To nevím,
ale je to tak jak jsi včera psala, že tadle planeta je ovlána těma dvěma koncety dobra zla,
tedy není to všude úplně stejný,
ale přide mně že v křestanských zemích se z toho blne na kvadrát..
Co tě tak změnilo?
Podíl tělesné vody
Podíl tělesné vody - podíl všech tekutin v těle znázorněn jako procento tělesné váhy. Voda hraje
důležitou roli ve velkém množství tělesných procesů a je obsažena v každé buňce a v každém orgánu. Při správném množství vody v těle si utužujete správnou funkci tělesných procesů a vyhýbáte se riziku zdravotních problémů. Váš podíl tělesné vody se mění během dne a noci. Příliš jídla, konzumace alkoholu, menstruace, nemoc, sport mohou vést k výkyvům podílu vody. Každý člověk je trošku jiný, ale přibližná linie leží u zdravého dospělého člověka mezi:
Ženy: 45 - 60 %
Muži: 50-65%
Poznámka: Celkový podíl tělesného tuku se snižuje, když se zvyšuje podíl tělesné vody. Člověk
s vysokým podílem tělesného tuku může klesnout pod průměr tělesné vody. Pokud se tuku zbavíte, mělo by se celkové procento tělesné vody přiblížit uvedeným rozmezím
http://www.lekarske-vahy.cz/podil-telesne-vody.htm
Teď by Ti mohl zase nějaký dobrák dávat před čumák med, aby Tě probudil,
a to za to nestojí.
Jana
Takže by se dalo napsat, že každý člověk je vlastně napůl Tichý oceán a napůl kontinent (dle svého výběru..... Evropa, Asie, Afrika, Amerika, Austrálie, Antarktida)).......
Alaja
vostalpetr píše:Takže by se dalo napsat, že každý člověk je vlastně napůl Tichý oceán a napůl kontinent (dle svého výběru..... Evropa, Asie, Afrika, Amerika, Austrálie, Antarktida)).......
Alaja
No já bych chtěl být spíše ostrov nejlépe s dlouhými plážemi k rekreaci a horama v pozadí....
vostalpetr píše:
No já bych chtěl být spíše ostrov nejlépe s dlouhými plážemi k rekreaci a horama v pozadí....
vostalpetr píše:Moje ego ne, moje ego je ohen,
ale moje tělo...
vostalpetr píše:Jasně, co jsem celej já,
ale ted si jdu pro tebe a ne pro vohen,
k čemu vohen když jsem pánem vohně ?
vostalpetr píše:co to zase meleš ty čúráku ?
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 225 návštevníků