Alaja píše:Před asi tak 30 lety proběhla mezi záhadology zprávička, že kdosi nainstaloval v českosaským švýcarsku nějaké psychotronické zařízení, které má zhoubný vliv na lidi ....
Ale nikdo nevěděl, kde to je umístěno...
No a před chvílí na mne vykoukl kdesi obrázek s textem, že v devadesátkách byly nějaké objekty na tom území prodány ukrajincům.....
armin píše:Dezinformace jsou mimo jiné špatné tím, že v dnešní covidové době mohou způsobit i smrt.
Například dezinformace o očkování mohou vyvolat nechuť se nechat očkovat a pak u rizikových skupin to může zapříčinit těžký průběh nebo i zbytečnou smrt.
salmo1cz píše:No já bych spíše tipoval, že se Aláje dělá trochu na blití z dění.V kočičím ašramu je jí dobře.
Alfons píše:Ach, tahle fialová gramofonová deska.
Poháněna jest energiemi nižších vibrací.
armin píše:Alfons píše:Ach, tahle fialová gramofonová deska.
Poháněna jest energiemi nižších vibrací.
EMELÉN
Jsem zvědav na Alaju. Už dlouho nepíše a myslím, že nechytla nějaké wúdú, ale spíš covida.
Víte o ní někdo něco?
Arat píše:
Arminovi mám vyřídit, že se jednalo a snad pořád jedná o vúdu.
Arat píše:
Dnes jsem mluvila s Alajou.
Mám vás všechny moc pozdravovat. V současné době je mimo internet, tak sem nemůže psát.
Břetislav Kafka ve scé knize Nové základy experimentální psychologie píše:(869) Pozoroval jsem, že v určité dny neklidně spím a ráno vstávám unavený. Zeptal jsem se příležitostně subjekta, aby mi vysvětlil příčinu. Řekl mi: „Jste znepokojován cizími médii, která k vám posílají ze spiritistických kroužků, aby se vaší duše otázali na určitou věc, již jejich média nedovedou zodpovědět. Vaše duše jim ve spánku dává uspokojivou odpověď a vysvětlení. Toto spojení duší s médii vám ruší spánek a vysiluje tělo.“ Namítal jsem, že musí být nějaký obranný prostředek proti takovému zneklidňování, a požádal jsem subjekta, aby ho našel. Subjekt mi odpověděl: „Výtečně! Ten prostředek znám! Než půjdete spát, dynamizujte kolem sebe myšlenku, která se takřka zhmotní, a v ní poručte, že k vám nikdo nemá přístup.“
(870) Po osmi dnech přišli dva páni ze Zálesí s žádostí, abych jim vysvětlil nezdar, který se stal při jejich spiritistické seanci s médiem. Řekli mi: „Měli jsem tento týden dvakrát sezení. Často k vám posíláme našeho prostředníka, aby se vás zeptal na různé věci. Dříve se to dařilo, ale nyní nám už dvakrát hlásil, že se k vám nemůže dostat, že jste v nějakém krunýři, který vás chrání. Samo toto médium nás posílá k vám pro vysvětlení.“
Velmi jsem se divil, jak brzy se potvrdily rady mého subjekta. Návštěvníkům jsem pak řekl: „Tak to vy jste mě v noci trápili! To jsem na vás vyzrál!“ Pak jsem jim vysvětlil, co jsem proti nim podnikl. Za dalších 12 dní přišly se stejným dotazem 4 osoby z Rokytníku. Jejich médium mě vidělo jako zalitého v hustém neproniknutelném mraku. Přišli i lidé ze spiritistického kroužku v Dolní Radechové. Z toho jsem poznal, kolik lidí se baví, klame a ničí si zdraví nebezpečným spiritizmem.
Arat píše:15 kg je hodně....
Já mám problém taky cokoli sníst, ale i vypít, při pomyšlení na alkohol nebo i víno je mi špatně...
Stravou jsem se vrátila do dětských let. Rozmačkaný banán s přesnídávkou, trochu polívky s půl rohlíkem, teď jsem si uvařila dva brambory s trochou mlíka....
Aniž bych teda plánovitě to nějak chtěla....
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 213 návštevníků