Arat píše:Armin/Miroslav psal, že to nástupnictví jako pár navrhla M. Tomášová při poslední návštěvě u Tomášů, kde byl s manželkou. Svou manželku prý poznal v Jílovém. Takže bych se divila, kdyby Tomášovi nenavštěvovali společně.
Nástupnictví se nedá navrhovat. Buď je, nebo není. Což se samozřejmě nejlépe ukáže v "činech", v konání.
Myslím, že ta poznámka o nástupnictví nějak zněla, ale už si to nepamatuji a směřovala jen k Miroslavovi.
Podle mě se k nástupnictví dá jen vyzvat od toho předešlého. Jestli to vyzvaný dokáže, je jiná věc. Tomášovi byli zcela vyjímeční, a proto k žádnému nástupnictví nedojde. Někteří, co k nim chodili, zkouší a budou zkoušet se veřejně projevovat. Ale moc lidí - na rozdíl od Tomášových - k sobě nepřitáhnou. Prostě na to nemaj.
P.S. Pokud si pamatuji, tak psal, že začal jezdit do Jílového od roku 1968 - to mu bylo 18. Později se poprvé oženil. Jestli první ženu přišel ukázat Tomášovým, to nevím. Ale prý spolu meditovali. Potom zřejmě kolem 40 let se rozhodl vyměnit manželku - a vyfoukl ostatním klukům (podle vlastních slov) v Jílovém o 17 let mladší dívku - podle Tomášových nadějnou duchovnačku - to jí muselo být asi 23 let. To už jsme v roce 1990.
Mimo jiné někde psal, že za Tomášovými moc často nejezdil.
Tu čarodějnici/léčitelku, co ho u Tomášových po meditaci objala a řekla děkuji, potom hledal. Ale zřejmě nenašel. Nebo mu ji vyfoukl někdo jiný.
Když se šel pochlubit se svým stavem do Jílového, tak M. Tomášová reagovala - Proč zrovna ty? ...Ted' už můžeš i zabíjet...(Podle mne ho moc ráda neměla. )
Arat píše:Tak to nevím, to levit mi nic neříká, máš někde fotku?
armin píše:Trini se nám nějak vodmlčela, nemá vona ten covid?
Nejspíš se nenechala vočkovat, tak to by mohlo být vážné.
Taky je divné, že se Pedrito odmlčel. I jsem se ho nedávno mailem ptal, jestli je ještě živý a zatím nic (teda ne Jana).
vostalpetr píše:Petra se tu nedávno mihla,
ale co je s Pedritem, bez něj se tady nikdo nepřihlásí páč já to neumím....
Asi to převedeme na Janu, vona je láska co umí hejbat knoflíkama takže ji to půjde samo sebou
hodil bych to i Honzama ale ten ted nemá čas páč posluhuje tomu Ježíšovi...
Alaja píše:vostalpetr píše:Petra se tu nedávno mihla,
ale co je s Pedritem, bez něj se tady nikdo nepřihlásí páč já to neumím....
Asi to převedeme na Janu, vona je láska co umí hejbat knoflíkama takže ji to půjde samo sebou
hodil bych to i Honzama ale ten ted nemá čas páč posluhuje tomu Ježíšovi...
Koukám že Pedrito byl naposledy přihlášený v srpnu, ale Arat se registrovala v září...
vostalpetr píše: chcíplo by vám to kašparský ego...
vostalpetr píše:No spíš na tebe už jen sere,
páč zjistila to co ty jsi zjistil u Jany,
že je to blbka co mele hovna furt dokola,
no a ona to ví zase o tobě...
Ty chceš bejt vokresní přeborník v koncetraci podobně jako Jana krasavice s láskou,
ty se chceš trefovat do druhých a ona se chce trefovat do toho co není láska (páč je to pro ni utrpení)
ty chceš znát 999 odpovědí a ona chce znát jen jednu odpověd (láska)
ale že byste se na to mohli vysrat, to nechcete slyšet ani jeden, váš život by ztratil smysl směr a chcíplo by vám to kašparský ego...
Trini píše:vostalpetr píše:No spíš na tebe už jen sere,
vostalpetr píše:Copak jsem vopice jako ty abych si bral furt z někoho příklad ???
Já vůči zmrdům jako si ty volím Budhovu střední cestu :
mrdat, mrdat a mrdat
a kdyby to vyžadovalo změnu tak vopět jen mrdat,
zmrdům to totiž dělá dobře,
jak zmrda nemrdáš tak je z toho neštastnej...
armin píše:Trini píše:vostalpetr píše:No spíš na tebe už jen sere,
Tak to je super.
Mohl by sis z ní vzít příklad.
Ale to ty asi nedokážeš.
Uživatelé procházející toto fórum: vostalpetr a 32 návštevníků