Z Poradny a Inspiruj

naše první fórum... :-)

Re: Z Poradny a Inspiruj

Příspěvekod vostalpetr » čtv 04. lis 2021 21:03:53

Na druhou stranu je to smutné, jak ty vasany a potřeby ega sebepotvrzení bytost omezují a předdefinovávají její reakce.

Tak, tak,

vizualizace jsou vždy smutný příběh vasan a potřeby sebepotvrzení ega a předefinovávají jeho reakce,

na platformu idiota...

To je prostě osud a tomu nikdo neuteče, čím více se snaží utéct, tím hlouběji se boří do bažiny svých pomatených přání uniknout...
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » čtv 04. lis 2021 21:11:17

Helejte vy dvá,ty mé zahradní kočky jsou od čtvrtka (28.10.) nějaké divné.
Ten svůj splín jsem přičítala dušičkové náladě, ale kočky o dušičkách nic nevědí.....takže v tom čerstvém povětří poletuje cosi jiného, depresivního....

:hra: :hra:
Alaja

Příspěvekod Alaja » čtv 04. lis 2021 21:22:16

Pedrito píše:Možná kolektivní melancholie

Fakt nevím. Na telku se nedívají, rádio a ani internet nemají. Takže politická situace včetně zdravotnického řádění, je jaksi mimo ně.... :nevim:
A jsou poněkud agresivnější, než obvykle....
Alaja

Příspěvekod Alaja » čtv 04. lis 2021 21:27:55

Takže nějaké varování?
Že by někdo zase zapnul nějaký ten psychotronický rozprašovač negace kdesi ve skalách v českosaském švýcarsku?
Alaja

Příspěvekod Alaja » čtv 04. lis 2021 22:06:44

Pedrito píše:Řek bych že tyhle rozprašovače jsou zapnuté pernamentně. Vždy je někde nějaká mysl v záchvatu negací, a né jedna. Pak jsou to vysílače. Na vzdálenosti nesejde. Někdy se ty vlnové délky sejdou, znasobí a zintenzivní... Kočky jak známo jsou na energie hodně citlivé. A někteří lidé též.

Tohle je cosi navíc..... :nevim:
Alaja

Příspěvekod armin » čtv 04. lis 2021 22:20:05

vostalpetr píše:
Na druhou stranu je to smutné, jak ty vasany a potřeby ega sebepotvrzení bytost omezují a předdefinovávají její reakce.

Tak, tak,

vizualizace jsou vždy smutný příběh vasan a potřeby sebepotvrzení ega a předefinovávají jeho reakce,

na platformu idiota...

To je prostě osud a tomu nikdo neuteče, čím více se snaží utéct, tím hlouběji se boří do bažiny svých pomatených přání uniknout...

No, je hezké, že se mnou výjimečně souhlasíš, ale to je asi tím, že jsi nepochopil nic z toho, co jsem napsal.
Co do toho například najednou pleteš nějaké vizualizace??
To píšeš o sobě, z vlastní zkušenosti?
armin

Příspěvekod armin » čtv 04. lis 2021 22:24:36

Alaja píše:Takže nějaké varování?
Že by někdo zase zapnul nějaký ten psychotronický rozprašovač negace kdesi ve skalách v českosaském švýcarsku?

Kočky jsou zaplať pánbůh nepostižené podobnými představami.
Zkrátka reagují na počasí, roční dobu, změny tlaku, případně fáze měsíce. Co nad to jest od ďábla jest. To je vyhrazeno člověku a jeho představám a fantaziím.
armin

Příspěvekod vostalpetr » čtv 04. lis 2021 23:32:13

Co do toho například najednou pleteš nějaké vizualizace??

To je to co jsi se učil u Tomáše,

a co tady předvádíš stejně jak pomatená Jana,

ten Tomáš prostě furt jel tu svoji černou magii a do toho ty vizualizace patří,

nebo snad patřej k duchovním praktikám ???

