Pedro píše:Nesmutni. Za chvíli je tu jaro. Ženy vytáhnou minisukně, a bude veselejš.
Trini píše:Pedro píše:Nesmutni. Za chvíli je tu jaro. Ženy vytáhnou minisukně, a bude veselejš.
Ale dyt' umí jen št'ouchat, žádné zkušenosti. Nemá nic, na čem by moh usnout, a tak závidí.
armin píše:Pedro píše:Nesmutni. Za chvíli je tu jaro. Ženy vytáhnou minisukně, a bude veselejš.
Já nesmutním A na jaro se těším.
Jsem zvědav co z toho, co jsme na zahradu v Brdech nasázeli přežije zimu a jak se to bude vyvíjet.
Ale to pro mne zatím (na štěstí) není všechno.
Není to to podstatné.
Ale to je čistě můj "problém". Bohužel.
armin píše:Trini píše:Pedro píše:Nesmutni. Za chvíli je tu jaro. Ženy vytáhnou minisukně, a bude veselejš.
Ale dyt' umí jen št'ouchat, žádné zkušenosti. Nemá nic, na čem by moh usnout, a tak závidí.
No když tě to uklidní, tak s tebou souhlasím.
Jinak začneš zase mazat moje komentáře, protože .... ?
Trini píše:armin píše:Trini píše:
No když tě to uklidní, tak s tebou souhlasím.
Jinak začneš zase mazat moje komentáře, protože .... ?
Když tady dál budeš psát blbiny, tak ti je smažu a dám je na inspiruj nebo Poradnu, aby tvoje "drahocennosti" nezmizely ze světa.
armin píše:Jinak tě zabanuji, protože na rozdíl od všech ostatních se nedokážeš ovládat a zasahuješ pak do svobody druhých. Ne slovem - to by bylo v pohodě, ale skutkem.
A to na anarchistickém fóru by nemělo mít místo.
Chápeš to?
Pedro píše:No tak postýskáváš no. Přitom se často necháváš slyšet ve smyslu, že vše je na svém místě, jak má být, či musí. Navíc, to, jaký tu má na těch webech, kdo postoje, je už léta všem jasný, tobě furt ne? V tom případě jsi na tom ale fakt podobně, jak ta Jana. Tak kdo prostě chce, cítí v tobě zkušenost, moudrost, která mu chybí, tak se tebou poučí. A kdo ne, tak holt ne. Se s tím už jednou smiř proboha.
Pedro píše:Trini píše:Pedro píše:No tak postýskáváš no. Přitom se často necháváš slyšet ve smyslu, že vše je na svém místě, jak má být, či musí. Navíc, to, jaký tu má na těch webech, kdo postoje, je už léta všem jasný, tobě furt ne? V tom případě jsi na tom ale fakt podobně, jak ta Jana. Tak kdo prostě chce, cítí v tobě zkušenost, moudrost, která mu chybí, tak se tebou poučí. A kdo ne, tak holt ne. Se s tím už jednou smiř proboha.
Pedro, mohl bys to udělat, abych ho mohla tady ignorovat? Ta funkce tady je, ale nefunguje. Když ostatním jeho provokace a št'ouchání vyhovují (Petr ho za to rád posílá do p.....)a chtěj je tady mít, ok. Ale já mezi takovým svinstvem nechci být. Takže, když nemám možnost ho tady dát na ignorování, tak mu jeho provokace budu mazat.
Jj, Trini, mrknu na to, jestli to s těmi mými právy půjde, ale zdaleka nemám ta oprávnění všechna.
Anarchisté tvrdí, že lidská pospolitost je schopna sebeřízení, seberegulace a správy bez vnuceného právního řádu ve formě zákonů.
Moderní anarchisté vycházejí často z náboženství taoismu nebo zenového buddhismu, které nabízí hodnoty tolerance a přirozené harmonie.
Trini píše:A je tady čisto, pozvracenej tepich je na inspiruj.
armin píše:Koukám, že se to tu vyvíjí na takový "dům" duchovních seniorů.
Co už mají ty duchovní zkušenosti a názory a už nic jiného nepotřebují hledat.
Zkrátka duchovní "produktivní" věk už mají za sebou (někdo dříve někdo později) a teď už chtějí ten klid, klábosení atd.
Co jsme byli schopni dosáhnout, jsme už dosáhli a na víc (je snad nějaké víc?) už nemáme.
Takový útulek duchovňáckých seniorů.
Vostál a občas anonymně i Trini sice prudí i na jiných fórech, ale i to nakonec usne a budou tady v pohodě klábosit.
Dokud je budou mozek a prsty poslouchat.
Já jsem měl tu čest s panem Eduardem Tomášem.
Ten podobně jako jemu blízcí z linie Kagyu nikdy - tj. až do smrti neusnuli na "vařínech" na nějakém dosaženém poznání.
A Vostál, nebo Trini usnuli na "vavřínech, které s hlubším poznáním nemají bohužel nic společného.
A už dál nepotřebují jít.
Zkrátka to volání už neslyší, nechtějí slyšet, nepotřebují slyšet...
Tak snad někdy příště
Karma Kagjü
je linií školy Kagjü, jedné ze čtyř velkých škol tibetského buddhismu[1], která je někdy označována jako škola Červených čepic (spolu se školami Ňingma a Sakja, zatímco škola Gelug je někdy nazývána školou Žlutých čepic). Tato linie klade hlavní důraz na meditaci a přímý přenos učení z učitele na žáka.
https://cs.wikipedia.org/wiki/Karma_Kagj%C3%BC
Pedrito píše:Aha, tak už tomu rozumím. Nepřátelé nejdou přidávat, páč jsme všichni moderátoři, a ti do nepřátel dát nejdou. To bych musel všechny pasovat na normal uživatele
Alaja píše:Jo a s Tomášem se také neoháněj, o tom se na netu píše, že jen neustále doháněl Mílu, která byla stále o míli před ním...takže máš ještě co dělat nejmíň dvacet let...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 272 návštevníků