Trini píše:Armin bohužel žádnou dobrou vizitkou Tomášovým není. Ale nemám pocit, že by ho M. Tomášová podle toho, co mu říkala, měla ráda nebo že by jí byl sympatický. Sám psal, že k nim moc často nechodil. takže to vypadá, že je ted jen používá, aby si u nich aspon trochu přihrál tu svou polívčičku, kterou se snaží vydávat za duchovní.
Alaja píše:https://www.youtube.com/watch?v=_FmnuUKaLXc
Milarepa 1
Alfons píše:Trini píše:Armin bohužel žádnou dobrou vizitkou Tomášovým není. Ale nemám pocit, že by ho M. Tomášová podle toho, co mu říkala, měla ráda nebo že by jí byl sympatický. Sám psal, že k nim moc často nechodil. takže to vypadá, že je ted jen používá, aby si u nich aspon trochu přihrál tu svou polívčičku, kterou se snaží vydávat za duchovní.
Tipuji, že armin byl k Míle přitahován pro její Siddhi (kterého se snažila zbavit). Odtud i logicky její odměřený postoj k němu (což by armina logicky ještě více přitahovalo, vzhledem k jeho postoji k Ženám).
Nicméně co činí Mílu mysticky mimořádnou není její Sidhi, ale její Jedno (ve smyslu Ježíšova "aby všichni byli jedno jako ty, Otče, ve mně a já v tobě, aby i oni byli v nás, aby tak svět uvěřil, že ty jsi mě poslal"). O kterém armin nemá potuchy, tudíž ani není schopen posoudit oprávněnost protiargumentů oponenta, nemá čím (odtud i jeho benevolence k používání dvojího metru atpod.).
Míly Jedno však překračuje i samo sebe (což kupř. Jana nechápe). Není to Vostálovo lpění na třetím (které předpokládá platnost jedné a dvou). Odtud její "třpyt prázdna".
Arat píše:Tehdy mi doporučil knihu Šienšanský mudrc, armin.
Arat píše:Pro alfonse (který jak se zdá momentálně má problém s arminem podobně jako vostálpetr s Janou).....
Alfons píše:Armin je dar. Pomáhá mi porozumět světu, ve kterém žiji. Světu idiotů.
Arat píše:Pořád si myslím, ale samozřejmě se mohu mýlit.
Že jáčko je armin, něco jako příběh Dr. Jekkyla a pana Hyda .
Arat píše:Nevíš, dají se tam nějak dát i české titulky? Zatím se mi to nedaří.
Trini píše:Nikdy jsem se nesetkala s tím, že by nějací politici tvrdili, že k nim chodili. Ale třeba to Alaja nějak doloží.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 133 návštevníků