Já nic nepletu, plete Tomáš a jeho vopičky...

Proto se mně jevíš naprosto stejně jeblej jak ta blbka Jana,

taky se voblbuješ kdejakým hovnem, třeba pozorovatelem, třeba to že tebe se nic netýká, nejvyššími pocity a další hovna co tady z tebe roky padaj,

kdykoliv začneš psát ty svoje bláboloviny a pomateniny...

Seš prostě stejná kunda jako vona, taky se vcituješ do svých představ...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » čtv 04. lis 2021 23:38:25

Takhle to dopadne když kolektivistickej blb si najde mistra,

kterýmu líže prdel a voblbuje se představou že to tady jednou po něm převezme,

proč si ty kundo nezůstal u komoušů,

mohl jsi až do dneška sedět v parlamentu a srát komoušský hovna tam,

a ne tady,

zmrde..
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » pát 05. lis 2021 6:47:28

Pedrito píše:
Alaja píše:
Pedrito píše:Řek bych že tyhle rozprašovače jsou zapnuté pernamentně. Vždy je někde nějaká mysl v záchvatu negací, a né jedna. Pak jsou to vysílače. Na vzdálenosti nesejde. Někdy se ty vlnové délky sejdou, znasobí a zintenzivní... Kočky jak známo jsou na energie hodně citlivé. A někteří lidé též.

Tohle je cosi navíc..... :nevim:

Tak jde to furt dál, do větších obrátek. Včerejšky jsou fuč a přechazejí v zítřek. A něco nesou. Pozitiva i negativa dosahují maxima, v tom kolektivním hemžení. Stejně jako je snažší pro toho, kdo po tom hoří, prohlédnout. Stejně tak je snažší pro toho, kdo hoří po něčem jiném, dosáhnout něčeho jiného. Však to bylo ve všech kulturách předpovězeno. To utkání se dobra a zla. A nejde ani tak o venek, nýbrž o vnitřní boj, i když navenek se jasně vše to vnitřní projevuje. Možná už jsou připraveny, po tisicíletí příprav. A ring se otevírá. A tak holt éterem lítaj předzvěsti.

Dejme tomu, že včera konečně dorazil ten sluneční vítr....index byl v červených číslech....a kočkám se možná ježily chlupy víc, než je zdrávo.... :nevim:
Alaja

Příspěvekod vostalpetr » pát 05. lis 2021 7:28:03

Pedrito píše:Jediná meditace, jediný stav vědomí, co má konečný smysl, je sahadža samadhi.. a to je přirozený chod života samého. Vše ostatní se týká osoby. I ta nirvikalpa, páč hurá, prošel jsem nirvikalpu... Nebo "jsem" v nirvikalpě a jsem "mimo" (zpětně)... To je hezký, ale je to jen příprava. Nirvikalpa tě musí hodit do sahadža. Ne zas do nějakýho koutku ega. Což se ale taky musí mnohokrát stát. Než se to trefí do sahadža...

No pěkný,

a právě proto já kritizuji stav vnitřní nirvikalpy,

a je prostě lépe směřovat k sahadža přes savikalpu, tak jak to popisuje dzogčhen,

tedy tím zůsobem aby byly rozpuštěny vasány,

a ne od nirvikalpy do sahadža nirvikalpy, jak to popisují všichni pomatenci s potřebou se v sobě hrabat a uvnitřnovat a hledat v srdci nějakej atman...

Vona nirvikalpa nerozpouští vasány, což je docela problém,

ale za to se z ní osvíceně blbne velmi dobře...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » pát 05. lis 2021 7:39:03

Hle, sekera je již přiložena ke kmenům stromů! A každý strom, který nenese dobré ovoce, bude vyťat a spálen v ohni!

Nic se spalovat nebude ty hlupáku,

copak nevíš že se s takovouhle za chvíli udusíme tím CO2 ?

