Covid

naše první fórum... :-)

Re: Covid

Příspěvekod vostalpetr » sob 04. pro 2021 17:44:30

Dokonce i ten trumbera Vostál už to začíná chápat

Já proti očkování nic nemám,

kdo chce at se vočkuje, jeho byznys,

ale mám něco proti, aby mně to někdo přikazoval povinně...

Klidně at si nadšenci vočkování pořádaj kampaně na vymývání mozků, a odpůrci vymýšlej co chtějí,

mě todle míjí,

ale rozkazy fakt nemám v lásce,

já jsem ohen, ne nějaká pitomá voda, země nebo zaprděnej vzduch..
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » sob 04. pro 2021 17:47:04

Kéž bych to chytla.

Tak si dej někde inzerát, třeba do Anonce,

že hledáš nějakého mladého přenašeče, který by tě chtěl políbil

jízdné a stravné bude hrazeno...

:hra:
vostalpetr

Příspěvekod armin » sob 04. pro 2021 20:27:02

Alaja píše:Kdyby ale byla k mání ta z Francie - Valneva - tak bych se opíchat nechala okamžitě.... :mrgreen:

Ty hanbo, to se nestydíš? :-)

No až to chytneš, neočkovaná, tak napiš, jak to probíhá. Pro poučení těm v zajetí víry v dezonformace.
Myslí, že ano tvoje zkušenost ty antivaxry nepřesvědčí.
Ale tak to má asi být.
Jak by asi řekla Trini - kdo má zemřít kvůli své blbosti, tak na tu svoji blbost zemře.
S tím mohu jen souhlasit.
Můžeme si myslet co chceme, věřit čemu chceme, to je naše obrovská svoboda. (nejsme otroci, jak svůj svět zažívá třeba Vostál)
Svoboda se všemi důsledky co jednání ve svobodě přináší. Dobré i ty ne úplně příjemné.
To je učení - ne slovy, ale vlastní zkušeností.
armin

Příspěvekod Alaja » sob 04. pro 2021 22:10:25

https://bezpressu.news/videa/fenomenaln ... 7Sxtf82qAw

Fenomenální projev v Evropském parlamentu
Christine Anderson, poslankyně EU parlamentu - strhující projev, v němž se ohradila proti snaze "politické elity" prosazovat povinné očkování proti covidu-19. "Nenechám se degradovat na pokusné morče..."
Alaja

Příspěvekod armin » sob 04. pro 2021 22:15:14

vostalpetr píše:
Jsem to ale píča, když jsem měl takovýhle mylný představy vo očkování... :cumim: :cumim: :cumim:

To je pozitivní změna. Už se objevuje sebereflexe.
To bude mít Trini určitě radost. :kyti:
armin

Příspěvekod Alaja » sob 04. pro 2021 22:19:10

Už jsem to pochopila.
Armin je politik....

:mrgreen:
Alaja

Příspěvekod armin » sob 04. pro 2021 22:39:59

vostalpetr píše:ale mám něco proti, aby mně to někdo přikazoval povinně...

To nic, to je puberta, to časem přejde. Když si mně chce někdo naočkovat, tak proč ne? To budu z toho tak podělanej jako ty? Já tedy ne.
Třeba někdy pochopíš, že žiješ ve společnosti asi 10ti miliard lidí a ne na pustém ostrově.
Proč jsi si na rekreaci vybral zrovna naši zeměkouli?
Chceš nás tady nějak polepšit? Ukázat, že všechno řídí kapitál a že jsme otroci?

Já bych řekl, že tě sem "poslali" aby sis v kontaktu s rečalitou mohl uvědomit, že jsi vůl a kopnul sám sebe do prdele.
Zatím si tu svoji blbost, otroctví atd. promítáš na druhé a nechceš si to uvědomit.

Uvidíš, až chcípneš na covid nebo něco jiného, kam tě pošlou příště, na další "rekreaci".
Asi do té tvé oblíbené prdele a tvoje duchovnost bude spočívat už jen ve strachu aby si tvůj nositel nevzal zblblej sociálními medii ivermectin.
To by ses z té prdele dostal rovnou do hajzlu.
Boží mlýny sice melou pomalu, ale spolehlivě. To je ta karma každého z nás.
A z toho se nevykecáš, nevyútočíš.
Co kdo zaseje to sklidí.
:-)
armin

Příspěvekod armin » sob 04. pro 2021 22:43:56

Alaja píše:Už jsem to pochopila.
Armin je politik....

Super, že jsi konečně něco pochopila, ale tady seš bohužel zrovna vedle.
Nicméně nenech se odradit prvními neúspěchy v chápání.
Pochopení, porozumění je základ na cestě k osvobození, Pravdě.
armin

Příspěvekod Alaja » sob 04. pro 2021 22:46:20

Alaja píše:Už jsem to pochopila.
Armin je politik....

