vostalpetr píše:......
Neboj, mě tvoje ego nijak nezajímá, ptám se Honzama.
vostalpetr píše:......
Jana píše:Takže to, co je považováno za skutečnost, není Pravda?
To, že sama sebe vnímáš jako okřídlenou matku, není Pravda, kdo skutečně jsi?Už jsem o tom psala. Pravda je princip Pravdivosti obecně, že něco může být pravdivé a skutečnost je to, co existuje, což může být všechno možné. Pravda je jako promítačka a skutečnost obsah plátna.
Zkusím porozumět tomu, co říkáš.
Nejspíš to poznávám stejně. Pravda je Bytí, existence sama, skutečnost je projev existence, jak se to jeví ve vědomí, je to tak?
Máš Ty sama mimo to, že se v Tobě rodí ega, něco s egem společného?
honzam píše:Pravda je nezávislá na tom, co je považováno za skutečné. Je to Pravdivost obecně sama o sobě.
To, že sama sebe vnímám jako okřídlenou hadí matku je má zkušenost, na které je Pravda nezávislá. Pravda o ničem konkrétním nevypovídá. Je to princip Pravdivosti.
Je to jinak. Pravda je nezávislá na vědomí (plátnu), protože je jako promítačka.
Také jsem egem, ale nějakou dobu oslabeným nejdříve Pravdou a teď také Vůdcem. Je to jako když třetí osoba pokoří Tvé jáství a nahrazuje ho. Nevnímám se tolik v hadí hlavičce před čelem a místo toho je přítomný ten Vůdce. Je to, jako když jsem jen jeho tělo, jako když zůstaneš tělem bez jáství ovládaném třetí osobou.
Jana píše:honzam píše:Pravda je nezávislá na tom, co je považováno za skutečné. Je to Pravdivost obecně sama o sobě.
To, že sama sebe vnímám jako okřídlenou hadí matku je má zkušenost, na které je Pravda nezávislá. Pravda o ničem konkrétním nevypovídá. Je to princip Pravdivosti.
Je to jinak. Pravda je nezávislá na vědomí (plátnu), protože je jako promítačka.
Také jsem egem, ale nějakou dobu oslabeným nejdříve Pravdou a teď také Vůdcem. Je to jako když třetí osoba pokoří Tvé jáství a nahrazuje ho. Nevnímám se tolik v hadí hlavičce před čelem a místo toho je přítomný ten Vůdce. Je to, jako když jsem jen jeho tělo, jako když zůstaneš tělem bez jáství ovládaném třetí osobou.
Zeptám se ještě jinak. Z mého pohledu je obvykle ego ztotožnění s osobní myslí. U Tebe, podle mě došlo ke ztotožnění s univerzálnější formou mysli, je to tak?
honzam píše:Réza píše:To jsi ale neodpověděl na to otázku.
Píšeš, že dračice je výsledek. OK. Ale jaký je její postoj k: "Vy všichni budete, ale já ne."
Dračice píše: " Stále jdu a půjdu..."
Bude tu stále?
Bude tu ona a my? A kdyby se Honzam neobětoval: My ani ona bychom tu nebyli?
Můj postoj jako hadí matky je ten, že rodím ega a to je hlavní smysl mé existence. Až toho nebudu schopná, zaniknu, ale mé děti budou žít dál.
Kdyby se honzam neodevzdal, určitě bychom si takhle nepovídali. Pravděpodobně by z něho byl dál laik buddhista, hadi by byli ukotveni v něm a dračice rodící ega by nevznikla.
Ten spouštěč proměny v dračici a matku spočívá v postavení ostatních nad sebe sama a ponížení sebe sama pro ně.
Réza píše:Hm ano, myslela jsem si to.
Ale v mých očích není mezi honzamem a dračicí takový rozdíl. Aby i dračice nemohla postavit všechny nad sebe a rozplynout se.
Ale rozdíly tu jsou honzam neviděl smysl své existence dračice ho vidí. Pak už je těžší se pro Pravdu rozplynout.