Já ti dám kácel stromy a ničit pralesy jen kvůli nějakýmu ovoci !!!

Křestanskej hlupáku, jestli se ti tu nelíbí tak masti do nebeskýho Jeruzaléma a tam si můžeš kácet cokoliv ti libo...
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » pát 05. lis 2021 8:46:30

Pedrito píše:Ta byla hlášená někdy v polovině října, ne? Jo o víkendu měla být vlastně ta polární záře nad evropou. Ale nad jihlavou teda bylo piánko. Takže to měl dorazit ten vítr? O nějakých škodách na rozvodných sítích atd jsem teda neslyšel. Takže asi to zdá se nicmoc nebylo, asi se to trošku vyhlo.

Ale je otázka kdyby opravdu mega silná erupce zasáhla zemi, co by to s námi udělalo? :nevim:

https://www.exoplanety.cz/slunce-online/

Aby byla šance vidět polární záři z našeho území, měla by hodnota planetárního K indexu dosáhnout hodnoty alespoň 8

Na grafu byl včera ten index....jen 7...
Alaja

Příspěvekod Alaja » pát 05. lis 2021 9:13:09

Používám ještě tuhle stránku...ale nějak se mi tam nezobrazují všechny grafy... :nevim:

http://www.n3kl.org/sun/noaa.html

Aktuální solární data (z NOAA)
Alaja

Příspěvekod salmo1cz » pát 05. lis 2021 9:22:50

Viveka khyati...Para Vairagya
salmo1cz

Příspěvekod Alaja » pát 05. lis 2021 16:53:25

:-)
Alaja

Příspěvekod salmo1cz » pát 05. lis 2021 17:15:12

No jistěže říkají totéž, ale proč.Protože berou, mě tedy z neznámého důvodu přirozený stav člověka být šťastný.Nerozumí co je nirguna.A snaží se uniknout ze života plného strastí, patrně radosti se nepočítají, páč je Bůh člověku vlastně dluží.
Takže tady máme chudáčka člověka, kterého napadl neviditelný, ale zato nejchytřejší polní zvěř...had.Zvíře, které se tu prohání bez vědomí Boha a dělá mu tady nehezkou neplechu.
Tvl.to nevymýslíš.
salmo1cz

Příspěvekod Čudla » pát 05. lis 2021 17:39:23

salmo1cz píše:No jistěže říkají totéž, ale proč.Protože berou, mě tedy z neznámého důvodu přirozený stav člověka být šťastný.Nerozumí co je nirguna.A snaží se uniknout ze života plného strastí, patrně radosti se nepočítají, páč je Bůh člověku vlastně dluží.
Takže tady máme chudáčka člověka, kterého napadl neviditelný, ale zato nejchytřejší polní zvěř...had.Zvíře, které se tu prohání bez vědomí Boha a dělá mu tady nehezkou neplechu.
Tvl.to nevymýslíš.

Haha, ty seš teda tragéd :hahaha:

Bohu to je tak nějak fuk. Ale jeho síle, co má jeho ducha, to fuk rozhodně není. Ale jelikož, poeticky, to začla hrát na tom stromě, pečuje otento chod. Pečuje o tu svobodu, co nám dala. Proto třeba když chceš někoho zabít, můžeš.. .
Čudla

Příspěvekod salmo1cz » ned 07. lis 2021 17:08:06

Jašt 3 - pokračování
Při recitaci mantry nic ve skutečnosti neprchá.Zdrhá pouze vidění vidícího.
salmo1cz

Příspěvekod honzam » pon 08. lis 2021 18:13:45

salmo1cz píše:Jašt 3 - pokračování
Při recitaci mantry nic ve skutečnosti neprchá.Zdrhá pouze vidění vidícího.

Správně by tam asi měl být imperativ prchni/prchněte! Přišlo mi to zbytečně agresivní zaklínání mantrou, tak jsem použil přítomný čas prchá/prchají.
E PLURIBUS UNUM
honzam

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný