Trini píše:honzam píše:vostalpetr píše:"Nežiji už já, ale žije ve mně Vůdce."
Proč si ty sračky nejdete psát na Inspiruj nebo na Poradnu vy pravdosráči ???
Jenom to tady zasíráte svejma pocitama...
Ty to tady teď zasíráš svýma emocema. My tu jen normálně diskutujeme.
Toto forum je vytvořené speciélně pro Petra, Honzame. Proto by bylo fér, kdybyste to šli diskutovat na inspiruj. Tohle téma na Petrovo forum opravdu nepasuje.
![Mrk :mrk:](./images/smilies/icon_e_wink2.gif)
Aj jaj, to mi nedošlo, že toto forum bylo vytvořené speciálně pro Petra, nějako jsem na to zabudla ...
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile2.gif)
Ale to neznamená, že bychom tu nemohli vůbec psát, že ne?
A je dobré tady psát tedy jaké příspěvky, aby to tu pasovalo? Zkusím si odpovědět.... takové, které by se Petrovi líbily, nebo ho alespoň nenutily psát sprostě...,
Takže jaké příspěvky ho nedonutí vulgárně reagovat? Já ho třeba vůbec nečtu, přeletím očima, vidím stále ty stejné nadávky, přeskočím, nijak mi nevadí, je to jeho způsob, jeho vyjadřování... neřeším... stejně jako např. mě moc nezaujmou příspěvky Honzama, protože mu jednoduše nerozumím, tuhle jsem si myslela, že jsem ho konečně pochopila, a ono zas ne... no to je život.... Áji taky moc nerozumím, proč je podle ní to nejvíce SPATŘIT to světlo...., je to její přesvědčení.... no tož tak..., ale ráda vás všechny vidím...
A někoho vykazovat na jiné forum, no nevím...., no a nemá Petr, když je to pro něj speciální forum, právo mazat nebo banovat nebo tak něco???????????????????????
Ostatně, ať si to koriguje Petr, když je to forum speciálně pro něho!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
No ni?
![Úsměv :-)](./images/smilies/icon_e_smile2.gif)