Covid

naše první fórum... :-)

Re: Covid

Příspěvekod Alaja » úte 04. led 2022 0:32:09

https://www.youtube.com/watch?v=uuCt57Bfe1w

Mezioborová lékařská konference - druhý díl Vakcína pod mikroskopem
Alaja

Příspěvekod armin » úte 04. led 2022 11:09:23

vostalpetr píše:A smyslem mý existence je zabíjet děti

To máš teda blbý.
armin

Příspěvekod Trini » úte 04. led 2022 13:37:55

Trini píše:
Alaja píše:
No, lidí už je na zemi asi tak 7 902 467 729 (odhad říjen 2021) https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_st ... u_obyvatel
Spousta jich žije v bídě, o hladu, v otřesných podmínkách.

A přesto do toho roděj další a další děti.
Bezdomovci u nás na tom nejsou lépe. Přesto se o ně jako bohatá společnost nedokážeme postarat. Teda až na komunisty - ti to dokázali. To byla asi ta povinnost pracovat plus levné bydlení a levné jídlo.

https://www.heute.at/s/so-ist-es-finnla ... -100182414

A hele, ve Finsku se to výrazně zlepšuje. Nabízejí bezdomovcům byty a pomáhájí se zaplacením nájmu. Čtyři z pěti bezdomovců tak vedou zase normální život. Ve Finsku bývalo 20.000 domovcům ted' se jejich počet snížil na 4.600. Finsko má 5,5 milonů obyvatel.

Počet bezdomovců v Česku v posledním desetiletí stoupl zhruba na dvojnásobek. Zatímco sčítání lidu v roce 2011 zaznamenalo 11 496 lidí bez domova, o osm let později, tedy v roce 2019, jich podle průzkumu Výzkumného ústavu práce a sociálních věcí bylo už zhruba 23 830, z toho 2600 dětí.

https://www.mpsv.cz/-/kolik-zije-v-cr-b ... o-pruzkumu

https://www.novinky.cz/domaci/clanek/li ... r-40359212
Lidí na ulici za pandemie přibývá a jsou na tom hůř

Rakousko na tom není lépe. Obrázek
Trini

Příspěvekod honzam » úte 04. led 2022 18:52:29

vostalpetr píše:
honzam píše:
vostalpetr píše:A smyslem mý existence je zabíjet děti,

Proč píšeš takové věci?

Protože je pravda že ty děti všechny zemřou...

Alaja píše:
Smyslem mé existence je rodit děti.

No, lidí už je na zemi asi tak 7 902 467 729 (odhad říjen 2021) https://cs.wikipedia.org/wiki/Seznam_st ... u_obyvatel
Spousta jich žije v bídě, o hladu, v otřesných podmínkách.

Ty své "děti ", které musíš rodit, tak nenávidíš?

Nejdřív zabíjení dětí, protože zemřou a teď nenávist k dětem. Kde se ty hrůzy ve vás najednou berou?

Jako matka mám ráda všechny děti i ty, které jsem neporodila. Musím je mít ráda, přikazuje mi to instinkt.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod salmo1cz » úte 04. led 2022 20:02:20

Dovolím si to přeložit.
Zabíjení nedospělých v jejich víře v nesmrtelnost.
Nehodící se škrtněte.
:hahaha:
Viveka khyati...Para Vairagya
salmo1cz

Příspěvekod salmo1cz » úte 04. led 2022 20:16:11

Jináč lidí je hodně a planeta je dokáže uživit naprosto v pohodě.Človek ve skutecnosti okupuje jen velmi malou plochu země.Nové technologie vertikální zemědělství dokáží udělat z prdu kuličku.
Viveka khyati...Para Vairagya
salmo1cz

Příspěvekod Alaja » úte 04. led 2022 20:49:53

honzam píše:Nejdřív zabíjení dětí, protože zemřou a teď nenávist k dětem. Kde se ty hrůzy ve vás najednou berou?

Jako matka mám ráda všechny děti i ty, které jsem neporodila. Musím je mít ráda, přikazuje mi to instinkt.

No jo, nemá cenu ti vysvětlovat, jak to myslím, protože to stále bereš po svém vrozeném mužském způsobu....i když tvrdíš, že rodíš děti...virtuální....bereš to stále jen jako...rozsévač...nikoli jako opatrovatel.... :nevim:

https://www.youtube.com/watch?v=MT2Umh-o6YI
Alaja

Příspěvekod honzam » úte 04. led 2022 21:52:53

Alaja píše:No jo, nemá cenu ti vysvětlovat, jak to myslím,

Myslíš jako dítě, které se vytahuje na druhého člověka, aby ho ponížilo. Ta nenávist se odněkud v Tobě musela vzít. Z téhle nenávisti a soupeření vzniká ve světě utrpení, o kterém píšeš.
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Alaja » úte 04. led 2022 22:41:57

honzam píše:

Myslíš jako dítě, které se vytahuje na druhého člověka, aby ho ponížilo. Ta nenávist se odněkud v Tobě musela vzít. Z téhle nenávisti a soupeření vzniká ve světě utrpení, o kterém píšeš.

