Alfons píše:armin píše:Na Rusko pistolí nikdo nemířil, určitě ne z Ukrajiny.
Putin to zřejmě subjektivně vidí jinak.
Pedrito píše:I Putin byl dítko, co se honil v korunáh stromů. Půberta je svině, z neviného udělá osobu, co co ho odďelí od dětství,
a vrhne do víru života... u někoho je to jen prostá poosloupnost společenských dějů, kde se vyrýsuje jeho místo.. U některých, v závislosti na prostředí, jsou tu ambice... A putin to dotáh až na vrchol. To vše umožnila interní svoboda,
.. ale teď jde z ambice tohoto jediného tvora o osud celého lidstva... Proto asi ta baba Vanga řekla, že osud lidstva
bude na něm. A je to tak. Je to jen na něm.
Pedrito píše:Putinovi nešlo o strach ze západu. Byl ze západem celkem zadobře. Byl si moc vědom oboustranných dobrých styků...
Tady šlo o něco jinýho. O něco, co mu stálo za to tohle vše zahodit, všechny ty pracně budované dobré styky.. Co to asi mohlo být??
armin píše:Pedrito píše:I Putin byl dítko, co se honil v korunáh stromů. Půberta je svině, z neviného udělá osobu, co co ho odďelí od dětství,
a vrhne do víru života... u někoho je to jen prostá poosloupnost společenských dějů, kde se vyrýsuje jeho místo.. U některých, v závislosti na prostředí, jsou tu ambice... A putin to dotáh až na vrchol. To vše umožnila interní svoboda,
.. ale teď jde z ambice tohoto jediného tvora o osud celého lidstva... Proto asi ta baba Vanga řekla, že osud lidstva
bude na něm. A je to tak. Je to jen na něm.
Jako to bylo před tím na Hitlerovi. ale Putin má bohužel k dispozici mocnější hračky.
O to víc bychom se ho neměli bát, naopak se sjednotit. Pokud použije i taktické jaderné zbraně, probudí se nejspíš i Čína a Indie, tedy potažmo celý svět snad kromě severní Koreje se kterou má Putin stále více společného - "ideologicky".
A pokud Putin sáhne ke strategickým jaderným zbraním, tak to bude jeho konec, konec ruského národa i ostatních národů.
Snad si je toho on (a jeho banda) vědom.
Ale snad nakonec zvítězí lidství a zdravý rozum nad lží a nenávistí.
Alfons píše:spojení nerostných surovin Ruska s průmyslem Německa je smrtelným ohrožením hegemonie USA
Alfons píše:Alfons píše:spojení nerostných surovin Ruska s průmyslem Německa je smrtelným ohrožením hegemonie USA
CIA už od dob studené války podporovala na Ukrajině banderovce, jak je patrné z jejich odtajněných materiálů.
A tak podobně jako do Afghánistánu, podařilo se CIA zatáhnout Putina na Ukrajinu. Neboť precizně ruském vedení navodila fikci, že to musí udělat a že to bude hračka (viz operace Splinter u nás v 50. letech). Na Rusy ale čekala kvalitně vycvičená, vyzbrojená a odhodlaná ukrajinská armáda. Plus zničující ekonomické sankce.
Byla to Putinova strategická chyba, podobně jako Stalinovo podcenění lstivosti Německa. Podaří se Putinovi podobně jako Stalinovi obrat ve válce?
To záleží na vědomí Rusů. Pokud je Putin přesvědčí, že že jde o vlast, ve spojení s čínskou pomocí, podobně jako s americkou za WWII, vyhrají. Největší překážkou jsou pro ně Ukrajinci, neboť jsou to jejich bratři. Jsou si podobní. S námi už žádný sentiment mít nebudou.
Pedrito píše:Ukrajinci se svého ukradeného území nevzdají.
armin píše:Samozřejmě i u nás jsou jedinci, kterým by nejlépe vyhovoval Putinův klerikálně fašistický režim - tady třeba Alfons, možná trochu i Trini nebo Alaja.
armin píše:Já bych řekl, že takovým agresivním týpkům je potřeba včas zatrhnout tipec, podobně jako se to podařilo v případě islámského státu.
Samozřejmě i u nás jsou jedinci, kterým by nejlépe vyhovoval Putinův klerikálně fašistický režim - tady třeba Alfons, možná trochu i Trini nebo Alaja.
Obávám se ale, že Alaja už dojela na to, že nebyla očkovaná, takže už je asi mimo hru.
Alfons píše:Mimochodem, jednou jsem se překonal a vydržel se dívat do konce na ISIS video, jak upálili v kleci vězně.
A všimnul jsem si, jak nakonec tomu vězni v té kleci z nosu ukápla kapka. Což mě zarazilo, protože se to podobalo kapce vosku. Vzpomněl jsem si na chování kůže při pečení prasete, to bylo jiné.
A pak mě napadlo, ty křiklavé červené mondůry mají přeci vězni v USA, nikoli na Blízkém východě.
Ale hlavně, ta perfektní kamera, ten precizní scénář, střih, to bylo jak z Hollywoodu. Klipy Igora Chauna, který vystudoval dramaturgii na Filmové akademii a pracoval jako asistent režie, si o takové kvalitě mohou nechat jenom zdát. Jak se to tihle muslimští primitivní psychopati mohli naučit?
Později jsem našel zmínku, že to vyráběla nějaká izraelská agentura. Což ale už nikoho nezajímalo, cílová skupina, konzumenti, totiž byli armini.
ISIS byl zkrátka vytvořen ke svému specifickému účelu, podobně jako banderovci na Ukrajině.
Alfons píše:Pedrito píše:Ukrajinci se svého ukradeného území nevzdají.
Koho ale těmi Ukrajinci myslíš. Západní?
Pamatuji si u nás na stavbě na jednoho Rusa. Tedy Ukrajince. Takovej starší, slušnej, přátelskej chlap, komunikativní. Říkal, že se nikdy necítil být Rusem, že se cítil být Ukrajincem. Ale západní Ukrajinci ho prostě k tomu být Rusem donutili. Nemohli volit prezidenta, zakázali jim rusky mluvit a pak je zabíjeli. Rusko přišlo na pomoc.
Ukrajina vznikla až za SSSR, Oděsu, Sevastopol atd. založili Rusové. Proč by si tu zem ukrajinští Rusové měli nechat ukrást? Protože to tak chtějí Američané?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 123 návštevníků