá dávka, tvrdí šéf Pfizeru
Pedrito píše:Pedrito píše:Bylo z toho zřejmé, že se s tebou setkat nechce.
Fakt jo? To jsou ty tvoje závěry. Vždycky je mi záhadou, jak se k nim dobereš...
Jsou to jen zavěry a názory, nic závažného
Trini píše:https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pred-omicronem-ochrani-ctvrta-davka-tvrdi-sef-pfizzeru-40380730Před omikronem ochrání čtvrtá dávka, tvrdí šéf Pfizeru
GERINGERER SCHUTZ
Rechtsexperte: Omikron könnte Impfpflicht bedrohen
Trini píše:Trini píše:https://www.novinky.cz/koronavirus/clanek/pred-omicronem-ochrani-ctvrta-davka-tvrdi-sef-pfizzeru-40380730Před omikronem ochrání čtvrtá dávka, tvrdí šéf Pfizeru
Omikron možná znemožní povinné očkování v Rakousku.
https://www.krone.at/2576986GERINGERER SCHUTZ
Rechtsexperte: Omikron könnte Impfpflicht bedrohen
armin píše:
Co takhle klanění tří králů? Myslíš že to bylo poklonkování?
Ty nic jiného neznáš, než poklonkování?
Pedrito píše:honzam píše:Kdybys byl Bůh, přál by sis, aby se Ti klaněli a klekali před Tebou?
Kdybych byl Bůh, má Touha je Píseň o Realizaci Lásky. A kdybych byl Syn, sedím u nohou své Matky a zpívám Modlitbu Životu. A kdybych byl Matka, jsem Oporou a Místem Uskutečnění, Spočinutí...
honzam píše:Kdybys byl Bůh Otec, přál by sis, aby se Ti děti klaněly a klekaly před Tebou?
Pedrito píše:Nepřál bych si to, ale ani jim to nezakazoval. A ani neříkam, že je to důležitý. Je to prostě spontánní projev úcty a odevzdanosti. Proč lidé před sebou semknou dlaně a pokloní hlavu? Vyjadřují si úctu. S úctou k Bohu je to totéž
armin píše:Bůh Otec si nic takového nepřeje, ani to neodmítá.
Klaním se v úžasu a lásce. Ne proto že si to někdo přeje.
Prostě je to vyjádření mne, mého poznání, které se sklání (mizí) před tím, co je poznáváno.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 30 návštevníků