Asi si nemůžeš vysvětlit jinak... :nevim:
Můžeme to klidně obrátit z různých stran...třeba, že se ty posmíváš ženám, které nejen rodí děti, ale i se o tyto děti dlouhou dobu starají....nebo že jsi nezvládl svou vrozenou roli muže a hraješ si na ženu, ovšem jen virtuálně....a nebo třeba ....role šedivačky je jen maskováním čehosi jiného....atd. .....

V roce 1957 žilo na zeměkouli 2,708 miliard lidí....za 64 let je jich...7,902 miliard.
Není vůbec žádný důvod neustále zvyšovat počet obyvatel této planety.

:kafe:
Alaja

Příspěvekod honzam » úte 04. led 2022 23:09:12

Alaja píše:Můžeme to klidně obrátit z různých stran...třeba, že se ty posmíváš ženám, které nejen rodí děti, ale i se o tyto děti dlouhou dobu starají

V tom bude kořen té Tvé agresivity a předhazování nenávisti. Jsem pro Tebe prostě ohrožující.

https://society6.com/product/abraxas-and-baphomet_print

Obrázek
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod vostalpetr » úte 04. led 2022 23:10:18

Nejdřív zabíjení dětí, protože zemřou a teď nenávist k dětem. Kde se ty hrůzy ve vás najednou berou?

Mně to přikazuje rozum,

vždyt život je utrpení, takže já je zbavuji utrpení,

ani kvůli tomu nemusej zdrahat někam do nirvány,

díky mně tam jsou natošup...
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » úte 04. led 2022 23:12:45

honzam píše:
Alaja píše:Můžeme to klidně obrátit z různých stran...třeba, že se ty posmíváš ženám, které nejen rodí děti, ale i se o tyto děti dlouhou dobu starají

V tom bude kořen té Tvé agresivity a předhazování nenávisti. Jsem pro Tebe prostě ohrožující.

Kdepak.... :mrgreen:

Jen jsem se ještě nenaučila moc milovat šediváky....nejspíš mám s nimi špatné zkušenosti.. :nevim:

https://www.youtube.com/watch?v=9RjNCuuFdEM
Alaja

Příspěvekod honzam » úte 04. led 2022 23:58:58

Pohrával jsem si s tím papírkem, bezmyšlenkovitě jsem ho rozevřel a zjistil, že je tam napsáno pár slov.
Vrhl jsem na ně pohled, ulpěl na jednom slově, zhrozil jsem se a četl a srdce se mi přitom osudově stáhlo
jakoby zasaženo ledovým mrazem:
„Pták se klube z vejce. Vejce je svět. Kdo se chce zrodit, musí svět zničit.
Pták odlétá k bohu. Jméno boha je Abraxas."
...
Pronesl nahlas slovo „Abraxas". Ve svém výkladu, jehož začátek
mi unikl, doktor Follen pokračoval: „Nesmíme si názory oněch sekt a mystických sdružení starověku
představovat tak naivní, jak se jeví z pozice racionalistického nazírání. Vědu v našem smyslu starověk
vůbec neznal. Zato se tenkrát zabývali filosoficko-mystickými pravdami na velmi vysokém stupni. Zčásti z
toho vznikla magie a pohrávání, což zjevně vedlo často i k podvodu a zločinu. Avšak i magie měla původ
ušlechtilý a hluboké myšlenky. Tak třeba učení o Abraxasovi, které jsem před chvílí uvedl jako příklad.
Toto jméno se zmiňuje ve spojení s řeckými zaklínadly a je často považováno za jméno jakéhosi
čaroděje, jaké třeba dodnes mají divocí národové. Zdá se však, že Abraxas znamená mnohem víc. Lze
například toto jméno chápat jako označení božstva, které mělo symbolickou úlohu sjednocovat v sobě
božské i ďábelské."
...
Určitý sen či hra fantazie, jaká se ustavičně opakovala, dostala pro mě zvláštní význam. Tento sen,
nejdůležitější a nejdůsažnější v mém životě, se odehrával asi takto: Vracel jsem se do otcovského domu -
nad domovní branou zářil žlutě na modrém podkladu pták ve znaku -, v domě mi šla vstříc matka, ale
když jsem vstoupil a chtěl ji obejmout, nebyla to ona, ale nějaká nikdy ještě nespatřená bytost, velká a
mohutná, podobná Maxu Demianovi a tomu obrazu, co jsem namaloval, a přece jiná a vzdor té
mohutnosti zcela a naprosto ženská. Ta bytost si mě přitáhla a spojila se se mnou v hlubokém, hrozivém
milostném objetí. Blaženství se tu mísilo s hrůzou, objetí bylo bohoslužbou a zároveň zločinem. Bytost,
které mě objímala, strašidelně až příliš připomínala matku, příliš připomínala přítele Demiana.
Její objetí se příčilo veškeré úctě a přesto bylo blaho samo. Často jsem se z toho snu probouzel s
pocitem hlubokého štěstí, často se smrtelnou úzkostí a zmučeným svědomím jako po strašlivém hříchu.
Jen pozvolna a nevědomky se tento zcela niterný obraz a onen zvnějšku mi předaný pokyn o bohu,
kterého mám hledat, navzájem propojily. O to však úžeji a niterněji, až jsem začal cítit, že právě v tomto
snovém tušení jsem volal boha Abraxase. Směsice rozkoše a hrůzy, prvku mužského i ženského,
propletenina toho nejsvětějšího a nejohyzdnějšího, poryvy hluboké viny v nejněžnější nevinnosti - takový
byl obraz mého snu o lásce a takový byl i Abraxas.

