Pedrito píše:To byl zážitek, když jsme onehdy v dvaadevadesátým byly s učňákem na invexu. A tenkrát tam ve stánku Microsoftu prezentovali výkon pentia na 100Mhz na výpočtech fraktálů... a hned vedle byl stánek Atari, co prezentoval Falcona. Kterej běžel na 32Mhz.. Jenže on měl v sobě trumf od Motoroly - DSP56001.. co ty fraktály počítal asi dvaapůlkrát rychlejš, než nějaký pentium na sto No a od tý doby jsem věděl, že ho musim mít.
Alaja píše:My jsme si v 86 pořídili...ZX Spectrum....no, já si vzala půjčku a koupila to od nějakého šífáka, k tomu jsem ještě musela koupit nějakou malou televizi, magnetofon a kazety....
No a ještě přepsat na stroji český manuál...
A pak to začalo...vystřídali se na tom doma všichni...
honzam píše:Alaja píše:My jsme si v 86 pořídili...ZX Spectrum....no, já si vzala půjčku a koupila to od nějakého šífáka, k tomu jsem ještě musela koupit nějakou malou televizi, magnetofon a kazety....
Používal jsem malou sovětskou černobílou TV a taky československou tiskárnu BT100 tzv. "splašený hřebík". Vystřídal jsem mnoho joysticků.
Alaja píše:honzam píše:Alaja píše:My jsme si v 86 pořídili...ZX Spectrum....no, já si vzala půjčku a koupila to od nějakého šífáka, k tomu jsem ještě musela koupit nějakou malou televizi, magnetofon a kazety....
Používal jsem malou sovětskou černobílou TV a taky československou tiskárnu BT100 tzv. "splašený hřebík". Vystřídal jsem mnoho joysticků.
My měli malou sovětskou barevnou TV.
Pedrito píše:No já si pro nej jel stopem po dálnici, z jihlavy do prahy, a byl to mazec, ale dojel nakonec tam i zpět. Tenkrát ho prodávala na kolejích JRC. Chvilku jsem potom litoval, že jsem nevzal Amigu. Můžu ti říct že zpětně bych ji vzal. Výkonově sice na Falcona neměla. Ale software je to hlavní. A toho bylo pomálu. No tak jsem si ji koupil pozdějš... To jsou ještě počítače, co maj duši
Pedrito píše:
Krásná práce, na to že Sinclair (Spectrum) uměl pracovat jen velmi omezeně ze sprity, a výstup zvuku byl jen takové telefoní pípátko, tak všechna čest stranou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 223 návštevníků