vostalpetr píše:tak základem indiánský nauky je "chůze v kruhu"
vostalpetr píše: doby Tomášů a Vacka jsou už za námi,
Bohužel.
Doby taoistů už jsou také dávno za námi.
armin píše: Prostě mne vždy zajímala Pravda a ne, co si kdo o mně myslí.
Trini píše:armin píše: Prostě mne vždy zajímala Pravda a ne, co si kdo o mně myslí.
To už také není pravda. Kdyby ti nezáleželo na tom, co si o tobě kdo myslí, tak by ses nevychvaloval a nevyta... ehm ...neupozornoval, jak tě Tomášovi viděli pozitivně. Podle mne ta úroven lidí, kteří chodili za Tomášovými, nebyla nic moc. Žádný opravdový následovník se neobjevil, což bude asi tím, že nikdo z nich nedosáhl Poznání.
armin píše:Já se nevytahuju, pouze informuju, co bylo. Nic negativního nebylo tak hold píšu o tom pozitivním - u čeho jsem byl.
Normální člověk, který si to sdělené nebere osobně jako nějaké poměřování nebo vytahování, tak je rád, že se něco dozvěděl. O Tomášových i o mně.
Takovou mám zkušenost s lidmi kolem mne.
Napsal bych toho více i o ostatních u čeho jsem byl účasten, ale když vidím, jak ty si to interpretuješ a asi nejen ty, tak hold se už nic víc nedozvíte
No nemáš to lehký. Chápeš podle sebe, podle svých motivací a podle toho posuzuješ to, co druzí píší. A většinou negativně - třeba tu Janu.
Ale co se s tím dá dělat?
Nic moc, to je čistě na tobě a Milosti Boží.
A jestli jsi takhle spokojená, tak super. Není co řešit.
armin píše:
No nemáš to lehký.
Z poradny:
Miroslav:
To je v pohodě, určitě pro civilizaci bude přínosem, když zblblých hlupáků schopných věřit každému fejku trochu ubyde.
To je na té pandemii asi jediný pozitivní přínos.
Alaja píše:Na poradně se zase předvedl...Z poradny:
Miroslav:
To je v pohodě, určitě pro civilizaci bude přínosem, když zblblých hlupáků schopných věřit každému fejku trochu ubyde.
Takže bude asi opravdu pro něho nejlepší, když o těch svých zážitcích s duchovnem raději pomlčí . Bůhví, co podobného bychom se ještě dozvěděli...
Miroslav:
Takže bude asi opravdu pro něho nejlepší, když o těch svých zážitcích s duchovnem raději pomlčí . Bůhví, co podobného bychom se ještě dozvěděli...
armin píše:Napsal bych toho více i o ostatních u čeho jsem byl účasten, ale když vidím, jak ty si to interpretuješ a asi nejen ty, tak hold se už nic víc nedozvíte
honzam píše:armin píše:Napsal bych toho více i o ostatních u čeho jsem byl účasten, ale když vidím, jak ty si to interpretuješ a asi nejen ty, tak hold se už nic víc nedozvíte
Nechápu, že si duchovně zaměření lidé neumějí vážit takhle vzácných svědectví z první ruky. Správně děláš, Ježíš také kázal o perlách a jak s nimi zacházet.
Miroslav:
Trini píše:Jo, at' ty "perly" píše soukromně Honzamovi.
Začínám si připadat jak v nějaké frašce.
armin píše:
P.S.
Největší zázrak se kterým jsem se v poslední době setkal, je tvoje proměna - pochopení...
Trini píše:Začínám si připadat jak v nějaké frašce.
Alaja píše:Trini píše:Začínám si připadat jak v nějaké frašce.
Máš pravdu. Také mi to tak připadá. Jako kdyby tu někde byla zase Terezka Vacková....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 272 návštevníků