Kdyby jenom to, ale i tamto, ale on je i....korunovanej. :mrk:
(modří vědí)
Alaja

Příspěvekod Alaja » sob 04. pro 2021 22:49:49

armin píše:
vostalpetr píše:ale mám něco proti, aby mně to někdo přikazoval povinně...

To nic, to je puberta, to časem přejde. Když si mně chce někdo naočkovat, tak proč ne? To budu z toho tak podělanej jako ty? Já tedy ne.
Třeba někdy pochopíš, že žiješ ve společnosti asi 10ti miliard lidí a ne na pustém ostrově.
Chceš nás tady nějak polepšit? Ukázat, že všechno řídí kapitál a že jsme otroci?

Já bych řekl, že tě sem "poslali" aby sis v kontaktu s rečalitou mohl uvědomit, že jsi vůl a kopnul sám sebe do prdele.
Zatím si tu svoji blbost, otroctví atd. promítáš na druhé a nechceš si to uvědomit.

Uvidíš, až chcípneš na covid nebo něco jiného, kam tě pošlou příště, na další "rekreaci".
Asi do té tvé oblíbené prdele a tvoje duchovnost bude spočívat už jen ve strachu aby si tvůj nositel nevzal zblblej sociálními medii ivermectin.
Co kdo zaseje to sklidí.
:-)

Asi se začnu nakonec přiklánět k variantě, že opravdu žádný virus jménem Kovid a něco neexistuje.......lidi umírají na to, na co by umřeli stejně i bez covidu....
Kampak asi zcela zmizela sezónní chřipka? Není jen přelakovaná a pojmenovaná na kovid a něco?

A tohle : "Boží mlýny sice melou pomalu, ale spolehlivě." si denodenně opakuj, a modli se, aby tě nesejmuly moc....
Alaja

Příspěvekod Arat » sob 04. pro 2021 22:51:52

I d i o t :poklona:
Arat

Příspěvekod Alaja » sob 04. pro 2021 22:57:49

Pamatuješ, na toho chlápka v bílých plavkách, co miloval knížete?
Tak tenhle jako by mu ...z oka ... vypadl... :mrgreen:
Alaja

Příspěvekod salmo1cz » sob 04. pro 2021 23:57:06

Na f.Valneva už se rozjela kampaň a nejenom politická, ale i profesní.Nicméně data jsou velmi tvrdá účinnost na všechny dosud známé mutace 95%, což jsem mimochodem očekával.Mám takové tušení, že se pár lidí proletí oknem a hezké vánoce mít nebudou.
............
VLA2001 úspěšně splnil oba koprimární koncové body
Vynikající hladiny titru neutralizačních protilátek ve srovnání s aktivní srovnávací vakcínou AstraZeneca AZD1222 (ChAdOx1-S)
Míra sérokonverze neutralizačních protilátek nad 95 %
VLA2001 indukoval široké reakce T-buněk s antigen-specifickými T-buňkami produkujícími IFN-gama proti S, M a N proteinům.
VLA2001 byla dobře snášena a prokázala statisticky významně lepší profil snášenlivosti ve srovnání s aktivní srovnávací vakcínou
Saint Herblain (Francie), 18. října 2021 – Valneva SE (Nasdaq: VALN; Euronext Paris: VLA), společnost zabývající se speciálními vakcínami, dnes oznámila pozitivní výsledky hlavní studie fáze 3 Cov-Compare s inaktivovaným COVID-COVID s adjuvans. 19 kandidát na vakcínu, VLA2001. Generální ředitel společnosti Valneva Thomas Lingelbach a hlavní řešitel studie Adam Finn, profesor pediatrie na Bristolské univerzitě, dnes v 15:00 SEČ výsledky komentují v živém vysílání na internetu. Podívejte se prosím na tento odkaz: https://edge.media-server.com/mmc/p/3zmb7nnp .

Stěžejní fáze 3 studie Cov-Compare přijala celkem 4 012 účastníků ve věku 18 let a starších na 26 zkušebních místech ve Spojeném království. Studie splnila své primární koncové body: VLA2001 prokázala převahu proti AZD1222 (ChAdOx1-S), pokud jde o geometrický průměr titru pro neutralizační protilátky (poměr GMT=1,39, p<0,0001), (VLA2001 GMT 803,5 (95% CI: 748,48 , 862,59)), (AZD1222(ChAdOx1-S) GMT 576,6 (95% CI 543,6, 611,7)), stejně jako non-inferiorita z hlediska míry sérokonverze (SCR nad 95 % v obou léčebných skupinách) dva týdny po druhé očkování (tj. 43. den) u dospělých ve věku 30 let a starších.

Reakce T-buněk analyzované v podskupině účastníků ukázaly, že VLA2001 indukoval široké antigen-specifické T-buňky produkující IFN-gama reaktivní proti S- (74,3 %), N- (45,9 %) a M- (20,3 %) protein .

