vostalpetr píše:
To je přesně ten důvod (odpojení) které kritizuji na Maharišově příměru s plátnem Vědomí, kterého se nic nedotýká, at už na plátně běží ten či onen film,
podle mne realizace není útěk do nirvány či stavu pozorovatele, ale naopak shledání se se světem jako s něčím, co je Bůh a ne co je nějaká iluze která neexistuje,
pokud je zde nějaká iluze, tak to je to odpojení a následné vidění světa jenž se nenám jeví jako cizí,
a v duchovnu je pak z něj vytvořena neexistující iluze....
Hold máš už vlastní názor. To je pozitivní. Ale vlastní názor neznamená, že je to správný názor, reflektující skutečnost.
Na tom je třeba teprve trochu zapracovat.
Nejen teoretizovat, ale souběžně praktikovat. Měřit teorii praxí.
Tak jako se to dělá ve vědě.
Hold máš už vlastní názor.
vostalpetr píše:Hold máš už vlastní názor.
Ano mám,
nebot jaký je rozdíl mezi egocentrickým narcisem jenž je ze všech nejkrásnější a vše mimo něj je mu u prdele,
a mistrem který se považuje za Já a celý svět je mu u prdele a vlastně existuje tady jen díky jemu - Já...
vostalpetr píše:
A co ti v tom brání si to co říkám ověřit, pak uvidíš zda to reflektuje skutečnost nebo ne,
mně stačí ta teorie, pokud potřebuješ praxi, tak si to ověř sám,
armin píše:vostalpetr píše:
A co ti v tom brání si to co říkám ověřit, pak uvidíš zda to reflektuje skutečnost nebo ne,
mně stačí ta teorie, pokud potřebuješ praxi, tak si to ověř sám,
No já to mám praxí ověřené, že to, co píšeš, skutečnost nereflektuje, že to jsou tedy chybné teorie.
Já tě ale nepřesvědčím, že je to tak. To bys musel sám.
Pokud je ti to jedno, že vymýšlíš nesmysly, tak to je OK.
Zřejmě si ty iluze a fantazie ověřením praxí nechceš kazit.
Vyhovuje ti nejspíš takové to duchovňácké fantazírování a probudit se z toho se ti nechce.
A takových duchovňáků je většina - těch, co se k duchovňačině utíkají, když v reálném světě jsou neúspěšní a pro jejich potřebu být na něco pyšný, něčí být, je ta "duchovnost" náhradním i když iluzorním řešením (pro jejich ego)
No já to mám praxí ověřené, že to, co píšeš, skutečnost nereflektuje, že to jsou tedy chybné teorie.
A takových duchovňáků je většina - těch, co se k duchovňačině utíkají, když v reálném světě jsou neúspěšní a pro jejich potřebu být na něco pyšný, něčí být, je ta "duchovnost" náhradním i když iluzorním řešením (pro jejich ego)
No žádný, protože ani ten druhý není žádný skutečný Mistr.
Oba popisy mi docela sedí na tebe. Takový ze všech nejkrásnější narcis (krásné ego), kterému je vše mimo něj a jeho názorů u prdele.
Arkturiáni jsou schopni přijímat informace prostřednictvím svých telepatických schopností a prostřednictvím svého nervového systému. Tento proces je podobný přijímání potravin, ale nastává na energetické úrovni. Jsou schopni vstřebávat informace stokrát rychleji než průměrná lidská bytost na Zemi.
vostalpetr píše:Hele to nevím,
na protějším břehu u Zbraslavi kde bydlím jsem je ještě nezahlédnul,
my jsme ale něco mezi zahrádkářskou kolonií a trempskou vosadou,
což je asi moc netáhne...
Třeba je vodpuzuje kántry hudba, což bych vcelku i chápal,
moc se to poslouchat tedy nedá :
https://www.youtube.com/watch?v=GsT5k-e ... tK&index=8
Alaja píše:
A proč jsi se k duchovňákům utekl ty?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 123 návštevníků