Podobně jako Rakušáci vítali Hitlera.
No vždyt to byl oblíbený politik stejně jako Stalin,
ten k nám bohužel nepřijel, takže jsme mu vlaječkama nemohli zamávat,
dneska ale můžeš přivítat máváním vlaječkama příchozím ukrajincům...
Podobně jako Rakušáci vítali Hitlera.
armin píše:Trini je zastáncem toho,
No, EU politici plánují všem zakázat národní identitu
Arat píše:Má to něco společného s tématem "mít kořeny".... nebo je nemít..... a když je "máš", je velký rozdíl, než když je nemáš, to potom jsi (resp. se cítíš) jako vyděděnec, nikam nepatříš a zažíváš vnitřní prázdno... smutek...
Arat píše:Mimochodem, dcera vygooglila, že Sula je řeka na Ukrajině.
San Pedro Sula je druhé největší honduraské město, známé též jako Capital industrial. Je správním střediskem departementu Cortés. Zároveň je urbanistickým centrem významné honduraské aglomerace „Valle de Sula“, kde žije přibližně 2,50 milionu lidí a kde se vyprodukuje více než 63% veškerého honduraského HDP.
Sula
Obec
region Møre og Romsdal, Norsko
Arat píše:Tý jo, no, teď si vyber v každém případě jsem tam byla ztracená ...
Má to něco společného s tématem "mít kořeny".... nebo je nemít..... a když je "máš", je velký rozdíl, než když je nemáš, to potom jsi (resp. se cítíš) jako vyděděnec, nikam nepatříš a zažíváš vnitřní prázdno... smutek...
Vidžňána Bhairava
Medituj své tělo jako vědomí celého vesmíru.
Medituj současně na prostor kolem a v nitru těla.
Medituj na prostor nad, pod a v nitru těla jako spojité pole vědomí.
vostalpetr píše:Má to něco společného s tématem "mít kořeny".... nebo je nemít..... a když je "máš", je velký rozdíl, než když je nemáš, to potom jsi (resp. se cítíš) jako vyděděnec, nikam nepatříš a zažíváš vnitřní prázdno... smutek...Vidžňána Bhairava
Medituj své tělo jako vědomí celého vesmíru.
Medituj současně na prostor kolem a v nitru těla.
Medituj na prostor nad, pod a v nitru těla jako spojité pole vědomí.
Mým domovem je "prostor",
no a ten rozhodně není prázdnej,
takže já jsem všudezdejší...
kořenů, jakýsi pocit vyděděnosti
vostalpetr píše:No, EU politici plánují všem zakázat národní identitu
Národní identita mě nějak netrápí,
jsem spíše člověk než že bych byl čech nebo moravák,
Směr.....
Západ ne.
No, mně by tedy hodně vadilo, kdyby mi chtěli vnutit slovenštinu jako jediný úřední jazyk a moje děti by musely chodit do slovenské školy místo do české.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 131 návštevníků