VLA2001 byl obecně dobře tolerován. Profil snášenlivosti VLA2001 byl významně příznivější ve srovnání s aktivní srovnávací vakcínou. Účastníci ve věku 30 let a starší hlásili významně méně vyžádaných nežádoucích účinků do sedmi dnů po očkování, a to jak s ohledem na reakce v místě vpichu (73,2 % VLA2001 vs. 91,1 % AZD1222 (ChAdOx1-S), p<0,0001), tak systémové reakce (70,2 % VLA2001 vs. 91,1 % AZD1222 (ChAdOxl-S), p<0,0001). Nebyly hlášeny žádné nevyžádané závažné nežádoucí příhody (SAE) související s léčbou. Méně než 1 % uvedlo nežádoucí příhodu zvláštního zájmu v obou léčebných skupinách. Účastníci v mladší věkové skupině očkovaní VLA2001 vykazovali celkový bezpečnostní profil srovnatelný se starší věkovou skupinou.

Výskyt případů COVID-19 (průzkumný cílový bod) byl mezi léčebnými skupinami podobný. Úplná absence jakýchkoli závažných případů COVID-19 může naznačovat, že obě vakcíny použité ve studii zabránily závažnému COVID-19 způsobenému cirkulující variantou (variantami) (převážně Delta).
Viveka khyati...Para Vairagya
salmo1cz

Příspěvekod Arat » ned 05. pro 2021 0:29:26

Co to říkali, paní Milerová? Nerozuměla jsem ani slovo.
Arat

Příspěvekod vostalpetr » ned 05. pro 2021 0:47:55

Co kdo zaseje to sklidí.

No jistě, kundo kolektivistická,

kdo zaseje agresivitu, ten agresivitu také sklidí,

i když dle tvého názoru, tebe sem poslali proto, aby jsi se stal kolektivistickou blbou píčou na úrovni mravence,

což pak je pro tebe ty zmrde to osvícení,

spočívající v tom se nasírat do druhých,

a pak se podivovat nad tím, že ti někdo nakopal koule i s prdelí

páč jsi blb co nezvládá ani základní vesmírný zákony...

Ty jsi stejná píča jak ta Jana co se voblbuje štěstím,

tak ty jsi katolickej čurák se pak voblbuješ soucítěním,

a ještě nás tady poučuješ že tudle sračku nikdo nezná

Kam by ty píčo,

já se inkarnuji kamkoliv a ne jako nějaký blbý budhistickohinduistický sebestředný hovado dle nějaký osobní karmy...

Až tě potkám ty třikrát přeočkovanej roznašeči kovidu tak dostaneš ránu ocelou tyčí do palice ty sráči,

za šíření kovidu dle nařízení vlády,

ty zmrde zasranej...

:tanec:
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » ned 05. pro 2021 0:52:11

armin píše:
vostalpetr píše:
Jsem to ale píča, když jsem měl takovýhle mylný představy vo očkování... :cumim: :cumim: :cumim:

To je pozitivní změna. Už se objevuje sebereflexe.
To bude mít Trini určitě radost. :kyti:

Píča jsi ty když nechápeš kontext že píča jsi ty,

tudíž

jsi píča dvojnásobá,

tedy píčokunda...
vostalpetr

Příspěvekod vostalpetr » ned 05. pro 2021 0:58:10

Můžeme si myslet co chceme, věřit čemu chceme, to je naše obrovská svoboda. (nejsme otroci, jak svůj svět zažívá třeba Vostál)

Ale seš,

jen nablble věříš tomu že nejsi,

hnupové jako ty si toho vůbec nepovšimnou,

a podobně jako duchovní zmrdi zaměnují ego za osvícení,

tak občanský čuráci věří tomu že jsou svobodní

a přitom jen věří nějaký zasraný ideologii určené k vymytí jejich již tak ne příliš inteligentních mozků...
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » ned 05. pro 2021 0:58:37

Arat píše:Co to říkali, paní Milerová? Nerozuměla jsem ani slovo.

Že Valneva je zcela bezpečná vakcína a že vytváří dostatek protilátek na obranu proti kovidu.¨

Stejně bezpečná, jako byly kdysi dávno vakcíny, kterými nás očkovali hromadně ve škole... :-)
A proto ji někteří politici odmítli objednat....
Alaja

Příspěvekod vostalpetr » ned 05. pro 2021 1:07:28

Škoda že do tý český vakcíny nalili všehovšudy jen milion a pak to pustili k ledu,

a srali miliardy do všelijakých dotací a kompenzací atd.

páč kde co zavřeli...
vostalpetr

Příspěvekod Alaja » ned 05. pro 2021 4:06:53

https://www.youtube.com/watch?v=oAoEUxmB3Eg

Omicron movie 1963 with English subtitles

:kafe:
Alaja

PředchozíDalší

Zpět na Všechno možný