"Nežiji už já, ale žije ve mně Vůdce."
honzam píše:Pravda je nezávislá na něčí cestě, podobě nebo na tom, jestli se někdo nebo něco rozplyne.
vostalpetr píše:"Nežiji už já, ale žije ve mně Vůdce."
Proč si ty sračky nejdete psát na Inspiruj nebo na Poradnu vy pravdosráči ???
Jenom to tady zasíráte svejma pocitama...
Réza píše:honzam píše:Pravda je nezávislá na něčí cestě, podobě nebo na tom, jestli se někdo nebo něco rozplyne.
Ano, ale to honzam nevěděl.
Ty to tady teď zasíráš svýma emocema. My tu jen normálně diskutujeme.
Ty to tady teď zasíráš svýma emocema
honzam píše:Pravda je nezávislá na tom, co věděl nebo ne a jak se změnil. Stále je podstatou, která ho oživuje. Pořád to byla ta stejná Pravda/Pravdivost bez obsahu nezávislá na jeho zkušenostech.
honzam píše:Ten spouštěč proměny v dračici a matku spočívá v postavení ostatních nad sebe sama a ponížení sebe sama pro ně.
honzam píše:Můj postoj jako hadí matky je ten, že rodím ega a to je hlavní smysl mé existence. Až toho nebudu schopná, zaniknu, ale mé děti budou žít dál.
Kdyby se honzam neodevzdal, určitě bychom si takhle nepovídali. Pravděpodobně by z něho byl dál laik buddhista, hadi by byli ukotveni v něm a dračice rodící ega by nevznikla.
honzam píše:Pravda je nezávislá na tom, co věděl nebo ne a jak se změnil. Stále je podstatou, která ho oživuje. Pořád to byla ta stejná Pravda/Pravdivost bez obsahu nezávislá na jeho zkušenostech.
vostalpetr píše:Ty to tady teď zasíráš svýma emocema
Avatáři maj emoce pro zábavu a ne pro sebevoblbování...
vostalpetr píše:Ty to tady teď zasíráš svýma emocema. My tu jen normálně diskutujeme.
Jo tak normálně běž srát hovna vo pravdě do prdele, čuráku...
Máte na to vy kundy svatý dvě fora, tak proč to serete sem vy katolický kundy,
tam si můžete s blbkou nerušeně srát na hlavu hovna dle libosti...
Koukej vysmahnout ty sráči...
honzam píše:vostalpetr píše:"Nežiji už já, ale žije ve mně Vůdce."
Proč si ty sračky nejdete psát na Inspiruj nebo na Poradnu vy pravdosráči ???
Jenom to tady zasíráte svejma pocitama...
Ty to tady teď zasíráš svýma emocema. My tu jen normálně diskutujeme.
honzam píše:vostalpetr píše:Ty to tady teď zasíráš svýma emocema. My tu jen normálně diskutujeme.
Jo tak normálně běž srát hovna vo pravdě do prdele, čuráku...
Máte na to vy kundy svatý dvě fora, tak proč to serete sem vy katolický kundy,
tam si můžete s blbkou nerušeně srát na hlavu hovna dle libosti...
Koukej vysmahnout ty sráči...
Dobře. Nebudu Ti tu zasírat Tvůj posvátný avatarský háj.
Jana píše:honzam píše:Ten spouštěč proměny v dračici a matku spočívá v postavení ostatních nad sebe sama a ponížení sebe sama pro ně.
Teď tohle nepopisuješ jako: "Já, Honzam jsem se proměnil v dračici." Ani nepíšeš: "Já dračice vznikla z Honzama." Píšeš to jako někdo třetí, kdo s ani jedním ve skutečnosti nemá nic společného. Jako by to bylo psané z větší hloubky poznání, než jaké může poskytnout ztotožnění s dračicí nebo s Honzamem.
Zeptám se: "Je tohle psané z vědomí Pravdy, nebo je Pravda ještě v hlubší úrovni poznání?"
E PLURIBUS UNUM
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 138 návštevníků