- Hermann Hesse, Demian
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod honzam » stř 05. led 2022 0:00:55

vostalpetr píše:

Mně to přikazuje rozum,

Život je Pravda. :-)
E PLURIBUS UNUM
honzam

Příspěvekod Trini » stř 05. led 2022 11:13:40

honzam píše:
vostalpetr píše:

Mně to přikazuje rozum,

Život je Pravda. :-)

Život je život, pravda je pravda. :mrk:
Trini

Příspěvekod Trini » stř 05. led 2022 11:29:30

honzam píše:

S tou nenávistí to značně přeháníš. Alaje jde zřejmě na nervy, že rodíš jednoho potomka za druhým a vůbec se o ně nestaráš. Vlastně se soustředíš převážně jen na sebe = jak to těhotenství a rození u tebe probíhá. Matka hledí především na zajištění potomka po porodu. Na to se připravuje už i během těhotenství.
Možná to máš jako včelí nebo termití královna - pořád jen rodí a jinak se o všechno starají ti, které už porodila. :nevim:
Trini

Příspěvekod Trini » stř 05. led 2022 11:31:12

Alaja píše:V roce 1957 žilo na zeměkouli 2,708 miliard lidí....za 64 let je jich...7,902 miliard.
Není vůbec žádný důvod neustále zvyšovat počet obyvatel této planety.

Nějaký důvod bude, ale neznáme ho. :-)
Trini

Příspěvekod armin » stř 05. led 2022 12:29:16

vostalpetr píše:

Mně to přikazuje rozum,

ani kvůli tomu nemusej zdrahat někam do nirvány,

díky mně tam jsou natošup...

Koukám že ti už z těch duchovních textů (které evidentně nechápeš) začíná strašit na majáku.
A ještě si je sem kopíruješ z poradny.
Co tě k tomu vede?
:nevim:
armin

Příspěvekod armin » stř 05. led 2022 12:37:52

Trini píše:
honzam píše:

S tou nenávistí to značně přeháníš. Alaje jde zřejmě na nervy, že rodíš jednoho potomka za druhým a vůbec se o ně nestaráš. Vlastně se soustředíš převážně jen na sebe = jak to těhotenství a rození u tebe probíhá. Matka hledí především na zajištění potomka po porodu. Na to se připravuje už i během těhotenství.
Možná to máš jako včelí nebo termití královna - pořád jen rodí a jinak se o všechno starají ti, které už porodila. :nevim:

Pokud vím, nerodí Honzam lidské děti, o které se musí rodiče starat, aby se dobře dovyvinuly. Mají k tomu vyvinutý instinkt, který jim tu vynaloženou starost pocitově "oslazuje".
Většina potomstva jiných druhů bytostí se umí o sebe po porodu postarat sama a "oběť" matky končí jejich zplozením.
armin

Příspěvekod Trini » stř 05. led 2022 12:46:58

armin píše:Většina potomstva jiných druhů bytostí se umí o sebe po porodu postarat sama

Které?
Savci se o své potomky musí starat, ptáci také.
Trini

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný