armin píše:Alfons píše:Takže nezbývá armine, než abys přesvědčil svoje řídící KGB/Stb pohrobky, aby to vzdali.
OK, takže když nic jiného nezbývá, tak já je hold zkusím přesvědčit. Ale nevím, jak mi to půjde třeba s tím Putinem - KGB pohrobkem. Zatím se mi nepodařilo přesvědčit ani tebe.
No protože jsi mentálně zamrzl někde v 70. letech. Svět se ale mění, co bylo dřív, už není.
Plyšákový převrat pochopitelně řídila Stb s šikovně nastrčeným mamlasem Havlem v čele. Protože ekonomicky už to prostě dál nešlo, musel se instalovat kapitalizmus. Kauza lehkých topných olejů ukázkově tuto transformaci (s Kočárníkovým krytím ve sněmovně) ilustruje. Byla perfektně organizovaná se sofistikovanou znalostí oboru (což by nějaká nová, narychlo spíchnutá mafie zvládnou nemohla). Proto také nikdo nebyl pohnán k odpovědnosti (vyjma Večeře a to pouze za vraždu, ke které se sám z důvodu svědomí udal na policii a tak celou akci za nečinnosti policie rozkryl). K vaší cti slouží, že jste Lorencovou, která to celé zdokumentovala a publikovala, nezabili. V Rusku tahle transformace probíhala mnohem krvavěji.
Takže jste se s hurá (jako to ostatně cítila celá společnost) začlenili do us bezpečnostních struktur. Což je ale deep state, se svým plánem na převzetí ruských zdrojů. Zaorálek někde tvrdí, že obrat vůči Rusku nastal, když se Chodorkovský chystal Jukos prodat Amíkům. Putin ho za to zavřel. Amíci tak zjistili, že po dobrém to nepůjde.
Jenomže jak pravil Chuchil, Rusko je záhada zahalená v záhadě. Pod tlakem dokáže neuvěřitelné věci. A Putin neuvěřitelně tu past, do které hloupě vlezl a kterou jste na něj, jak hloupě přiznala Merkel, léta líčili, obrátil vůči vám.
Je konec, už tu situaci nemůžete zvrátit. Můžete to jenom zhoršit. Nezbývá než abyste se od US odtrhli a připlazili k Číně.