Alaja píše:Nikoho s covidem tu nemám. Nádraží s bezdomovci, co by ho snad mohli mít, je daleko, nejspíš až v Ústí.
Takže holt počkám, jak se situace vyvine.
Když na mne bude stát příliš tlačit a hrozit kde čím - tak holt budu muset spáchat sebevraždu.
Alaja píše:Nikoho s covidem tu nemám. Nádraží s bezdomovci, co by ho snad mohli mít, je daleko, nejspíš až v Ústí.
Když na mne bude stát příliš tlačit a hrozit kde čím - tak holt budu muset spáchat sebevraždu.
Pedrito píše:Rebely budou po lesích nahánět drony s nastřelnejma injekcema..
No to je dobrý, tak ty radši zabiješ svý tělo, který se minochodem stará o těla kočiček, než v sobě (duchu) necháš utopit nějakou hmotnou ingredienci.
Čistý duch má tělo pevné jak diamant, když mu to mysl odsouhlasí, a čisté jak leknín, po kterým všechny nečistoty stečou. Covidem počínaje a vakcínou konče. Howgh
P.S.
Když tu vakcínu nemáš ráda, znič jí v sobě, vně nemůžeš. Stejně jako covid, jako cokoliv negativního, nepříznivého...
armin píše:Alaja píše:Nikoho s covidem tu nemám. Nádraží s bezdomovci, co by ho snad mohli mít, je daleko, nejspíš až v Ústí.
To se toho teda bojíš. Obdivuhodné.
Jak psal Vostál: "Živé nás nedostanou."
On to nejspíš myslel z legrace, ale koukám, že ty to bereš vážně. Jako bys měla očkováním přijít o něco jako je panenství a jak by sis to pak zodpověděla u posledního soudu, že jo.
No lidé jsou různé a o hlupáky a zblblé tu bohužel není nouze a to má v krizových situacích svoje celospolečenské důsledky, jak vidno.
Horší je, že díky těm odpůrcům očkování budou za chvíli přeplněné nemocnice a tebe, až to chatneš, budou muset nechat se udusit doma bez pomoci, protože ti s těžkým průběhem, kteří jsou v produktivním věku budou mít na kyslíku a JIP určitě přednost.
Třeba Taru, tu by asi do nemocnice ještě vzali, i když by si za ten těžký průběh a zničené plíce bude moci sama...
Jak by to mělo podle tebe být, jak ty bys tu epidemii kočírovala?
Možná furt lepší se včas udusit, než později prodělávat třeba už nevyléčitelné a velice bolestivé metastáze rakoviny.
Ale co ty tvoje kočky? Pomyslelas na ně?
A co se týká té kapacity v nemocnicích, personálu, tak deset let zpátky se rušilo (zase vládní aktivita přes kraje) hodně nemocnic, jen ve vašem okolí si vzpomeňte, kde kdy byla nemocnice, funkční, jaká oddělení a že nejsou...
Arat píše: taková šílená manipulace a předsouvání možnosti udušení atd., fuj, že se nestydíte, vy duchovňáci.
Arat píše:A také si přeji, aby ta pravda o tom, jak to s tím vším humbukem je, co nejdříve vyšla najevo a viníci (všichni i ti, co to krmili, vydírali atd.) byli potrestáni. A oni budou. Ne mnou nebo tam tím, ale božími mlýny. Tím jsem si jista.
Akorát mám odjakživa málo trpělivosti a totok už je na můj vkus přespříliš dlouho.
Nebudeš zabírat místo na JIP třeba Alaje, kterou ten její strach z očkování nejspíš neochrání.
honzam píše:Arat píše:A také si přeji, aby ta pravda o tom, jak to s tím vším humbukem je, co nejdříve vyšla najevo a viníci (všichni i ti, co to krmili, vydírali atd.) byli potrestáni. A oni budou. Ne mnou nebo tam tím, ale božími mlýny. Tím jsem si jista.
Akorát mám odjakživa málo trpělivosti a totok už je na můj vkus přespříliš dlouho.
Pravděpodobně ten virus představuje mnohem větší nebezpečí pro lidskou populaci a civilizaci a všechny informace o jeho nebezpečnosti nejsou veřejně dostupné. Ten humbuk je oprávněný a opodstatněný, ale zároveň se skutečný důvod zamlčuje, aby nevznikla panika.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 40 návštevníků