armin píše:Alfons píše:Mě tvoje kňučení nedojímá, polib si s ním prdel.
Já nekňučím. Ty furt kňučíš, strašíš a nechápeš, co se děje. Ty tvoje problémy se uvolněnou ženskou sexualitou ti provokují tvoji potlačenou sexualitu (nějaké sex mindráky) a podle toho velice zkresleně soudíš celkové dění.
Já stojím na straně civilizovaného světa, který jak si stěžuje ten tvůj Vladimír Vladimírovič o Putinovské Rusko nestál. Ani se nedivím - mohl bys teď vidět (kdybys nebyl slepý) jací jsou to namyšlení a nebezpeční idioti. Nebezpeční jak pro okolní svět tak i pro samotné Rusko, podobně jako byl Hitler a jeho banda.
Kolik nevinných lidí jste humanitárně zabili ty civilizovanej havloide? Kam se na vás hrabe Rusko.
To, že uznávám jen dvě pohlaví a jsem proti oslavování sexuálních úchylností (a v tomto je pro mne příkladem Rusko), neznamená, že mám problémy se sexualitou. Vy se snažíte uzákonit sexuální deviace, vy jste sexuální devianti, ne ten kdo na to upozorňuje.
Já mám stejné názory jako prof. Mearshammer, podobné jako Scott Ritter, Douglas Macgregor.. všechno američtí profesionální vojáci. Kdežto ty jsi zcela v područí Cheneyho, Busche, Pompea.. zkrátka us deep state, kam se fialový zmrd a jemu podobní jezdí školit jak kdysi Gottwald do Moskvy.
To vy se snažíte ovládnou, podrobit si svět, vy jste skuteční nepřátelé, že jsi nevědomý, oči zavírající a uši si zacpávající blbec, na tom nic nemění.