Trini píše:Alaja píše:
No, lidí už je na zemi asi tak 7 902 467 729 (odhad říjen 2021) https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_st ... u_obyvatel
Spousta jich žije v bídě, o hladu, v otřesných podmínkách.
A přesto do toho roděj další a další děti.
Bezdomovci u nás na tom nejsou lépe. Přesto se o ně jako bohatá společnost nedokážeme postarat. Teda až na komunisty - ti to dokázali. To byla asi ta povinnost pracovat plus levné bydlení a levné jídlo.
Počet bezdomovců v Česku v posledním desetiletí stoupl zhruba na dvojnásobek. Zatímco sčítání lidu v roce 2011 zaznamenalo 11 496 lidí bez domova, o osm let později, tedy v roce 2019, jich podle průzkumu Výzkumného ústavu práce a sociálních věcí bylo už zhruba 23 830, z toho 2600 dětí.
Lidí na ulici za pandemie přibývá a jsou na tom hůř
vostalpetr píše:honzam píše:vostalpetr píše:A smyslem mý existence je zabíjet děti,
Proč píšeš takové věci?
Protože je pravda že ty děti všechny zemřou...
Alaja píše:Smyslem mé existence je rodit děti.
No, lidí už je na zemi asi tak 7 902 467 729 (odhad říjen 2021) https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_st ... u_obyvatel
Spousta jich žije v bídě, o hladu, v otřesných podmínkách.
Ty své "děti ", které musíš rodit, tak nenávidíš?
honzam píše:Nejdřív zabíjení dětí, protože zemřou a teď nenávist k dětem. Kde se ty hrůzy ve vás najednou berou?
Jako matka mám ráda všechny děti i ty, které jsem neporodila. Musím je mít ráda, přikazuje mi to instinkt.
Alaja píše:No jo, nemá cenu ti vysvětlovat, jak to myslím,
honzam píše:Alaja píše:No jo, nemá cenu ti vysvětlovat, jak to myslím,
Myslíš jako dítě, které se vytahuje na druhého člověka, aby ho ponížilo. Ta nenávist se odněkud v Tobě musela vzít. Z téhle nenávisti a soupeření vzniká ve světě utrpení, o kterém píšeš.
Alaja píše:Můžeme to klidně obrátit z různých stran...třeba, že se ty posmíváš ženám, které nejen rodí děti, ale i se o tyto děti dlouhou dobu starají
Nejdřív zabíjení dětí, protože zemřou a teď nenávist k dětem. Kde se ty hrůzy ve vás najednou berou?
honzam píše:Alaja píše:Můžeme to klidně obrátit z různých stran...třeba, že se ty posmíváš ženám, které nejen rodí děti, ale i se o tyto děti dlouhou dobu starají
V tom bude kořen té Tvé agresivity a předhazování nenávisti. Jsem pro Tebe prostě ohrožující.
honzam píše:vostalpetr píše:Nejdřív zabíjení dětí, protože zemřou a teď nenávist k dětem. Kde se ty hrůzy ve vás najednou berou?
Mně to přikazuje rozum,
vždyt život je utrpení, takže já je zbavuji utrpení,
Život je Pravda.
honzam píše:Alaja píše:No jo, nemá cenu ti vysvětlovat, jak to myslím,
Myslíš jako dítě, které se vytahuje na druhého člověka, aby ho ponížilo. Ta nenávist se odněkud v Tobě musela vzít. Z téhle nenávisti a soupeření vzniká ve světě utrpení, o kterém píšeš.
vostalpetr píše:Nejdřív zabíjení dětí, protože zemřou a teď nenávist k dětem. Kde se ty hrůzy ve vás najednou berou?
Mně to přikazuje rozum,
vždyt život je utrpení, takže já je zbavuji utrpení,
ani kvůli tomu nemusej zdrahat někam do nirvány,
díky mně tam jsou natošup...
Trini píše:honzam píše:Alaja píše:No jo, nemá cenu ti vysvětlovat, jak to myslím,
S tou nenávistí to značně přeháníš. Alaje jde zřejmě na nervy, že rodíš jednoho potomka za druhým a vůbec se o ně nestaráš. Vlastně se soustředíš převážně jen na sebe = jak to těhotenství a rození u tebe probíhá. Matka hledí především na zajištění potomka po porodu. Na to se připravuje už i během těhotenství.
Možná to máš jako včelí nebo termití královna - pořád jen rodí a jinak se o všechno starají ti, které už porodila.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 24 návštevníků