Trini píše:Pedrito všechno smazal, co mi napsal. Tak jsem to taky smazala. Byl to náš rozhovor.
armin píše:bouTrini píše:Pedrito všechno smazal, co mi napsal. Tak jsem to taky smazala. Byl to náš rozhovor.
No, já jsem si to přečetl, než jsi to smazala a je to škoda. Mohli by ostatní vidět jak to s tebou je. Ale to by se ti asi nelíbilo, tak jsi to raději smazala.
To je u těch "osvícených" co jsou dál než všichni ostatní, úplně normální
Trini píše:Už si zase vymýšlíš. Kdyby to Pedrito nesmazal, tak bych to taky nesmazala.
Trini píše:armin píše:bouTrini píše:Pedrito všechno smazal, co mi napsal. Tak jsem to taky smazala. Byl to náš rozhovor.
No, já jsem si to přečetl, než jsi to smazala a je to škoda. Mohli by ostatní vidět jak to s tebou je. Ale to by se ti asi nelíbilo, tak jsi to raději smazala.
Už si zase vymýšlíš. Kdyby to Pedrito nesmazal, tak bych to taky nesmazala. K tomu, co jsem napsala, stojím, protože to, na co jsem reagovala, nemělo vůbec co dělat s duchovnem a jsem si zcela jistá, že by to Tomášovi schválili. Ty ale nejsi jako oni.
Pedrito měl dobrý důvod, že to smazal. Nepsal tam nic, na co by mohl být hrdý.
Jediný, kdo psal o svém domnělém probuzeném stavu, jsi byl ty. Ty se považuješ za osvíceného, probuzeného. Ale nejsi, ani trochu. A stále upadáš, hloub a hloub. Možná někdo na tebe naletí, ale já ne.
Arat píše:Trini píše:armin píše:bouTrini píše:Pedrito všechno smazal, co mi napsal. Tak jsem to taky smazala. Byl to náš rozhovor.
Už si zase vymýšlíš. Kdyby to Pedrito nesmazal, tak bych to taky nesmazala. K tomu, co jsem napsala, stojím, protože to, na co jsem reagovala, nemělo vůbec co dělat s duchovnem a jsem si zcela jistá, že by to Tomášovi schválili. Ty ale nejsi jako oni.
Pedrito měl dobrý důvod, že to smazal. Nepsal tam nic, na co by mohl být hrdý.
Jediný, kdo psal o svém domnělém probuzeném stavu, jsi byl ty. Ty se považuješ za osvíceného, probuzeného. Ale nejsi, ani trochu. A stále upadáš, hloub a hloub. Možná někdo na tebe naletí, ale já ne.
Trini, popravdě, tolika zaštiťování se toho, jak by to určitě druzí viděli, co by schvalovali nebo ne, na co by byli hrdi nebo nebyli (proto to smazali) atd., jsem už dlouho nečetla...
Docela jsi mě teda překvapila...
A taky mě překvapila tato tvoje věta: protože to, na co jsem reagovala, nemělo vůbec co dělat s duchovnem
Tak na to všechno se skutečně nedá reagovat....
armin píše:Trini píše:Už si zase vymýšlíš. Kdyby to Pedrito nesmazal, tak bych to taky nesmazala.
V pohodě. Kdo maže, ten jede.
A vo tom to je
Trini píše:armin píše:Trini píše:Už si zase vymýšlíš. Kdyby to Pedrito nesmazal, tak bych to taky nesmazala.
A vo tom to je
Pedrito, čteš to? Tady máš "geiniální" poznatky k mazání svých příspěvků od toho, koho tolik obdivuješ.
Někdy to tady opravdu je, jak u blbých na dvorku.
Arat píše:Na to, co od tebe čtu...
Ale nic se neděje....
Právě si dávám chleba s máslem (s opravdickým), já vím, že už je hodně hodin a neměla bych.... a zítra, nevím, co na oběd...
Ale koupila jsem dnes v obchodě brokolici a uvažuji, co z ní zítra uvařit, zítra budu pracovat z domu, budu mít i více prostoru pro klábosení, malé navaření a práci...
Co vám třeba chutná z brokolice, aby to nebylo příliš časově náročné?
Alaja píše:Arat píše:Na to, co od tebe čtu...
Ale nic se neděje....
Právě si dávám chleba s máslem (s opravdickým), já vím, že už je hodně hodin a neměla bych.... a zítra, nevím, co na oběd...
Ale koupila jsem dnes v obchodě brokolici a uvažuji, co z ní zítra uvařit, zítra budu pracovat z domu, budu mít i více prostoru pro klábosení, malé navaření a práci...
Co vám třeba chutná z brokolice, aby to nebylo příliš časově náročné?
Já tedy raději květák....ale asi je to stejné....obalovaný a smažený, nebo jako mozeček, nebo jako polévku...
Arat píše:Trini píše:armin píše:Trini píše:Už si zase vymýšlíš. Kdyby to Pedrito nesmazal, tak bych to taky nesmazala.
A vo tom to je
Pedrito, čteš to? Tady máš "geiniální" poznatky k mazání svých příspěvků od toho, koho tolik obdivuješ.
Někdy to tady opravdu je, jak u blbých na dvorku.
Pedrito na to hodil bobek.
Podobně jako Honzam a Réza, které jsi vyhnala.
Nedivím se jim.
Ale mě to baví, takto klábosit, aspoň si nepřipadám tak sama.
Trini píše:Réza tvrdila Petrovi, že se vyhnat nenechá - ale ode mne se nechala vyhnat, i když jsem ji nevyháněla? To jsem tedy dobrá.
Počkám jak se vyjádří Petr, pak udělám.
Máš s tím nějaký problém?
Ta idiotka mi tam zůstala, když jsem citoval z Vostála.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 264 návštevníků